מה זוגיות אמורה להוסיף

אישון36

New member
מה זוגיות אמורה להוסיף

לחיים שלכם. השאלה היא פשוטה. נכנסתכם לזוגיות - מה אתם מצפים תמורת ה"ויתור" על החיים מחוץ לזוגיות (אם בכלל יש ויתור). על מה תתקשו לוותר. על מה תוותרו בהינף יד. אישון. בוויתורים.

לא כזה פשוט, אבל אמממ... נראה...

ציפיות - הבנה ונאמנות מוחלטת. לא במישור הרומנטי, אלה הרגשי. מערכת יחסים בלי מחסומים נפשיים, בלי סודות ומחשבות נסתרות. בעצם היו כאלה שהגדירו את זה יותר טוב ממני - http://www.depechemode.se/S/somebody.htm קשה לוותר - על רגעים של שקט, שאין בהם כוח לדבר או להיות עם אף אחד. במיוחד בבוקר. חייב שקט בבוקר. וגם על הריגוש של ההתחלה, המתח המיני. אבל מניח שכשאני אמצא מישהי שיהיה לי איתה את מה שרשמתי למעלה, זה ידעך.\ ויתור בהינף יד- על ללכת לבד לחתונות. על שאלות מציקות של אנשים. על שידוכים של שכנות, דודות ושאר ירקות. ועוד.

magenta73

New member
המ

מצפה בתמורה - הרבה סקס טוב. אתקשה לוותר - על החופש שלי, הרגלים מסויימים וביקורים בשכונתי. אוותר בהינף יד - על לישון באלכסון :) האמת, כל מערכת יחסים היא שונה, וכל אדם הוא שונה, וכל התיחסות שלי לאדם היא אחרת כך שאי אפשר ממש לענות לך.

bioc1

New member
האמת שאני לא מוותרת על כלום

בזוגיות רק ישנה פחות טוב...

תשוקית

New member
חולה והוזה ...מנסה לענות

זוגיות זה קודם כל השיתוף...החבר הכי טוב ... הכמיהה בלב לזה שמתעורר לידך כל בוקר וגורם לך לחייך חיוך של יופלה אחרי לילה של אהבה... לא חושבת שיש שום וויתור...רק לפתיחת הלב ופתיחת כ החדרים שהיו סגורים... לתת למישהו לכהנס ולמלא את אותם מקומות...צריך המון פירגון..הקשבה..והבנה...

למעלה