מה זה?

ניראה לי

אוחצ'ה- זה אחות שלי או אח שלי

EVE T

New member
אממממ פאג שכחתי....ואוחצ'ה זה ההומו

הנשי....זה שמתלבש לבוש נשי מתאפר וכאלה... כמו שאצל לסיבות יש בוצ'ה**נראה לי**שזאת הבת הגברית..

מה נסגר איתכם????????

אני לא ישנתי כל הלילה ואני יודע לענות אז אתם לא? פאג - "מתרומם" באנגלית אוחצ'ה - הלסבית "הנשית" בזוג "הגברית נקראת בוצ'ה

תיקון קטן

קונפה - מכוערת +ביטחון עצמי! אף אחד לא ישים לב לסתם מכוערת אבל מכוערת ש"בולטת בשטח" ישימו לב... וןאז יגידו - סתם כונפה

flowers girl

New member
בעיקרון...

כונפה היא מישהי כיעורה עם ביטחון עצמי שחושבת בעצם שהיא מזההההה יפה (בעצם אני לא יודעת אם היא חושבת.. היא מחצינה, נגיד את זה ככה..
) כדוגמא.. לא להעלב אףף אחד!!! *מישהי דבה לא נורמלית שהולכת עם חולצת בטן קצרצרצרצרצרצרצרצרה... *מישהי מכוערת שהולכת עם בגדים שרק מוסיפים לכיעור *מישהי שבעצם.. מסתובבת גם בהליכה ובמחשבה של "אה כל העולם יתחיל איתי היום כי אני כזו כוסית" *וגם מישהי שיכולה להיות בת 14 ונראית בת 35.

פשששש...סחה על ההגדרות שלכם...

יאללה עוד מעט יוצאת... נעדכן אותכם אחר כך... אגב...מושלם וכל הכינוי שלך... זה היה בצחוק...

OrgazmaBoy69

New member
מיידעלה תקשיפי

פאג בא מאנגלית מהמילה FAGGOT שזה הומו ואוחצ'הב בניגוד למה שאנשים אמרו שזה הבת הנשים בזוג לסבי זה ההפך זה בנים קוקסינלים פקצות כאלה אאלה שעושים מניקות הולכים עם חולצות בטן וצועקים שהם רואים מישהו שהם לא פגשו בדיוק יומיים :)

cutey

New member
חח..בנים עם חולצות בטן...

הדבר הכי מצחיק שראיתי..
ןכן..פאג בא מהמילה באנגלית-faggot וגם באנגלית מקצרים ואומרים fagg.

למעלה