מה זה VMware ?

הראל

New member
מה זה VMware ?

מישהו יכול להסביר לי מה זה ? ומה זה יודע לעשות ? האןם מישהו עבד עם זה אי פעם ? האם היצור הזה תומך בעברית ? בקיצור, ה-כ-ל
בתודה

זה ..

הרעש האופנוע שלי (כשהיה לי ) היה משמיע כשהייתי מניע אותו ( vmwarerere.. ).. האמת שזו תוכנית אשר מאפשרת להתקין מחשב וירטואלי בתוך מערכת ההפעלה שלך (קיימת גרסה למערכות הפעלה שונות) ובתוך המחשב הווירטואלי היית יכול להתקין מערכת הפעלה אחרת .. כך שבתוך הלינוקס היית יכול להתקין win עם office (לדוגמה..) בקיצור .. אמולטור מתוחכם. ייתרונות: חביב ועובד בצורה סבירה. חסרונות: צורך המון משאבי זיכרון ו- CPU בגלל שלכאורה מופעלות בו זמנית 2 מערכות הפעלה..

ezaton

New member
ועוד

למעשה, כפי שדורון כתב, אמולטור שמייצר לך מחשב וירטואלי. על המחשב, אגב, אתה יכול להתקין מה שבא לך, רק ייקל לך אם תתקין את המערכת ה"יעודית" שהם ממליצים עליה, כי תמיכת הדרייברים הג´נרית תתאים יותר. האמולציה כל כך מלאה, עד שאתה יכול להגדיר למערכת (בחלון) שלך כתובת IP, ולפנות אליה מכל מקום חיצוני, ובפרט ממכונת האם. סופר חמוד, סופר כבד, ויש לי חבר שהיה מריץ חלונות 98 על זה, תחת לינוקס, על פנטיום 200, וגם צורב בו זמנית מתוך החלונות... עבד (אלוהים יודע איך...). Ez

mavor

New member
למה לא ??

יש שתי גירסאות אחת ל LINUX (שאני משתמש בא) ואחת ל WINDOWS בגירסת ה LINUX אני מריץ MD8 אם WIN98X2 + WIN NT4+WINXP+SBS4.5 והכול בו זמנית על מחשה P3 733 הבעיה היא לא במשעבי מערכת אלה בכמות זיכרון (לי יש 1.5G RAM) נדב

כמה שאלות:

1. vmWare זו תוכנה מסחרית, נכון? או שאולי יש גירסא בחינם? 2. לפי מה שאתה אומר, אני מבין ש-VMWARE מריץ את כל מערכת ההפעלה, להבדיל מ-wine, שלהבנתי הצנועה רק נותן services ו-API. אני צודק? 3. מה היתרון של vmWare על Wine? 4. למה כבודו צריך כ"כ הרבה windows ? אתה בטא טסטר? QA? בעצם, אני יכול לראות את היתרון גם בתור SYSADMIN של הרבה יוזרים..

אה, הבנתי מהתשובה של עז

שאני יכול להתקין על VMWARE כל OS שאני מוצא לנכון בעוד שWINE זה מיועד מראש רק בשביל WIN

mavor

New member
תשובות

1) כן זה מסחרי וכן אפשר להריד גירסה לנסיון ל 30 יום 2)כן VMWARE מבצע אמולציה ברמת ה BIOS בתוך חלון כך שאצה יכול להתקין כול מערכת הפעלה שאפשר במיסגרת מעבדי ה X86 (אי אפשר להתקין למשל OSX) 3) אין בכלל מה להשבות 4)אני בטא טסטאר ו SYSADMIN בנוסף התקנתי את זה לצוות תמיחה שלנו כך שאים לקוח יוצר קשר איתם הם לא צריכים לעבוד מהזיכרון עלה בשני קליקים הם מפעילים מערכות זה לזאת של הלקוח בללי לזוז מהמחשב ובלי שום REBOOT מיותר נדב

הראל

New member
WOWOW אז זה ממש חזק ../images/Emo70.gif

אחשוב אם לקנות את זה. יחסית ל- Windows זה זול. ותודה לכולכם שעניתם לי

למעלה