מה זה????

Variety

New member
מה זה????

אני נשכבתי במיטה, וישר החלתי להרגיש שאני מסתובב לשני כיונים נגדיים בבת אחת. אז החלטתי לנסות לספור, וספרתי עד איזה 250. פתאום הרגשתי שאני גדל, אבל מאוד, הייתי בערך איזה פי 100 גדול מהגוף הרגיל שלי. כשהזזתי קצת את היד, זה הרגיש כאילו היא במרחק איזה 10 מטרים ממני, גם הרגשתי שאני מרחף. רציתי לבדוק מה קורה אם אני מסתכל לעין השלישית, וכשהסתכלתי, עברה בי בכל הגוף הרגשה מוזרה והתחילו ויברציות בראש (האמתי, הרגשתי רק את הראש, נראה לי שהייתי בצורת כדור). מה זה? זה חוויה חוץ גופנית? למה הרגשתי שאני ענק? תודה מראש, חלומות פז, Variety-

Cheetah

New member
תגובה

טכנית אתה צריך לצאת מהגוף בשביל שזה יחשב חוויה חוץ גופית האמת. מה שתארת יכול לקרות בזמן מדיטציה שהצלחת להרגיע לגמרי את הגוף. אפשר להסביר את התחושות על ידי כך , שהמוח כבר לא מקבל את רוב התחושות מהעצבים אלא יוצר תחושות מעצמו גם, כמו בחלום. או שהגוף האסטרלי מתחיל להשתחרר לאחר שהגוף הממשי נרגע. תבחר אחת מהאפשרויות. אתה יכול לשלוט בזה וכדאי שתשתדל לעשות את זה, להסתכל בעין השלישית זה רעיון טוב, אם אתה לא מצליח פשוט להתעלם מתחושות. בכל מקרה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה להתרגש ממה שקורה, תירגע.

למעלה