מה זה WINAMP??
X xgirl25 New member 18/10/05 #6 הממ.. אני לא ממש יודעת להגיד לך הבדלים גדולים, אבל מה שאני יודעת זה שמדיה פלייר טוב יותר מווינאמפ לקבצי וידאו.
הממ.. אני לא ממש יודעת להגיד לך הבדלים גדולים, אבל מה שאני יודעת זה שמדיה פלייר טוב יותר מווינאמפ לקבצי וידאו.
X xgirl25 New member 18/10/05 #7 חח, סתם.. אין הבדל התכוונתי שאם רוצים ממש לדייק ולפרט אז אפשר להגיד "קבצי מוזיקה"... זה הכל
ש שאבי דאבי New member 18/10/05 #8 אה... פשוט ראיתי פה שצריך להשתמש וWINAMP. ויש לי רק מדיה פלייר.. לקבצי מוזיקה (ולא וידאו) יותר טוב WINAMP?
אה... פשוט ראיתי פה שצריך להשתמש וWINAMP. ויש לי רק מדיה פלייר.. לקבצי מוזיקה (ולא וידאו) יותר טוב WINAMP?
X xgirl25 New member 18/10/05 #9 לקבצי מוזיקה (אודיו) לא משנה איזו תוכנה. אני אישית אוהבת יותר לעבוד עם ווינאמפ כשמדובר באודיו אבל זה ממש לא משנה. דרך אגב, בקשר לשאלה הקודמת שלך, אני חושבת שההבדל הוא שמדובר בשתי חברות שונות,וזה בעצם שתי תוכנות מתחרות. אבל אני ממש לא בטוחה, אז קח את זה בערבון מוגבל.
לקבצי מוזיקה (אודיו) לא משנה איזו תוכנה. אני אישית אוהבת יותר לעבוד עם ווינאמפ כשמדובר באודיו אבל זה ממש לא משנה. דרך אגב, בקשר לשאלה הקודמת שלך, אני חושבת שההבדל הוא שמדובר בשתי חברות שונות,וזה בעצם שתי תוכנות מתחרות. אבל אני ממש לא בטוחה, אז קח את זה בערבון מוגבל.
R RoiRoi88 New member 18/10/05 #10 www.winamp.com Winamp, It really weeps the Lama's ass! MHehehehe...