מה זו התוכנית המזעזעת הזאת?

jerri

New member
מה זו התוכנית המזעזעת הזאת?

יש מעין תוכנית בMTV שהיא גירסא עוד יותר לא מתוחכמת לסדרת הזוועה BECOMING ואני לא בטוח שאני יודע מה השם שלה, אבל נדמה לי שקוראים לזה WANNABE או משהו כזה. בכל אופן ביום ראשון יצא לי לחזות בתכנית מזעזעת שהקדיש בית היוצר הרשלני (והאמריקאי) של הערוץ לזמרת והעילוי קיילי מינוג. לא שלא יצא לי בעבר לראות תוכניות שלהם. ראיתי על בסטה ריימס, על ביונסה, על פינק ונדמה לי שעל פח דדי. אבל שום דבר לא הכין אותי לחוויה הקשה... נתחיל במנחה הסופר מעצבנת כריסטינה מיליאן. אין בחורה מיותרת יותר בעולם מהחיקוי ג´יי-הו הזה, שנדמה כאילו מישהו תפר לא את השפתיים לרוחב. בכל תוכנית מבצעת המיליאן פשעים נגד האנושות עם השיער שלה וקולה הצורמני ואילו בגדיה נראים כאילו נלקחו במקרה הטוב מחנויות וול מארט. אוצר המילים המוגבל ממילא של מיליאן מכיל רק את המילים "אמייזינג" ו"פאנטאסטיק" שבו היא מכנה את המתחרות הוואנביז האומללות. בתוכנית על ביונסה היא אמרה לאחת התמחרות שהיא ממש דומה לה. מיותר לציין שהיה יותר דמיון לדמבו הפיל המעופף מאשר לביונסה. בקיצור, MTV ארה"ב, שמכירים את קיילי רק מcan´t get you out of my head מיהרו להזמין שלל "מעריצות" של קיילי להבחן על האפשרות להיות הקיילי וואנבי. ובכן... לבחינות הגיעו בנות ששוקלות (וזה עוד בעדינות) בערך כמו 4 קייליות, בנות נטולות חוש כיוון, משחק, ריקוד וכו´, ואילו לגמר עלו 3 - אחת אנטיפטית שאינה מתקשרת עם סביבתה ושתי כלבות ממדרגה ראשונה שכל שאיפתן בחיים היא להופיע בMTV גם אם זה אומר שהן צריכות להתחזות ל"מעריצות של קיילי". מיותר לציין שהן בקושי יודעות את שם האלבום של קיילי. רק שמעו הזדמנות להצטלם לטלויזיה- מיד קפצו על המציאה. ומי בחן אותן? מי שMTV מכתירים מומחי קיילי.
שני אלמונימים לחלוטין שמוגדרים כמעצב השיער שלה ועוד איזה מישהו שהלביש אותה פעם לפני 10 שנים וזמר אוסטרלי אנונימי וקוקסינל לחלוטין בשם בן לי שהקליט איתה פעם דואט. בקיצור - אנשים שהיא דיברה איתם אולי פעם אחת בחיים. לא יאמן כמה MTV אר"הב גרועים. מילא שלא הצליחו להשיג אנשים שמכירים את קיילי ליותר מ4 דקות, הם גם דאגו להשיג את הבנות שהכי לא דומות לקיילי בעולם, ולסכם את קריירתה של קיילי בשני קליפים. יסודיים מה שנקרא. בקיצור, הכלבות החלו מקפיצות את שדיהן לכל עבר בנסיון פאתטי לשכנע את הקהל שהן קיילי כשהן הרבה יותר דומות למיליאן מאשר לקיילי, אבל שיהיה. בסופו של דבר הן היו כל כך מעצבנות שהשופטים בחרו בהיא שלא מתקשרת עם סביבתה. כל התוכנית היתה פשוט מסכת יסורים, וקישקושים ואין לי מושג איך MTV ממשיכים לשדר את הזבל הזה...

אחד הדברים שמפריעים לי

בMTV האמריקאי הוא הרצינות התהומית בה הם לוקחים את עצמם.כל תוכנית,וTRL יותר מכולן,היא מצעד חנפנות בלתי פוסק לאומנים המשודרים והמתארחים ורמת האינטיליגנציה(???) שמפגין הקהל הייתה מביישת את ה"גנון של שמעון"(מישהו אמר "אני סטפני ממיזורי צועקת אבריל רוקקקקקקקקקקקקס!!!!!!"). לרשת המאריקאית הזו היו כל כך הרבה הברקות-"העולם האמיתי"(הראשונים שעלו על הנוסחה הזו),"ביוואס ובטהאד","האוסבורנס","דריה","סלברטי דת מאץ","דאיירי" ועוד ועוד.עצוב שבכל כך הרבה מהשידורים שלהם הם מכוונים כל כך נמוך. דווקא ברשת הארופאית מבינים שעולם הפופ הוא די כיף להתעסקות מצד אחד אבל בסופו של דבר גם לא ענין כל כך רציני.

smgfan

New member
אני דווקא מאוד אוהבת את התוכנית!

מה רע בתוכנית קלילה ומעניינת שבה רואים כמה מעריצות פנאטיות מנסות להיות כוכבות-על ומביישות רק את עצמן בסוף! פשוט כיף! אני מאוד אוהבת תוכניות כאלה! וגם את כריסטינה מיליאן, היא די חמודה...

jerri

New member
תראי, בהתחלה שזו היתה תוכנית כמו

BECOMING, מילא. אבל מה הראיון להביא אולפן, מנחה ושאר בבל"ת? פשוט מאד - תוכנית אולפן היא זולה בעלות של פי 9 מהפקת לוקיישן. שוב חלטוריזם ממדרגה ראשונה.

jerri

New member
אגב זמרים שלוקחים את עצמם בקלות...

מי ראה אתמול את שר נקרעת על הספה אצל גרהאם נורטון ב"כזה גרהאם נורטון"? היא היתה כל כך טבעית ומשוחררת, וגם אנדריאה קור היתה מקסימה, איך היא הסמיקה כשגרהאם הוציא לה את החלילת-זין המוזרה..
בניגוד כמובן לג´רי האליוול שהתארחה לפני שבוע והיתה מה זה קפואה ומעצבנת...

AndreaCorr ©

New member
יווו! לכולם יש יס חוץ ממני!?../images/Emo168.gif

כולם ראו את אנדראה אהובתי חוץ ממני?!
אוףףףף

אכן, מסמך מזעזע.

גם אני ראיתי את התוכנית הזאת ביום ראשון...לא צפיתי עד הסוף...אתם בטח מבינים למה. שלושת הבנות לא היו קשורות לעולם, זייפניות ו...לא קשורות לעולם. אחת מהם לבשה בקיני (אם אני זוכר נכון) בהתחלה תוך כדי שהיא שרה את can´t get you out of my head...זו תמונה שאני מנסה לשכוח. פשוט מחריד (ובהזדמנות זו אומר לjerri תודה שהחזיר לי את הזכרונות האלה מיום ראשון...).

jerri

New member
אבל בדיורק בשביל זה יש את הפורום

הזה.
ועל כן אל תצפו בפעם השניה...

jerri

New member
אגב, אף אחד לא ענה על השאלה שלי

האם קוראים לתוכנית באמת WANNABE או שעדיין קוראים לה BECOMING

Mandyִ

New member
בואו נעשה סדר..

יש תוכנית שבוחרים מעריצים שביקשו להיות המפורסמים שלהם בקליפ ולזה קוראים-BECOMING ויש את התוכנית שאתם מדברים עליה וקוראים לה BECOMING WANNABES אוקיי?

למעלה