מה זה ?

../images/Emo4.gif נראה לי...

התפתחות נגע מקומי לאחר מתן חיסון עם מרכיב חי מוחלש (לא מזהה איזה אולי "אבובועות שחורות") פשר המספר הוא מדידת גודל הנגע בשבלים השונים שלאחר החיסון, לצורך השוואתי. ולמה אבעבועות שחורות? כי כאשר חיסנו אותנו לפני מספר חודשים - היה זה לאחר שנים רבות שחיסון נעשה בארץ והחיסון החדש הינו פרי המצאה ישראלית. כך נראו הנגעים. צדקתי????

conni

New member
../images/Emo45.gif צדקת, חיסון אבעבועות שחורות

רואים בצילום תגובה לחיסון אבעבועות שחורות, שצולמה ביום ה-7 לאחר ביצוע החיסון, וזה פשר המספר בצילום. אני צילמתי! הראיתי כאן צילום תגובה לחיסון אצל חברה, ולא את שלי, כי לה היתה תגובה יותר גדולה-מרשימה. אגב, יש הסכמה בינלאומית, לבצע חיסון נגד אבעבועות שחורות בזרוע יד ימין וחיסון נגד שחפת בזרוע שמאלית.

הפתעה בענין וירוס אבעבועות

רק רגע רק רגע, החיסון היה עם וירוס חי מוחלש? למה? למה לא עם מומת- מה מסתובבים כאן עכשיו וירוסים חדשים? למה מפיצים אותם הרי אין תרופה לזה למה להסתבך? מי אחראי לרעיון הזה. אנחנו מ פ ח ד י ם. בפעם הבאה שווה להתייעץ בקול רם בתקשורת ולשתף בהתלבטות גם אנשים שלא פיתחו את זה ומחפשים נסיינים.

הסבר:

ובכן קודם לכל הרגעי.... יש חיסון ויש לכוללללם, זו בדיוק הסיבה שאלפי אנשי סיעוד רפואה וצבא חוסנו טרם מלחמת המפרץ האחרונה - תרמו מנות דם - וממנות אלה הוכנו חיסונים לכלל האוכלוסיה ובזמן. הכל תוכנן ובוצע ללא כל צורך בזריעת בהלה מיותרת. למזל כולנו - לא נזקקנו לשימוש בחיסונים - ואלה אכן קיימים לכל עת וצרה שלא תבוא - הצוותים "התורמים המחוסנים" ערוכים לחיסון כל האוכלוסיה. נרגעת??? יופי. המשך ההסבר על החיסון (שהוא פרי המצאה ישראלית אגב,) על הסבות, על ההליך ועל ההחלטות יגיע בפירוט בהמשך. כרגע אנחנו מגישים כתף לחברינו וחברותינו המטפלים בעשרות הפצועים מפיגוע התופת שאירע בעיר חיפה. חזקי את ידיהם ואחלי עימנו שלום לפצועים.
ליבנו בוכה שוב עם המשפחות מוכות השכול

חיסונים כושלים=טביעת צוללות? דקר?

אנא, על מנת להשתכנע שאין כאן איזה הוקוס-פוקוס או קונספירציה האם אוכל לקבל פרטים אודות החיסון, מי הוציא עליו פטנט ומי ייצר אותו ועל מי נוסה. רב תודות- בהשפעת הפיגוע בחיפה ומותו של זאב אלמוג ז"ל חזרתי לפאראנויה אודות הצוללת דקר שאחת מהמחשבות המטורפות של מה קרה לה ולצוללת מינרב הצרפתית היא שהצוללנים היו חשופים לאיזה חיסון שלא עלה יפה או משהו בסגנון הזה. פשוט לאחרונה נחשפתי למהותו של התאריך 26.1 בענין אחר לגמרי (יום הרפובליקה של הודו) ואז מצאתי באינטרנט שהשיר "צוללת צהובה" של הביטלס הוא מהתקופה ההיא והחיפושיות העבירו את אותה שנה כ"שנת שבתון" בהודו. לדעתי להודו יש תעשיית חיסונים (לפחות כך התרשמתי ממכתביו של החוקר סייבין שהיה מנהל מכון ויצמן (או יו"ר) בשנת 1973 - הוא התכתב איתם בענין של חיסון סודי - ההתכתבות נשמרת ופתוחה לעיון הציבור במכון). אחרי מלחמת ששת הימים כנראה שלא אהבו אותנו בעולם. היתכן שהשיר צוללת צהובה קשור באיזה צורה לצוללות שנעלמו? אני בהלם מוחלט

../images/Emo31.gif תאוריית הקונספירציה....

תאוריית הקונספירציה שלך אינה רלוונטית לנושא שהעלית מלכתחילה. שאלת על החיסון. נענית בהרחבה. האחראים לבריאותו של העם הזה טרום מלחמת המפרץ האחרונה - יצאו מהנחת עבודה כי יש להכין חיסונים למחלה למקרה של התקפה לא קונבנציונאלית. לשמחתינו הנחה זו לא הייתה צריכה לעמוד בזמן ההוא במבחן המציאות, ברם כידוע לכל דרדק לא התבטלה ההשערה כי לוחמה מסוג זה אכן תיתכן בעתיד. דרך ביצוע החיסונים, הרכב החיסונים ודרך חיסון האוכלוסיה אינם "תוכניות מגירה" אלא כורח מציאות מרה שנכפתה עלינו. אף אחד ואני מדגישה בכל הדגש אפשרי אף אחד מאלה שחוסנו לא הוכרח לעשות זאת. זו הייתה פעולה התנדבותית ט ה ו ר ה. זריעת בהלה מיותרת, נסיון לקשור תאוריות בלתי מוכחות, והעלאת רוחות ממקום מרבצן שלא לצורך שאלתך וטיעונייך - אין בהם משום שירות המטרה. אני חוזרת: קיים חיסון אבעבועות לכל אוכלוסיית ישראל (מה שלא כן לגבי האמריקאים למשל...) חוסנו אלפי אנשים שהתנדבו. אף אחד לא מת, כולנו בריאים ומחוסנים רובינו תרם מדמו על מנת להכין את החיסונים הנ"ל. נ ק ו ד ה. לידיעתך: חיסון השפעת מורכב מנגיף חי מוחלש. חיסון הפוליו - גם הוא מנגיף חי מוחלש. ועוד ועוד. האם עתה תלכי בראש חוצות עם דגל "אל תתחסנו נגד שפעת? " האם תוכלי לשאת בתוצאות תופעות הלוואי של מחלת השפעת בקרב קשישים, חולים במחלות קשות, ילדים וכדומה. הידעת כי לפני שני עשורים לערך מתו מסיבוכי מחלת השפעת באמריקה בלבד כ 11 אלף איש? אז מה? זאבה? שלא נחסן?

conni

New member
ר. הזאבה, מה גילך?

למשל, אם גילך 24, אז קיבלת חיסון אחד נגד אבעבועות שחורות. אם גילך 30 ומעלה, אז חוסנת פעמיים נגד אבעבועות שחורות, ואם את משתתפת בפורום כאן סימן שאת חיה!, אז ממה נובע הפחד שלך היום? החיסון ניתן מ-1918 עד 1980, בשתי מנות: אחת בשנת חיים ראשונה, והשנייה בכתה ב. בזכות החיסון נעלמה המחלה לחלוטין. לפני שנה, בגלל חשש מפני מלחמה ביולוגית מצד עירק, ניתן החיסון לעובדים במערכת הבריאות בישראל, ומהנוגדנים החדשים הכינו תרכיב פסיבי לעת הצורך בשביל האוכלסייה שאסור לה לקבל חיסון פעיל. אדוארד ג'נר, רופא אנגלי, המציא ב-1797 חיסון למחלה, ואחרי מאה שנה החל עידן החיסונים ע"י לואי פסטר, כימאי צרפתי.

../images/Emo91.gif תודה Conni...

לדעתי התקוממותה של קוני היא מעצם עובדת הכנת צורת החיסונים - החיסונים שאנו חוסנו בהם (כמו שציינתי - פרי המצאה ישראלית) להבדיל מהחיסונים הנמצאים ברשויות הבריאות במדינות אחרות הוכנו מהזרקת הנגיף לעוברי תרנגולות (עדיין בביצה) להבדיל מהחיסונים הישנים שהוכנו מעוברי עגלים (כך נדמה לי...) הזאבה, כך נדמה לי - אינה בעד שימוש בחיות מעבדה לצורכי ניסויים רפואיים זו כשלעצמה סוגייה שלא אחת נאלצתי להתמודד עימה: הצורך בשימוש בחיות מעבדה לנסויים רפואיים...

conni

New member
../images/Emo92.gif הבחנה בין מיסטיקה ומציאות

"התקוממתי" ? מה פתאום. מהטקסטים של "הזהבה" אני מסיקה א. שהיא לא מבינה ברפואה. ב. שהיא מוצפת בפחדים מיסטיים. מאחר ואצלה איזכור של חיסון כלשהו מעורר פחד מיסטי, אולי הבנה שהיא עברה חיסונים בשלום תקל עליה לחזור למציאות. אני למשל, מחסנת תינוקות וילדים מכל הארץ שהבעיה של הוריהם היא פחד מוות מחיסונים, והם נרגעים, לידיעת "הזהבה".

למעלה