מה זה ?????

eizen16

New member
מה זה ?????

נכנס לביתי בלי בודעה מוקדמת ???? ככה באים ? לאחר נסיונות כושלים להעיף אותו מהבית חזרה לחורשה ליד ביתי - לא נותרה ברירה בידי אלא להרוג אותו (לצערי הרב) מאחר וחששתי שזהו נחש צפע - לפני המעויינים על הגב. האם הזיהוי שלי נכון ? אם לא מה זה ???

Itamar Levy12

New member
כמה דברים

ניסיות שנגמרו במוות זה מצער, ואגב, לא חוקי. ולא חשבת אפילו לרגע שהניסיות שלך מסכנים אותך מאוד? ואם היה זה צפע והוא היה מכיש אותך?(לאנשים שלא התעסקו בלכידה המרחקים שצריך לשמור מנחש לא ברורים כמו למי שידוע ללכוד) אולי אז היוש שומעים על זה ומבינים שיש לוכדים, שזו העבודה שלהם לבוא וללכוד את הנחש. הנחש זה זעמן מטבעות, לא ארסי לא מזיק בכלל ואפילו מועיל- הוא טורף צפעים. אבל מה זה משנה שזה בע"ח מוגן? קודם נהרוג אחר"כ נתחיל להבין....

eizen16

New member
שלום לכולם

קודם כל תודה על הזיהוי. אני ממש מצטער שנאלצתי להרוג את הנחש ובאמת זה היה המוצא האחרון אבל לבקר אותי - לא במקום. תעמדו במקומי - נחש בביתי (מראה ממש לא שכיח) שני ילדים בהיסטריה ? לוכד נחשים גובה 300 - 350 שקל מה שלא בתקציב שלי להחודש עם כל הכבוד לנחש.... ההרג היה מוצא אחרון - ואני שוב מצטער על כך. מה גם שלפני כמה זמן - הופיע בביתי עכביש מפחיד גם משהו שלא רואים כל יום - כמובן שלא הרגתי אותו לכדתי אותו - צילמתי והעלתי את התמונה לפורום המכובד בכדי לדעת מה העכביש הזה? וכמובן שקיבלתי תשובה והשכלתי זו היתה פרונית שחורה. ולאחר כבוד אני והבן שלי הובלנו אותו חזרה לואדי שממנו יצא. מאז לכדתי בביתי לפחות עוד 4 כאלו וכולם הובלו חזרה לואדי. אני חובב טבע לא פחות מכל אחד ממכם פה - אבל מה לעשות שבני ביתי קודמים וגם חשבון הבנק שלי....

Itamar Levy12

New member
אידיאלוגיה לא קונים בכסף.

אם מישהו אוהב טבע 300 שקל בשביל העקרון של לא להרוג ערך טבע נראה לי סכום לא מוגזם. בנוסף אם היית מוכש הרי היה מתפרסם שנחש אמתני חיכה לך בחדר בפינה בלי שראית והתנפל ורדף אחריך, אתה שיחקת באש ורק במזל לא קיבלת כוויה.

eizen16

New member
אידאולוגיה לא קונים בכסף ???

אבהת הטבע שלי היא ערך - ולא אידאולוגיה !! ואהבת החיים (במיוחד של ילדי) היא ערך עליון !!! מצטער אולי בשבילך 300 שקל הוא לא סכום מוגזם - בשבילי הוא מוגזם !!ובטוח שלא אתה תגיד לי אם זה סכום מוגזם או לא !!!

shirarmony

New member
בואו לא נפתך מלחמת עולם!!!!

הנחש התברך ביכולת להפחיד אנשים, מחקרים הראו שגם תינוק בלי יכולת שיפוט לא יפחד מכלב, אך יפחד מנחש! אנחנו (אנשי הפורום) לא נשנה ערך ולא אידאולוגיה של אף אדם... אנחנו יכולים להגביר מודעות לכך שהנחש היא חייה מוגנת, לפרסם אולי אפילו בשער תמונה של סוגי נחשים ארסיים ולא ארסיים בארץ, אבל לא להתחיל להתכסח על דברים שלעולם לא נשנה!!! אז אנא מכם (ולא ממכם EIZEN16), נפסיק את הויכוחי סרק המיותרים האלו...

imortal200

New member
לא מסכים

לא מסכים איתך. אני בפעם ראשונה שלי שראיתי נחש היתי בגיל 6-7 . לא פחדתי, הוא ניראה לי מה זה חמוד. רדפתי אחריו ותפסתי אותו ביד. למזלי זה היה נחש מים.

למעלה