מה זה X-Files Reopened?

1Shir

New member
שאלה חשובה: מה הגובה שלהם? ../images/Emo36.gif

מה הגובה של מולדר וסקאלי? (או יותר נכון של השחקנים שזה אותו דבר) במיוחד בשבילך ג'אג, שירשרתי!

orityemini

New member
הגובה שלהם?

אממ....זה קצת מסובך כי הכול אצלם באינצ'ים. כעיקרון הגובה של ג'יליאן שונה משל סקאלי. הגובה של סקאלי הוא 5 פוט ו3 אינצ'ים שזה בערך 165 ואילו הגובה של גיליאן (מינוס השרפרף) הוא 5 פוט ו2 אינצ'ים כלומר כ 160 (כן, היא אכן קטנה למדי, אני עדה). מאלדר ודקובני אמורים להיות באותו הגובה. עד כמה שזכור לי הגובה שלהם הוא 6 פוט לערך שזה בסביבות ה182.

1Shir

New member
אורית תודה רבה!

זה היה לי חשוב לשמוע כי פתאום אתמול בן דוד שלי אמר לי על מולדר: הוא לא קצת נמוך? ולי הוא דווקא לא נראה נמוך בכלל. 1.82 זה טוב!! עוד סיבה לרצות אותו... ולפי התשובה שלך אני מבינה שאמרו את הגובה שלהם בסדרה (או היה כתוב באיזה אתר?) ואצל מולדר זה תאם למציאות ואצל סקאלי לא. הממ... 1.60 זה באמת די נמוך, אבל לא נורא

Ice Age

New member
"עוד סיבה לרצות אותו"?

כאילו, אני מבין כשבנות העשרה כותבות את זה, אבל את בת עשרים פלוס. Get a life.

o c e a n

New member
אני רוצה להוסיף ולומר

גם אני בגילי ה"מופלג" עדיין מאוהבת קצת במאלדר וזה מהסיבה הפשוטה שהוא הגבר המושלם כל בחורה מחפשת את הבחור המושלם והוא כזה אז גם בחורות בנות 40 יכולות להתאהב בו....

o c e a n

New member
אני רוצה להוסיף ולומר

גם אני בגילי ה"מופלג" עדיין מאוהבת קצת במאלדר וזה מהסיבה הפשוטה שהוא הגבר המושלם כל בחורה מחפשת את הבחור המושלם והוא כזה אז גם בחורות בנות 40 יכולות להתאהב בו....

1Shir

New member
הסבר

אני מהאנשים שרואים סדרה לא כאילו היא סדרה, אלא כאילו היא המציאות. אחרת אני פשוט לא נהנית. בגלל זה אני מדברת על הדמויות כאילו הן קיימות באמת. כשאני רואה את מולדר הוא מושך אותי, ואני מתייחסת לזה כמו שאני מתייחסת לבחור שמושך אותי וקיים במציאות ולא יוצא לי שום דבר איתו. מה רע בלטפח פנטזיה כשהמציאות לוקה בחסר? מה כבר עוד נשאר?

orityemini

New member
זה לא ממש נורא....

אני 165 וכשעמדתי לידה ההפרשים לא היו רציניים. וחוץ מזה שזה גובה ממוצע למדי לנשים. מלא חברות שלי הם בגבהים האלה. הבעייה היתה שדקובני הוא גבר גבוה אז היה בינהם הפרש גבהים יותר מעשרים סנטימטר ולכן בצילומי תקריב היא נאלצה לעמוד על שרפרף. ומספרים שהיא אפילו נפלה ממנו פעם אחת.

orityemini

New member
בטח שהיא נחמדה....:)

אממ...פגשתי אותה כמה פעמים בלונדון לפני שנה. פשוט גרתי שם כמה חודשים וג'יליאן גם גרה שם, והיא העלתה הצגה בWEST END שהיתה ממש קרובה למקום הלימודים שלי, כמה רחובות ליד, אז פשוט קניתי כרטיס להצגה וכך יצא לי בעצם לפגוש אותה. בכל אופן היא בחורה מקסימה, דיברתי איתה כמה דקות, הוצאתי ממנה הבטחה לבקר פה בארץ, היא נורא התלהבה לשמוע שאני באתי מישראל, הצטלמתי איתה, בלבלתי לה בשכל קצת והיה כיף. :) ומדי פעם הייתי חוזרת לתיאטרון לראות אותה שוב, להשחיל משפט או שניים ופעם אחת גם הבאתי לה סוכריות M&M.

1Shir

New member
איזה סיפור יפה.

היא עדיין גרה בלונדון? ומה את למדת שם? למה עזבת? זה כל כך נחמד לשמוע שדיברת איתה והיכרת אותה, ושהיא נחמדה.

scoutlavie

New member
היא אכן נפלה...

אני ראיתי את הקטע . הם פשוט עצרו את הצילומים כדי שהיא תוכל לעמוד על השרפרף, ואז מולדר עבר לידה, והיא נפלה...ממש רואים בבירור, זה די מצחיק. וג'יליאן אכן בחורה נחמדה , כל מי שרואה אותה אורמ את זה , היא אפילו התנצלה שהיא לא הספיקה אחרי ההצגה להיות נחמדה לכולם... ואורית- שוב ודה על התמונה החתומה...

orityemini

New member
../images/Emo8.gif נכון....:) אממ...

היא באמת התנצלה אחר כך לכל מי שהיא לא חייכה אליו מספיק או אם היא היתה עצבנית באותו היום (יש לה מצבי רוח...:) ובכלל היא מנומסת מאוד. כמעט לכל אחד היא אמרה "Thank you for comming" ובכלל היא תמיד חתמה לאנשים לא משנה מה היה מזג האוויר, גשם (כמעט תמיד), ברקים, רעמים, רוחות, סופות, שלג (ירד!!) ולא עזבה את המקום עד שלא נותר אדם לא מרוצה. אני זוכרת שבפעם השנייה שראיתי אותה חיכיתי בתור של האנשים והיה כל כך קר!! וירד גשם חזק כל כך שהתיאטרון דלף וירד גשם על הבמה עצמה!(הבניינים הישנים האלה בלונדון...) כשנגמרה ההצגה אנשים שאלו אותה על הגשם והיא התחילה לצחוק ואמרה: "Did you see that???!It was raining on the fricking stage!!!Couldn't believe my bloody eyes!!"1 ואז היא אמרה לתור הארוך של האנשים שחיכו לה שהיא יודעת שיורד גשם ושקר ושכולנו סובלים נורא עכשיו (אני רעדתי אבל אני כבר לא יודעת אם מקור), אבל היא תעשה מאמצים לחתום לכולם כמה שיותר מהר ושנחזיק מעמד. כבר היינו מתבדחים שאין לה כסף למגפיים כי באופן קבוע במזג האוויר הקפוא של החורף היא היתה מצויידת בזוג סנדלים, עד שיום אחד היא באה עם מגפיים וכולם הריעו לה ואמרו לה להתחדש....:). למדתי אנגלית באיזה קולג' כמה רחובות ליד, ולשאלה השנייה, כן, היא עדיין גרה בלונדון ולפי דעתי עוד יראו אותה שם הרבה מאוד זמן. (היא חוזרת לשורשים). וסקאוט, בבקשה...:)

למעלה