מה חוות דעתכם ...

מה חוות דעתכם ...

אני נשואה פלוס ילד... ואני ייגש לעניין : הרבה פעמים אני נאלצת לסרב לחברים ובני מישפחה בשלילה ובתירוצים שונים ומשונים כשהם מזמינים אותנו אליהם(היום כבר בקושי מזמינים אותנו , כן ??!! ) משום שבעלי לא רוצה ללכת לשום מקום אפילו לא להורים שלי ,מהסיבה שהם דתיים וגם האחים שלי . ואנחנו לא. והוא טוען שאין לו מה לעשות שם ולכן הוא לא רוצה ללכת , אבל גם לחברים הוא לא רוצה ללכת והם ממש לא דתיים. וכל פעם יש לו תירוץ אחר . עכשיו לגבי ההורים שלי עד כמה שאפשר זה עוד מובן לי, אבל הוא גם לא בא איתי לחברים ומכרים ככה שיוצא שאין לנו חיי חברה אפילו לא מעט ...וזה מאוד משפיע על החיים שלנו והשיגרה הזאת שוחקת...לעומת זאת מה אני מגיעה איתו למישפחה שלו ולאירועים שהם מזמינים אותנו למרות שבאמת באמת אין לי מה לעשות עם המישפחה שלו הם משעמיים אותי נורא... אין לו במשפחה מישי/מישו שאני באמת נהנית לפגוש... אבל אני הולכת בשביל שהוא ירגיש טוב שאני באה איתו ושהוא לא הולך לבד,וכי אכפת לי מהמערכת יחסים הזאת ואני כן רואה את זה קשור להמשך קיומה של המערכת יחסים...אבל מה ששבר אותי לאחרונה זה שהיו מספר פעמים ששאלתי אותו אם הוא רוצה לבוא איתי להורים שלי או לחברים והוא ענה שלא...ובמקום לריב איתו עניתי לו "אוקי", אבל עם עצמי החלטתי שהיום זה ניגמר !!! החד צדדיות, ואני יותר לא הולכת להורים שלו ולא לאירועים שלהם כי דיי, כמה אני יכולה לבלוע וללכת לבד עם התינוק שלי...ובאירועים שלו אנחנו הולכים יחד ??!!! זה ניראה לי לא פר כלפיי , והוא כן צריך להקריב בשבילי ולבוא איתי למרות שהוא לא נהנה בדיוק כמו שאני באה איתו וגם לא נהנית אבל אני יודעת שזה חלק מהחבילה ואני ממש לא רוצה להרוס אותה ...
בקיצור אני רוצה לשמוע את דעתכם ...

רואה 6 6

New member
כרגע יש ביניכם בעיקר משחקי כוחות

יש אומרים שזה שלב שתמיד מגיע בכל זוגיות אבל צריך לדעת לפתור את זה.אני בטוחה שזה משתקף בעוד דברים ולא רק בנושא זה ולכן כדאי אולי להשקיע את הזמן לגשת לייעוץ מקצועי.
אם כל הסיפור זה שיעמום תצתרכי למצוא לך עיסוקים נוספים. חברים אפשר גם להזמין אליכם, לא רק ללכת אליהם.אירועי משפחה...נו, לא חייבים ללכת לכל פיפס שעושה בן דוד מדרגה 20.בענין הזה את טועה לדעתי,נישואין זה לא עסקת חבילה עם כל אירוע שיש.
יש עוד דבר שראיתי, שכשנולד תינוק הרבה נשים פתאום מוצאות פגמים לאין ספור בבן זוגן, לפעמים בצדק, לפעמים לא. תינוק חושף את כל החיבורים הכי עדינים בזוגיות לרוח בערה ומטלטל אותם אבל הרבה מזה ,כי את עצמך ,לוקח לך זמן להבין מה קורה פה ולגבש זהות חדשה.גם נורא מתיש לטפל בתינוקות וללא ספק רוצים בידור אןו עזרה. מה הצרכים שלך כאן?

נגמרה תקופת התנ"ך ואף אחד לא צריך להקריב שום דבר

בטח לא אם הוא לא עושה את זה באהבה.
לכי לאירועים שלך לבד, תשמחי ותהני בהם ושהוא ילך לבד לאירועים שלו, ישמח ויהנה בהם.

סינבד

New member
מה את רוצה?

אם את רוצה לבנות זוגיות יציבה ומאושרת עם בעלך, יש דרך לעשות את זה.
&nbsp
אם נמאס לך ממנו ואת רוצה למצוא דרך להעיף אותו מהחיים שלך, גם את זה אפשר לעשות.
&nbsp
אם את רוצה להרגיש כמה לא פר החיים שלך איתו... את זה את עושה ממש מצויין כבר עכשיו.
&nbsp
השאלה היא מה את רוצה.
אחרי שתבחרי מה את רוצה תוכלי למצוא את הדרך להשיג את מה שאת רוצה. לפני שתבחרי... כמו שאמר הזחל לעליסה בארץ הפלאות: "אם אינך יודעת לאן את רוצה להגיע לא משנה באיזו דרך תבחרי ללכת".

הוא עושה מה שמתאים לו

ונוח לו וכנראה לא חושב שאם הוא ילך לאירוע משפחתי שהוא לא רוצה להיות בו אז זו הוכחה לאהבה שלכם.
הבעיה היא בתרגום שלך-
הקרבה= אהבה.
ללכת לאירוע שאני לא נהנה בו= הקרבה.
לכן אם הלכתי לאירוע כזה אני מראה אהבה.
&nbsp
בעיניי זה ממש לא חייב להיות ככה.
למה את סובלת בשבילו ולמה את מצפה שהוא יסבול בשבילך?

שלום

אם הוא לא מעריך את משפחתך כי היא דתייה, כדאי שתבדקי מחדש כמה בכלל הוא מעריך אותך. דתיים יכולים להיות אנשים נהדרים. אמרי לו שאת אוהבת את משפחתך וחשוב לך שיהיה אתך באירועים שלה. כל אדם רשאי להחליט לעצמו לאלו אירועים להצטרף. כמו שהוא בא רק כשמתחשק לו, גם את תבואי לאירועיו רק כשמתחשק לך ולא במחויבות. השקיעו בעיקר במה שביניכם והשאירו את המשפחה כרקע. ייתכן שהוא חושש מהדרך שייאלץ לנהוג עם משפחתך ומהיכרות עם אנשים חדשים, למשפחת האחר פשוט היו מנומסים.
&nbsp
&nbsp

אם את נשואה זה חיי נישואין לא מערכת יחסים

למרות שאת מדברת עליה ברמה ירודה וילדותית קמעה כאילו אתם חברים. מה הוא עושה? אולי השגרה שוחקת אותו בעבודה וגם הילד וחוסר הזמן איתך כי יש את הילד? אולי תעשו משהו חוץ מלהפגש עם חברים ומשפחה ולאכול ביחד תוך כדי שיחת חולין?
תלכו שניכם או עם הילד למסעדה לבד? תלכו לפעילות או מפגש כלשהוא שלא קשור לאוכל? תחביב? אם אתם נשואים התינוק לא שלך. הוא של שניכם. מה ששובר אותך זה שאת סופרת לו נקודות, ואת יוצאת מפסידה. זה קשור לנקודת מבט שלך ואת לא תשני אותו עם הגישה השלילית הזאת. לדעתי תגידו שניכם "לא" לכמה אירועים כאלו ותחסכו את הכסף והזמן למשהו חדש שירענן או יגבש ויחזק אתכם כתא משפחתי. ואולי תעשי גם משהו בשביל עצמך לבד כדי להפסיק לספור לו נקודות רעות...

bengah

New member
אולי כדאי ללכת ליועצ/ת נישואין שידברו איתו? יתכן שזה עיניין

של חוסר מודעות מספיקה

adam33

New member
הדשא שלי הדשא שלך

מה שרואים מכאן לא רואים משם.
בעצם בעלך רגיל שאת מתכופפת ומתפשרת בעוד שבכך את בעצם מדגישה את הגיבנת שבך שעולה עם כל הסכמה והסכמה.
ופתאום קמת יום אחד ואמרת לעצמך "לא עוד".
ואת באמת צודקת.
רק שהיתי מייעץ לך לעשות זאת אחרת.
לא לבקש אלא לקבוע ולסחוב.
ולתת לו להבין בחיוך שתשמחי לראות אותו איתך.
בעלך פשוט רגיל שאת מוותרת או שעוזבת אותו לנפשו.
הוא צריך להבין שזה מצויין אם זה מגיע מתוך הדדיות והסכמה.
אבל כאן זה מתוך ריחוק ושיקולים אחרים.
אז אני סומך עלייך שגם אם תצטרכי להגיד "לא" את תעשי את זה בחן רב בכדי שגם הוא יפנים שיש שני צדיים למטבע ואין כאן תחילתו של קרב.

למעלה