מה חושבים ברק גנץ ואבוקסיס על החיילות מה דעתכן על כך?
B big ass blue New member 5/3/19 #2 למי תצביע? הסרטון אגב, כפי שאתה מבין מאיכותו, אינו רלוונטי לפמיניזם... אבל אני מבין מדוע מנסים לקחת אותו לשם...
למי תצביע? הסרטון אגב, כפי שאתה מבין מאיכותו, אינו רלוונטי לפמיניזם... אבל אני מבין מדוע מנסים לקחת אותו לשם...
דיברגנט חדש Well-known member 5/3/19 #3 גנץ מצטייר כבריון השכונתי כמו במקרה הכפר הירוק ככל שחופרים יותר, יש עוד ועוד עדויות ליחס המשפיל שלו לנשים.   כנ"ל יאיר לפיד כשאמר "יש לנו מעט נשים, והן לא ממושמעות"
גנץ מצטייר כבריון השכונתי כמו במקרה הכפר הירוק ככל שחופרים יותר, יש עוד ועוד עדויות ליחס המשפיל שלו לנשים.   כנ"ל יאיר לפיד כשאמר "יש לנו מעט נשים, והן לא ממושמעות"
B Berethor New member 10/3/19 #5 טוב לא במקרה היועצים של גנץ ולפיד אומרים להם לדבר כמה שפחות [URL]https://elections.walla.co.il/item/3216062[/URL]
טוב לא במקרה היועצים של גנץ ולפיד אומרים להם לדבר כמה שפחות [URL]https://elections.walla.co.il/item/3216062[/URL]
דיברגנט חדש Well-known member 30/3/19 #6 עכשיו גם התגלה שהוא פסיכוטי שמטופל בתרופות פסיכיאטריות הוזה שביבי רוצה לרצוח אותו ועוד ... בראיון בערוץ 13 שלשום גנץ התנדנד הרבה שזה ידוע כתופעת לוואי של כדורים פסיאיטריים. אגב, כהוכחה למה שכתבת, יש עכשיו "משבר בקמפיין כחול לבן: הראיונות של גנץ אתמול גרמו נזק גדול"
עכשיו גם התגלה שהוא פסיכוטי שמטופל בתרופות פסיכיאטריות הוזה שביבי רוצה לרצוח אותו ועוד ... בראיון בערוץ 13 שלשום גנץ התנדנד הרבה שזה ידוע כתופעת לוואי של כדורים פסיאיטריים. אגב, כהוכחה למה שכתבת, יש עכשיו "משבר בקמפיין כחול לבן: הראיונות של גנץ אתמול גרמו נזק גדול"
B Berethor New member 9/4/19 #7 זה לא מפתיע, מדובר כאן באדם אשר מדבר רק בסיסמאות וקלישאות ולא יכול לעשות צעד בלי היועצים שלו, אם הוא אומר משהו בלי היועצים זה מוריד קולות לכחול לבן.
זה לא מפתיע, מדובר כאן באדם אשר מדבר רק בסיסמאות וקלישאות ולא יכול לעשות צעד בלי היועצים שלו, אם הוא אומר משהו בלי היועצים זה מוריד קולות לכחול לבן.
דיברגנט חדש Well-known member 10/4/19 #8 והיום ציטוט של שמנץ. גנץ: "הציבור לא ימנע מאיתנו להקים את הממשלה" בראיון לגלי צה"ל, הגיב יו"ר 'כחול לבן' לאפשרות שהנשיא לא יטיל עליו את הרכבת הממשלה: "אף אחד לא ימנע מאיתנו להקים את הממשלה - לא הציבור ולא הפוליטיקאים"
והיום ציטוט של שמנץ. גנץ: "הציבור לא ימנע מאיתנו להקים את הממשלה" בראיון לגלי צה"ל, הגיב יו"ר 'כחול לבן' לאפשרות שהנשיא לא יטיל עליו את הרכבת הממשלה: "אף אחד לא ימנע מאיתנו להקים את הממשלה - לא הציבור ולא הפוליטיקאים"
B Berethor New member 10/4/19 #9 זה מה שקורה כאשר גנץ צריך לענות על שאלה שהיא יחסית מורכבת במקום להגיד דברים חסרי תוכן או קלישאות, וזה אחד המועמדים המובילים לראשות הממשלה?
זה מה שקורה כאשר גנץ צריך לענות על שאלה שהיא יחסית מורכבת במקום להגיד דברים חסרי תוכן או קלישאות, וזה אחד המועמדים המובילים לראשות הממשלה?
מ מוטי חוף מציצים 11 New member 7/3/19 #4 הסרטון מביא ומציג יחס מזלזל לנשים שהיה בצה"ל בשנות 1970 ..1980.. אין לי מושג מה קורה עם זה בצה"ל של היום .
הסרטון מביא ומציג יחס מזלזל לנשים שהיה בצה"ל בשנות 1970 ..1980.. אין לי מושג מה קורה עם זה בצה"ל של היום .