על קריאתו של נשיא התעשיניים לשעבר
לסגור את התקשורת ל 3 שבועות?
התקשורת היא כלב השמירה של הדמוקראטיה. הדבר נובע כנראה משחיתויות שהוא מעורב בהן שהוא לא רוצה שידעו. צריך לסרב לבקשתו.על קריאתו של נשיא התעשיניים לשעבר
אני חושבת שזה מאינטרסים פרטיים,,מי יודע מה התגלה עליו,ומפחד שיגלוש לתקשרת,,רק הרהור,,מה יתן שלשה שבועות ??צריך לסגור לתמיד או לפחות לשנהאינשאללה.
אני לא יודע מדוע נשיא התעשיינים לשעבר יוצא בקריאה זו או מה מטרתו. אבל ברור לי לחלוטין שסגירת התקשורת ולו לזמן קצר, ישנה לחלוטין את מה שקורה במדינה הזאת. זה יוריד את רמת הקיטוב, יוריד את הדכאון, ורק יעשה טוב לחברה בישראל.
במידה שיסגר לזמן הרבה יותר ארוך שלשה שבועות זה כלום,,כאילו לא נסגראינשאללה.
אני לא יודע מדוע נשיא התעשיינים לשעבר יוצא בקריאה זו או מה מטרתו. אבל ברור לי לחלוטין שסגירת התקשורת ולו לזמן קצר, ישנה לחלוטין את מה שקורה במדינה הזאת. זה יוריד את רמת הקיטוב, יוריד את הדכאון, ורק יעשה טוב לחברה בישראל.
נניח שיסגר, אפשרי לחיות ללא חדשות?במידה שיסגר לזמן הרבה יותר ארוך שלשה שבועות זה כלום,,כאילו לא נסגר
לא רק שאפשר, אפילו חיים יותר טוב!נניח שיסגר, אפשרי לחיות ללא חדשות?
כן. כבר קרה שהיינו חודש בחו"ל באיזורים נידחים, בארץ בה לא מדברים אנגלית. לא שמענו חדשות. בטיסה חזרה ראינו עיתון והחדשות נראו מאד דומות לאלה שהיו כשנסענו.נניח שיסגר, אפשרי לחיות ללא חדשות?
מסכימה איתךאפשר חדשות רק פעם ביום,,הרי הכל השאר ממוחזר
לגמרי!אפשר חדשות רק פעם ביום,,הרי הכל השאר ממוחזר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.