מה חדש...

מה חדש...

GTA3 יצא למחשב במאי (בארץ) עם אפשרויות חדשות כמו: משחק ברשת, קודים חדשים אך לצערנו הגרפיקה יותר גרועה מהPS2 (כאילו דהההה PS2 יש רזולוציה של דיוידי) לפי הסקר GTA3 יהיה המשחק הנמכר ביותר בישראל אולם תופתעו לדעת כי כרגע המשחק הכי נמכר הוא THE SIMS. המשחק הקלאסי SUPER MARIO יוצא בגרסה חדשה ששמה : SUPER MARIO: SANSHINE אך להפתעתנו הוא יוצא לגייםקיוב ב28 לאוגוסט כלומר הוא צפוי לצאת למחשב רק בשנה הבאה. Nintendo הודיעה היום כי משחקה של חברת Rare, Star Fox Adventures יהיה זמין בסביבות עונת הסתיו, מאוחר יותר ממה שצופה בהתחלה. קצת על המשחק: Rare מנחיתה את Fox McCloud, גיבור StarFox Adventures, וחבריו בעולם תלת מימדי מרהיב, מלא בדינוזאורים רשעים ושאר יצורים מנובלים. Fox יוכל לשוטט בחופשיות מוחלטת בעולם הענקי ולגלות סודות שונים ומשונים בעזרת חבריו, ובעזרתו של הנסיך Tricky , הדינוזאור הידידותי. שועלנו יפתור חידות, יבוא במגע עם כוחות קסם רבים וירכב על גבי דינוזאורים בדרך להרפתקה של חייו. מקווה שנהנתם אחזור עם חדשות נוספות בהמשך דני.

Tenchi

New member
רגע רגע רגע!

...נו מה יהיה? :) כמה תיקונים - דבר ראשון זה שGTA3 נראה פחות טוב על המחשב מאשר על ה PS2 (אני נאלץ להאמין לך) לא קשור -בכלל- לרזולוציה. משחקי מחשב עברו -מזמן- את הרזולוציה של די וי די. הדבר השני שיותר הדהים אותי - מה זאת אומרת "אך להפתעתנו הוא יוצא לגייםקיוב ב28 לאוגוסט כלומר הוא צפוי לצאת למחשב רק בשנה הבאה"? זה מריו! של חברת נינטנדו! אף מריו לא יצא למחשב (היו כמה גרסאות דביליות שעשו חובבנים, וכמובן רומים של אמולטורים, אבל בשום פנים ואופן נינטנדו לא הוציאה גרסאות של מריו למחשב). אין פה שום דבר מפתיע, זה ככה כבר שנים - מריו הוא משחק הדגל של נינטנדו, והוא -תמיד- יוצא אך ורק על הקונסוליות שלה. במקרה הזה - הגיים קיוב. תן לי להבטיח לך שלא תהיה אף גרסה של מריו סנשיין למחשב, אי פעם (אלא אם כן נינטנדו תחליט לשנות את המדיניות שהיא נוקטת בה מאז שנוסדה). אלון =(^.^)=

whazzup

New member
אתה חצי צודק

מריו סאןשיין לא יצא למחשב, אבל מה זאת אומרת ´´אף מריו לא יצא למחשב´´ אתה צדקת שהיו כמה גרסאות של חובבנים, אבל לפני שנתיים הוציאה נינטנדו סופר מריו תלת מימדי לנינטנדו 64, (הסופר מריו שבשביל לעבור עולמות אתה צריך לקפוץ דרך תמונות) כמה חודשים בלבד אחרי השקת סופר מריו הנ´´ל, הוציאה נינטנדו את אותה גירסה רק למחשב, אז אל תגיד סתם שנינטנדו לא מוציאה גרסאות של סופר מריו למחשב. נ.ב סופר מריו הוא אומנם משחק הדגל של נינטנדו, אבל הוא לא הראשון, כשנינטנדו נוסדה הם עשו את דונקי קונג, ובעקבות ההצלחה שלו, שקיבלה ביקוש ענק לעוד משחקי מחשב, נינטנדו הוציאה את סופר מריו.

Tenchi

New member
אבל... אתה טועה.

שמע, צר לי להודיע לך שאתה פשוט טועה. אין פה מקום לוויכוח, פשוט בדוק את הנתונים היטב. המשחק שאתה מדבר עליו הוא כמובן מריו 64, הוא לא יצא לפני שנתיים, אלא לפני שש שנים למערכת הנטינטנדו 64. נינטנדו מעולם לא הוציאה גרסה של מריו 64 למחשב. למעשה, -אין- גרסה של מריו 64 למחשב. כל מה שיש זה רומים של המשחק - העתקה של הקסטה המקורית לקובץ והרצתו ע"י אמולטור. זה כמובן לא משהו שנינטנדו תונכת בו, להיפך. אלון =(^.^)=

אלון...

אתה טיפש. כי דבר ראשון מריו 64 יצא למחשב ואני ומרק גמרנו אותו דבר שני לפי הסקר אם תחשב את הנתונים הגייםקיוב הוא סתם המצאה מטופשת שלדעת הרוב יצא מהשוק דבר שני אם נינטנדו לא תוציא שום משחק למחשב לפליסטישן אז היא תאלץ להיסגר לכן זה מובן מאליו שאם נינטנדו לא תתן זכויות מכירה לאף חברה היא פשוט תאלץ לסגור חוץ מזה אמרתי כנראה בענין הג´יטיאי אני מדבר על גרפיקה רזולוציה, פיסקלים, גוונים הכל הקשור לגרפיקה אני דברתי על כך שהפליסטישן כבר יותר מדיוידי (12000 פיסקלים) כשהמחשב פי שניים פחות (6400) לכן אתה מתווכח על פני אובדות כימות ומכחיש את מה שאמרתי דני.

Tenchi

New member
דני...

...אל תקרא לי טיפש. כשאתה אומר שלפלייסטשן2 יש "רזולוציה של די וי די" ולכן הגרפיקה בו יותר טובה מבמחשב, אתה נכנס לעולם המסוכן והמתעתע של: נתונים טכניים. "רזולוציה" זו הפרדה, כמות הפיקסלים לשורה. ה"רזולוציה" של הפלייסטשן 2 יותר נמוכה מהרזולוציה של מסך מחשב. פשוט מפני שפלייסטשן 2 רץ על מסך טלוויזיה, שמטבעו יש לו רזולוציה נמוכה יותר משל מחשב. אני לא קורא מחשבות, וכשאתה נותן לי נתון טכני - "רזולוציה" - וטוען שבגללו המשחק נראה יותר טוב, אני נאלץ לא להסכים. אין לי דרך לדעת מה"חשבת" או "רצית להגיד", יש לי דרך רק לדעת מה אמרת. בקשר לנינטנדו, לא, היא לא הוציאה שום משחק למחשב, והיא לא צריכה גם להוציא, לא למחשב ולא לפלייסטשן פשוט מפני שנינטנדו בנוסף להיותה חברה שמייצרת תוכנה, היא גם מייצרת חומרה. היא ייצרה את הנינטנדו הראשון, ה NES, ה SNES, ה N64, הגיימבוי, הגיימבוי קולור, הגיימבוי אדוונס, ה VIRTUAL BOY ועכשיו את הגיימקיוב. מתוקף היותה חברת חומרה, היא מייצרת קונסוליות משחק, מפתחת לעצמה משחקים וגם דואגת שבתי תוכנה אחרים ייצרו לה משחקים. לנינטנדו יש זכות קיום גדולה מאוד גם בלי ליצור גרסאות של המשחקים שלה למחשב(מה שהיא לא עושה), היא תחרות רצינית לסוני ולמייקרוסופט, היא אחרי הכל הייצרנית של הקונסוליה השלישית במלחמת הקונסולות - הפלייסטשן 2 של סוני, האקס בוקס של סגה והגיימקיוב של נינטנדו. אז שלושה דברים לסיכום: דבר ראשון, אל תקרא לי טיפש. אני לא קיללתי אותך ואין סיבה שאתה תקלל אותי. דבר שני, בבקשה, ממש בבקשה, תבדוק את הידע שלך לפני שאתה מתקן אותי. אני משחק בקונסוליות מאז ימי האטארי העליזים ואני די מבין על מה אני מדבר. דבר שלישי, כשאתה מדבר על נתונים טכניים - אנא תדייק."רזולוציה" זה לא "גרפיקה יפה". אלון =(^.^)=

Tenchi

New member
תיקון טעות -

בלהט הרגע כתבתי שאקס בוקס הוא של סגה. כמובן שמדובר בטעות מצערת שנבעה ממהירות, האקס בוקס הוא כמובן של מייקרוסופט. סגה ייצרה קונסוליות מעולות כמו המאסטר סיסטם, הג´נסיס (מגה דרייב), הגיים גיר הנייד, הסאטורן והדרימקאסט ז"ל. סגה סגרה את הבסטה וכבר לא מייצרת קונסולות, היא הפכה להיות אך ורק מפתחת משחקים - לפלייסטשן 2, לאקס בוקס, לגייםקיוב ואולי גם למחשב. מי יודע. אלון =(^.^)=

טעות שלי...

לPS2 יש 12 מילון פיסקלים ואילו למחשב ( G-FORCE 4) יש רק 64 מילון פיסקלים

whazzup

New member
65 מיליון פסקלים

אבל זה לא משנה אם הלינק החדש שיצא שאפשר יהיה לחבר למסך המחשב,ואם כל משפרי הגרפיקה שסוני תוציא (בבריטניה כבר יש ar2) בקרוב הסוני יעלה מעל מיליון פיסקלים.

למעלה