מה חדש?

מה חדש?

היי מה נישמע? הרבה זמן לא כתבתי כאן ובכלל לא התעדכנתי על גסטין בעלי המאמי שנטשתי אותו.. מסכן. אני מקווה שהוא לא התחתן בזמן הזה (חס וחלילה)!! אההה דרך אגב זאת שלייייי אז קודם כל ספרו מה חדש? היה משו מיוחד בזמן שלא הייתי?? קיצר לי יש קצת חדש!! אז דבר ראשון בגלל שאתמול לא הרגשתי טופ (כמה מפתיעה..) אז נשארתי בבית היום והיה לי זמן קמת להתעדכן בנוגע לגסטין... טופ קודם כל ראיתי איזה ראיון שהיה לו לא מזמן באוסטרליה לפני ההופע והוא די קורע!! המנחה די משוגע וכולנו יודעות שגם גסטין אז השילוב של שניהם היה ממש מצחיק! אז תראו דחוףףף!! דבר שני היום אמור להשתחרר הדיוידי של ההופעה המהממת של בעלי המדהים והמוכשר אז תאחלו לו בהצלחה ושירוויח המון כסף!! האמתי שאני לא יודעת אם זה יצא בישראל באותו זמן אבל נראה לי שרק עוד איזה כמה חודשים אבללללל דוד שלי בגרמניה אז אולי הוא יוכל לקנות לי!! אממ מה עוד?!? אהה ראיתי היום את כל הדברים באמ.טי.וי גסטין כזה מאמי!! מסכן מה עשו לו בפאנקד הוא בכה כזה רגיש!! אופפ אני חולה עליו איזה מאמי! וגם בעושים קליפ איזה מוכשר!!!!!! הוא כזה מתוק גם עכשיו וגם שהיה פודל!! טופ בכל מקרה ספרו מה חדש ואם הצטרפו עוד אנשים לפורום... לאב יו אנד גסטין... שלי נ.ב אני מבטיחה שעכשיו אני נכנסת קבועה וגם קצת שכחנו מהעצומה כדי להביא את גסטין המתוק שלנו לארץ אז בואו נתחיל לזוז!!

טלוש1995

New member
חחח

אני לא ראיתי..>< אני רוצה לקנות את הדיוידי!! הוא יגיע לארץ? מתי?

DVD של ההופעה החדשה?

של future sex/love sounds ? אם כן אני אגיד לדוד שלי שיקנה לי בארה"ב כי אין לי כוח לחכות עד שזה יגיע לארץ!!! יש לי את הDVD של ההופעה הקודמת ב2003 של justified בלונדון הופעה כ"כ יפההה אבל בDVD קיצרו קצת :(

חרא...

תראי יש שש מאות ומשו אבל כל פעם כמעט אותם ילדות מצביעות אז זה לא נחשב!! קיצר חייבים לעשות משו אבל עכשיו כבר לילה עד הבוקר בטח החלומות המדהימים שלי יביאו לי איזה רעיון.... אז נראה כבר מחא מה עושים... רגע אבל לא סיפרתם משו חדשששש מה לא היה חדש בזמן שלא הייתי?!?! לא הפסדתי כלום!? מסכן גסטין ככה כולם נוטשים אותו!! חס וחלילה אני אדאג לו אל תדאג גסטין אני אביא אותך לארץ!!

למעלה