מה זה?

מה זה?

רשת משלמת לתפוז לפתוח פורומים וזה מה שיוצא... כאילו מה הפואנטה של פורום כזה? יש לתוכנית הזו מעריצים? על מה בכלל תדברו בפורום הזה: "וואי ראיתם מה עינב גלילי לבשה היום? מהמם!" "למישהו יש את המתכון של פשטידת האיטריות שהשף האורח הכין היום" "איזה צחוקים היה הפרק היום שהיא ראיינה מובטל משדרות וכל הזמן נפל לו המיקרופון" כאילו לא אכפת לי לצאת טועה רק תסבירו לי...

לא רוצה להשמיץ אבל גם לי זה נראה

היה קצת מוזר לפתוח פורום בנושא כזה, אז אתם בטח שואלים מה אני עושה פה כי האמת שלא צפיתי בתוכנית מעולם כיוון שאני חיה בקנדה ואין לי ערוץ 2, התשובה היא שיש לי אחות שחיה בארץ ואוהבת את גולן יוכפז, לא היה לי בכלל מושג מי זה עד שאחת המשתתפות פה הראתה לי ( לבקשתי ) תמונה שלו, בקיצור, אני פה כיוון שאחותי ביקשה ממני לברר כל פרט אפשרי על הבחור, גיל, מוצא, מזל, מצב משפחתי וכו', אני בספק אם יש למישהוא מושג אבל חשבתי שזה המקום היחיד בו אוכל ( אולי ) לקבל עליו קצת מידע, אז תודה מראש !

כן, לדעתי רשת משלמת הרבה לתפוז

הנה ראו מה קרה בפורום "אקטואליה" המכובד! שינו את שם הפורום ל"אקטואליה ומשעל חם" מה הקשר? בירה נשר...

הסבר../images/Emo13.gif

הפורום הוא שיתוף פעולה של "תפוז אנשים" ו"רשת". אנו מקווים כי המנחים יכנסו לפורום באופן שוטף ויענו על שאלות הגולשים. כמו כן, הפורום הוא המקום לגולשים לדון באייטמים שעלו בתוכנית. ניתן גם להעלות לפורום רעיונות והצעות יעול שלכם שהייתם רוצים להעביר להפקה.

למעלה