מה חדש

Necrophil

New member
מה חדש

לאחרונה צער בעלי חיים הירושלמי רק סובל... הייתם מאמינים שארגון כזה, ללא מטרת רווח וללא תקציבים ממשלתיים, עוד יזכה למנות גדושות של וונדליזם מצד כל מיני בטלנים וסתם אנשים רעים?... חוץ מזה, לפני מספר ימים הייתי נוכחת בעוד אחת מהשיחות האלה של "כשהייתי ילד קטן, הייתי עושה "ניסויים" על בעלי חיים"... חוץ מזה שאני מצטערת להגיד שזו נטיה גברית בד"כ (מבחינה סטטיסטית זה עשוי להיות הבילוי האהוב על בנים בגילאי 8-14), מה ששנוא עלי בשיחות האלה זה האווירה רוויית הטוסטסטרון, ביתו של המאצ´ו הישראלי. בקיצור, אני לא מוצאת את עצמי בדרך כלל בשיחות הסלון של חבורת גברברים יוצאי יחידות קרביות (במקרה), ואני מעדיפה להשתעמם מאשר לפתוח את הפה (זה תמיד נגמר בוויכוח על צמחונות/צבא/ימנים ושמאלנים, מאחר והם גם בד"כ אוהבים להפוך כל דבר לוויכוח ולאנטי), אבל הפעם פשוט אמרתי: "תסלח לי אבל זה גועל נפש, אתה פשוט בהמה (בלי פגיעה בבהמות כמובן
) ואין לי דרך אחרת לבטא את זה". אני לא מתבטאת ככה בד"כ, במיוחד לא מעליבה חברים של ידידים שלי שאני לא מכירה, אבל המשכתי: "אני שומעת את היציאות האלה כל היום ממך ופשוט בא לי להקיא". בסוף עוד גרמתי לו להתנצל. אגב העניין המדובר היה שלחבר שלו, כשהיו צעירים רק מעט יותר (תחילת שנות ה- 20 לחייהם) קנו איזה דג שהוא לא רצה (אבא שלו חשב שהדג ישעשע אותו וינעים את זמנו, אבל מסתבר שלא, לבחור יש גירויים אחרים בחיים), אז הם הכינו לו קערה מלאה בוודקה וטאקילה וחשבו שהצורה שבה הוא יתפגר תצחיק מאוד, אבל לצערם כמובן הדג מת מהר מדי.

תולי 1

New member
האם את יכולה לספר מה קורה בצער

בעלי חיים בירושלים? מעניין לדעת. תודה (ירושלמית).

Necrophil

New member
אני אספר...

למרות שמשום מה תמיד נותנים לי את ההרגשה שלא לדבר על זה, כלומר נתמודד לבד עם הבעיות או זה עשוי להחמיר את המצב וכו´. אני מדברת על המרפאה. יש לנו כבר הרבה זמן בעיות עם השכנים. כמובן שאם היו פותחים שם סניף של קופת חולים כללית לא היתה להם שום בעיה, אבל קודם כל אסור לשכוח שזו שכונה לא כל כך טובה- המון מובטלים ונרקומנים. בקיצור - שעמום ותסכול, הם מחפשים למי להטפל, והם גם נטפלים לעניינים כמו מקומות חניה (למרות שהם לא קנו את הרחוב...), צואת כלבים (למרות שחצי מהרחוב הם בעלי כלבים שמוציאים את הכלבים לטיול ברחוב, וכמובן לא חשבו לאסוף אחריהם, בעוד אנחנו בכלל מטיילים בפארק למטה ואוספים), שעות פתיחה וכו´. כמובן שהם לא בוחלים באמצעים- הם שמו לנו כבר פעמיים סופר גלו, הם מורחים חרא על מכוניות של עובדים ובקרבת מקום למרפאה, וגם... גנבו לנו את הקופה בחג. ירושלמית? איפה? קשורה לצער? למרפאה?

תולי 1

New member
הייתי שם פעמים אחדות ואני מכירה

חלק מהנפשות הפועלות. האם את עוזרת לווטרינר, או מתנדבת?

Necrophil

New member
המממ... אני בת שירות לאומי

כך שהסטטוס שלי תלוי בין זה לבין זה. מי את אגב?... (את יכולה להזדהות בהודעה פרטית כמובן)

למעלה