מה חדש בפורום פוליטיקה עולמית

a e q u i t a s

New member
מה חדש בפורום פוליטיקה עולמית../images/Emo43.gif

מה חדש בפורום פוליטיקה עולמית - חמישה חודשים אחרי
היום לפני חמישה חודשים פורום פוליטיקה עולמית נפתח מחדש, לאחר שהיה סגור תקופה ארוכה. עברנו את חבלי הלידה וכיום הפורום הוא פעיל ברמה המשביעה את רצונם של הנהלת הפורומים, דבר אשר מבטיח את המשך קיומה של הפורום, בניגוד לפרק חייה הראשון והכושל של הפורום בהנהלת גולש אחר.
הפורום, אתם ואני נוסעים קדימה, נכון להיום מתוכננים מספר אירוחים הקשורים לפוליטיקה עולמית בפורום. נציג משרד החוץ יענה על שאלות הגולשים בכל מה שקשור לקורס צוערים של משרד החוץ, לסטונדטים אשר מייעדים עצמם לעבוד בשירות החוץ של מדינת ישראל, וסתם אנשים אשר מתעניינים לגבי עבודתו של דיפלומט ישראלי. אירוח חוזר של אלברט סבסטיאן מרקו, יועץ פוליטי אמריקאי שיענה על שאלות הקשורים לפוליטיקה האמריקאית, בהקשרי הקונגרס, המלחמה בעיראק ועל הנשיא גורג' בוש, מר מרקו יענה גם שאלות הרלוונטיות כיועץ יחסי ציבור של "וועידת המודיעין" Intelligence Summit. - קישור לאירוח הראשון בקרוב מאוד, יתארח גם איש אקדמיה אשר מתמחה ביחסים בינלאומים שיענה על שאלותיכם, ברמת ניתוח אקדמית מחקרית, ויענה על שאלותיהם של סטודנטים לעתיד הרוצים ללמוד יחסים בינלאומיים, בנוגע לתנאי קבלה, אפשרויות עבודה בעתיד וכל מכלול השאלות בנושא זה.
תאריכים מדויקים בדבר האירוחים יפורסמו בהודעות נפרדות.
אלבום תמונות חדש נפתח בפורום פוליטיקה עולמית, הגלריה הראשונה היא תמונותיהם של ראשי מדינות מכהנים בעולם, תרגישו חופשי לעלותם באלבומי הפורום.
סקר חדש נפתח, בפורום האם בסופו של דבר, המערב יתקוף צבאית את איראן ?. הרגישו חופשי להצביע ולהביע את דעתכם בפורום.
מאמרים, כל גולש הרוצה לפרסם מאמר פרי עטו ומעוניין לפרסם במערכת המאמרים של הפורום, מוזמן לשלוח לי מסר בעניין, ואפרסם בקטגוריית המאמרים של הפורום, כמובן שהנושא חייב להיות רלוונטי לנושאי הפורום.
שיתופי פעולה, אני רוצה להודות ל- iamyoda ואתרו המצוין "סיקור ממוקד, אשר מפרסם פה הקדמות למאמרי הניתוח על הפוליטיקה העולמית, ללא ספק תכנים אלה הוסיפו הרבה להתקדמות הפורום ולדיונים המעניינים. קישור לאתר נמצא בטאגליינס, ארכיון למאמריו של אתר סיקור ממוקד מפורסמים בקטגוריית המאמרים.
כל הגולש, הרוצה ליצור קשר בנושאי ניהול הפורום, רעיונות, תלונות או בקשות, תרגישו חופשי לשלוח לי מסר. המשך גלישה נעימה

iamyoda

New member
תודה גם לך על שיתוף הפעולה

והאמון בסיקור ממוקד, יישר כוח ונקווה להמשך שת"פ פורה.

למעלה