מה זה?! כולם כאן שומרי שבת?!
א ארצנו הקטנטונת New member 18/8/02 #5 ../images/Emo104.gif ככה זה כשאתה דתי... עם הורים דתיים (שזה בכלל לא "מסכנה").
S shikma r New member 18/8/02 #8 ואין לי שום דבר נגד הדת אבל ההורים שלי מקשים...אבל אנחנו לא פה לדון בזה...
G Gevakumon New member 19/8/02 #9 תגיד לי מה זה אמור להביע?!? תגיד יש לך הורים אשכנזים? מסכן.... קצת טקט?!?? חוץ מזה שלמה מסכנה בכלל??? בעעאה בונא אני עדיין בשוק, מה זה המשפט הזה?!?!?
תגיד לי מה זה אמור להביע?!? תגיד יש לך הורים אשכנזים? מסכן.... קצת טקט?!?? חוץ מזה שלמה מסכנה בכלל??? בעעאה בונא אני עדיין בשוק, מה זה המשפט הזה?!?!?
א ארצנו הקטנטונת New member 19/8/02 #10 ../images/Emo104.gif טוב, טוב... החלטתם לרדת גם על אשכנזים וגם על דתיים? השלב הבא זה סקילה? רק כדי להכין את עצמי... גבע, לקחת דברים בעדינות...
../images/Emo104.gif טוב, טוב... החלטתם לרדת גם על אשכנזים וגם על דתיים? השלב הבא זה סקילה? רק כדי להכין את עצמי... גבע, לקחת דברים בעדינות...
G Gevakumon New member 19/8/02 #14 wtf זה היה מטאפורי../images/Emo70.gif מה אני נראה לך? (אני לא נראה לך? תסתכלי בתמונה תראי)
S shikma r New member 20/8/02 #17 גבע´לה..אני מוכרחה להודות.. הצצתי בכרטיס שלך(כמו שאמרת ל"ארצנו הקטנטונת"ואם כבר מזכירים את "שמך" בבקשה-איך קוראים לך? כי אין לי כח לרשום בכל פעם שאני מדברת עליך או איתך לרשום"ארצנו הקטנטונת") ו... נחמד....
גבע´לה..אני מוכרחה להודות.. הצצתי בכרטיס שלך(כמו שאמרת ל"ארצנו הקטנטונת"ואם כבר מזכירים את "שמך" בבקשה-איך קוראים לך? כי אין לי כח לרשום בכל פעם שאני מדברת עליך או איתך לרשום"ארצנו הקטנטונת") ו... נחמד....
S shikma r New member 20/8/02 #20 למה כותר מטעה? מה, זה לא קורה לך שמשעמם לך אז אתה נכנס לכרטיסים של אנשים מהפורום שאתה מדבר איתך בדרך כלל? לי זה קורה הרבה(כמו שאתה שם לב...)!
למה כותר מטעה? מה, זה לא קורה לך שמשעמם לך אז אתה נכנס לכרטיסים של אנשים מהפורום שאתה מדבר איתך בדרך כלל? לי זה קורה הרבה(כמו שאתה שם לב...)!
L laughter19 New member 20/8/02 #21 את מזכירה לי תחביב מיושן שלי אך עדיין לא הייתי רושם בכותרת מילים כמו "אני חייב להודות, הצצתי..."