הרמטכ"ל הורה על הדחת הרופאים שחתמו על המכתב לסיום המלחמה.
יש כרגע עשרות אלפי מילואימניקים שחתמו על מכתבי התנגדות למלחמה. כולל כאלף טייסים, נווטים ואנשי צוות אויר, בנוסף רופאים, שיריונאים, לוחמים, אנשי 8200 ועוד ועוד.הרמטכ"ל הורה על הדחת הרופאים שחתמו על המכתב לסיום המלחמה.
החלטה מוצדקת ונכונה.הרמטכ"ל הורה על הדחת הרופאים שחתמו על המכתב לסיום המלחמה.
ראשית אם המכתב היה קורא במובהק לסרבנות, בוודאי שהייתי תומך בהדחת כל חותמיו. כאן טוענים שזה לא נאמר במפורש, אלא שרק התנהלות המדינה הותקפה מבלי שהוצהר במפורש על סרבנות. בנסיבות אלה, רואה את זה כגבולי. עם זאת, מרגע שהתקבלה ההחלטה להדיח חותמים על מכתבים כאלו, כמובן שההחלטה צריכה לחול על כל החותמים. השאלה אם מדובר בטייסים, ברופאים, באנשים חשובים יותר או חשובים פחות, לא צריכה לעניין. או כולם או אף אחד וכל החלטה בעניין לגיטימית בעיני.הרמטכ"ל הורה על הדחת הרופאים שחתמו על המכתב לסיום המלחמה.
לפי הנוסח שקראתי ברשת הקריאה היא להפסיק את המלחמה ולשחרר את החטופים, אין במכתב הודעה על הפסקת השירות במילואים. לפני המלחמה חתמו אנשים על כך שלא ימשיכו להתנדב למילואים (מדובר היה באנשים שיכלו להשתחרר ממילואים והמשיכו בכל זאת) במדינה שמאיימת על הדמוקרטיה. כעת אין הצהרה כזאת.זו התחלה מבשרת טובות... אבל עדיין
רק מבשרת. כי העבודה עדיין לפניו. כמות הגורמים
שמאיימים על הצבא מתחיל בסרבנות לסוגיה, אבל גם הפרקליטות הצבאית חולה במחלה ממארת - ומדבקת...!
משתפרת 1 יקירה...יש כרגע עשרות אלפי מילואימניקים שחתמו על מכתבי התנגדות למלחמה. כולל כאלף טייסים, נווטים ואנשי צוות אויר, בנוסף רופאים, שיריונאים, לוחמים, אנשי 8200 ועוד ועוד.
את אנשי צוות האוויר כבר הדיחו. כעת- רופאים. עם אותו הגיון נגיע לשחרור אלפים רבים מכל התחומים. והבן שלי, שכבר עשה 3 סבבים בעזה, סבב בלבנון ועוד כמה שבועות במצטבר של גיוסים קצרים לאימונים ולהתארגנויות ויודע מתי הסבב הבא שלו (בקרוב) פשוט יכול לא לחזור לאזרחות.
ואל תספרו לי שיש בצה"ל המוני חיילים מיותרים (כמו הטענה החוזרת ונשנית כל פעם שעולה נושא גיוס החרדים). כשאנחנו מדברים על המובחרים (כן, גם לוחמי גולני או גבעתי, לא רק טייסים, רופאים, קומנדו)- אין!
את הנתונים האלה אני מכירה. הם רק מחזקים את הטיעון שאי אפשר להדיח מהצבא המוקטן אלפי לוחמים שלא מסכימים עם המשך הלחימה כשיש חטופים שלנו בידי החמאס, אך לא סירבו להיענות לקריאה. אין לנו עודף.משתפרת 1 יקירה...
אספר לך סיפור אותו אני מספרת חזור וספר... וחזור.
1979 הרמטכ"ל רפול הקים חטיבת שריון שמספרה 847. החטיבה הזו לא קיימת עןד כי היא פורקה עם שלל 6 אוגדות מילואים מלאות שנעלמו מנוף צה"ל משנת 1985... שרשרת של רמטכ"לים האמינו לאהוד ברק לעניין 'צבא קטן וחכם'...
6 אוגדות טנקים אומר...
36 טנקים בגדוד... אומר 108 טנקים לחטיבה...
שזה אומר 324 טנקים לאוגדה.
1944 טנקים שהיו בשנת 1980 (!!!) ונמחקו.
כידוע אין לצה"ל בשנת 2025 כח שהיה ברשותו לפני 45 שנה...
היינו פה כ - 4,000,000 נפש כולל ערבים
בסוף 2024 9,900,000
את הבנת שהשאלה אינה שאלת כח אדם... או ש120% גידול מול הקטנה של מעל 50% מהכח זה כל העמיין???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.