מה זו איירון מיידן בשבילי...

אייל157

New member
מה זו איירון מיידן בשבילי...

אז ככה חמודים וחמודות... אני בן 51, כן כן, אמנם נראה צעיר מגילי, אבל זה גילי. לפני 30 שנה, חבר טוב שלי, גילה לי את מיידן, ומאז, הם סם החיים שלי ממש... עברתי תקופות קשות, במיוחד לאחרונה, אבל, ברגע שאני מאזין לאחת מן היצירות שלהם, אני מתחיל להזיע, להתרגש, ויורדות לי דמעות של אושר ממש... אני רק יכול לתאר לעצמי, מה חושבים עליי השכנים שלי, כשהם רואים אותי מקפץ כמו מטורף, עם גיטארה דמיונית ביד, כשאני מאזין להם... לפעמים נאי מגיע לפאב הקבוע שלי, עם החולצה שלהם, ואבזם חגורה מדליק, שקניתי לפני זמן מה, והדי גיי שם, משמיע במיוחד בשבילי, שיר של מיידן שהוא בוחר לי... אני מתבייש לומר לכם מה קורה לי שם, כשזה קורה, אבל אני נטרף... אני אוהב מוסיקה, ומאזין גם למוסיקה קלאסית לפעמים, ולהרבה הרכבים שונים ומשונים, אבל, העובדה היא, שרק מיידן גורמים לי לחוש אושר וריגוש עצום ואדיר... אוהב אתכם, אייל, ת"א.

barlevy

New member
ואוו בכיף

טוב לראות שיש פה גם חבר'ה ותיקים ספר עוד..אלבום אהוב..שיר אהוב... לא קצת הגזמת עם ה 30 שנה? מיידן הוציאו אלבום ראשון לפני 28 שנה

אייל157

New member
אהלן איש...

כן, עיגלתי קצת את השנים, בכדי שיצא מספר עגול... זו הפריבילגיה של הותיקים, לא? טוב, האלבום האהוב עליי, הוא כמובן LIVE AFTER DEATH, ההופעה האלמותית בלונג ביץ', וש"טחנתי" את הווידאו ההוא, עד דק! שיר אהוב אחד? זה מאוד קשה, כי אני מכור לכל היצירות המושקעות והארוכות שלהם. ולעוד שתי הופעות, האחרונה של "ריו", וגם ב "אולווי". בהופעה האחרונה, בלונדון, טס לשם חבר שלי, (ההוא שגילה לי את מיידן מכלתחילה), וטילפן אליי מן ההופעה, בכדי שאשמע משהו ממנה. (אני שונא לטוס...). מי שלא ראה אותי ואת החבר הזה, משתוללים ומתלהבים ממיידן, עד כדי בכי ממש, לא ראה הנאה מוסיקלית מהי ! מילא אני, רווק בן 51, אבל, החבר הזה, בן 45, נשוי עם ילדים, שחי, ועושה עסקים בחו"ל, שיורד מן החליפות והעניבות, ומשתולל איתי... בכל שבוע, אני "נדבק" לשיר נבחר אחד, וטוחן אותו שתי וערב, השבוע זה במקרה: SIGN OF THE CROSS. מה אומר לך, העולם נראה הרבה יותר כיפי, כשהלהקה הקסומה הזו קיימת. אייל.

barlevy

New member
אחח לונדון

גם אני הייתי בהופעה האחרונה בלונדון..אכן היה מדהים

אייל157

New member
נ.ב. ברלוי...

האם יש הופעות בת"א, של הרכבים שעושים COVERS למיידן?

barlevy

New member
יש כל הזמן

להקות שמופיעות עם קאברים למיידן -רק אל תצפה לגדולות...

אייל157

New member
אתה יודע...

אני חייב להודות, שרמת ההנאה והריגוש שלי ממיידן, עולה, ככל שיותר אנשים סביבי חשים כך גם כן. שמע, כבר האזנתי לכמה "קאברים" של מיידן, וברור שאין שם את היכולות הוירטואוזיות של מיידן, אבל הפנטזיה שלי, כשאני מדמיין שאני "כאילו" בהופעה שלהם, מספקת אותי... אתה יודע, שואלים אותי חברים וחברות, מדוע איני טס לאיזו הופעה שלהם בחו"ל, ואני אומר להם, שגם אם מיידן יופיעו בארץ, אני בספק אם אלך להופעה שלהם... ומדוע? אז בבקשה: ברגע שאני אראה במו עיניי הופעה של מיידן, אני אגשים את החלום היחידי בחיים שלי, שעדיין לא הגשמתי. וזה קצת מפחיד אותי, לחיות בעולם, ללא חלום... אז מסיבה זו, אני מעדיף להשאיר את זה בגדר חלום, בכדי שתהיה לי סיבה להמשיך לקוות למשהו. :)))))) הגשמתי בחיי את כל שחלמתי עליו, הגשמתי את כל הפנטזיות שפינטזתי, אז נכון שזה כיף, ונכון שאני חש משוחרר ומסופק, אבל, קצת מפחיד לחיות ללא כל חלום. אז מיידן, מבחינתי, זה החלום האחרון, ונראה לי שאגשים אותו פעם, נראה מתי... אייל.

barlevy

New member
גם אני הגשמתי ובכל זאת

הייתי כבר בכמה הופעות של מיידן נפגשתי איתם בבק סטייג' - נפגשתי פעמיים עם פול דיאנו כשהיה בארץ ובכל זאת למרות שהחלומות התגשמו - תמיד יש ריגוש חדש לפני כל הופעה לך להופעה !! את חייב את זה לעצמך - לך תדע כמה זמן יש להם לפני שהם יתלו את הנעליים , ואז תצטער

אייל157

New member
אחי...

אם אני הייתי נפגש עם סטיב האריס,אז הייתי משלם לו, בכדי להיות המשרת האישי שלו... יצא במקרה, שסטיב האריס, די דומה לשפינוזה, שהוא הפילוסוף האהוב עליי, אז אולי הוא הגילגול שלו, בתור מוסיקאי? :)))))) כשאני רואה את סטיב האריס נותן בבאס, ומביט ומחייך לקהל, אני נטרף... כשאני מאזין להם, אני מפנטז שאני בהופעה שלהם, במרחק של 2 מטרים מהם, ושהם מנגנים בשבילי. שמע, אני מודע לחולשותיי, ולכן אני ממש פוחד מלהיות בהופעה שלהם. אתה זוכר, שבהודעתי הראשונה כתבתי על כך שמיידן עוזרים לי בזמנים קשים? אז מדובר בתקופה מאוד קשה שעברתי בשנה האחרונה עם אבא שלי, שסבל מבעיות בריאות קשות ומפחידות. ורק מיידן נתנו לי את הכוח להחזיק מעמד ולתפקד, והייתי כופה על עצמי להאזין להם, הייתי מתחזק, ומגיע לבית החולים, לתורנות לילה במחלקה באיכילוב... גם דבריו של שפינוזה סייעו לי רבות, וכמובן שחיברתי בין השניים, כאילו ...שני ציפורים במכה אחת. עוד שעה אני קופץ לפאב הקבוע שלי, ונקווה שהדי ג'יי יתן לי איזה שיר של מיידן, כפי שהוא נוהג לעשות, מפעם לפעם... אייל.

דבר ראשון -ברוך הבא

בקשר להגשמת חלומות - להגשים את החלום האחרון שנשאר לך זאת רק הזדמנות לחלום חלומות חדשים. להפסיק לחלום = להפסיק לחיות. וסליחה על החפירה אבל בדיוק יצאתי מפורום מאטריקס וקונספירציות (יש שם המון פילוסופיה) ואני on a roll. בוב.

ברוך הבא../images/Emo24.gif

נראה שאתה עומד להיות מצעירי החבורה כאן בפורום

למעלה