מה חושבים חורזים וכותבים?

מקסים 45

Well-known member
מה אתם חושבים חברים, זה הגיוני שאנחנו חגגנו את החג לבד בלי המשפחה המורחבת . אבל בבלפור ברחוב עורכים ארוחות עם עשרות אנשים זרים?

SupermanZW

Well-known member
מה אתם חושבים חברים, זה הגיוני שאנחנו חגגנו את החג לבד בלי המשפחה המורחבת . אבל בבלפור ברחוב עורכים ארוחות עם עשרות אנשים זרים?
לא, זה לא. לכולם היה צריך להתאפשר לחגוג עם משפחתם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא בכדי יש לנו מדי יום 5300 נדבקים
השנאה לנתניהו פשוט העבירה אותם על דתם.
מצידי? שהאוכל ייתקע להם בגרון יחד עם הקורונה.

לא שואלים אותי אבל לו שאלו...
הייתי אומרת שכל אחד שם היה צריך ךהישפט על ניסיון לרצח
לפחות... כי בארוחה הזו יש ל9% מהנוכחים קורונה... והם בדרך להדביק
את הסבתות שלהם למוות...
ואת מנדבליט הייתי שופטת על הרג כל הנפטרים 'בזכות' הארוחה החינמית הזו...

דיברגנט חדש

Well-known member
את הסבתות שלהם למוות...
מפמפמים להם שלהפגין קודם לכל, אז הם מנצלים את זה וכפי שסופרמן הציע בציניות, שמים שלט, קוראים לזה מחאה ומצפצפים על ההנחיות והמשטרה לא יכולה לגעת בהם.

מקסים 45

Well-known member
את הסבתות שלהם למוות...
חותם על דברייך ריקי יקרה

Harrington

Well-known member
מנהל
ככה זה כאשר מרוב דמוקרטיה אנשים שמים (כבר חודשים ארוכים) פס על כל מה שחשוב. עצוב שלממשלת ישראל אין את הקוהונס הנדרשים לאסור על הטירוף הזה, מחשש מה יגידו עליהם בתשקורת. כולנו משלמים על כך. מזמן. גם בדמות הדבקה בהפגנות (כן כן, אני יודע) וגם בדמות שימת פס של שלל אנשים נוספים שלא רואים צורך להישמע לאכיפה בררנית.

SupermanZW

Well-known member
ככה זה כאשר מרוב דמוקרטיה אנשים שמים (כבר חודשים ארוכים) פס על כל מה שחשוב. עצוב שלממשלת ישראל אין את הקוהונס הנדרשים לאסור על הטירוף הזה, מחשש מה יגידו עליהם בתשקורת. כולנו משלמים על כך. מזמן. גם בדמות הדבקה בהפגנות (כן כן, אני יודע) וגם בדמות שימת פס של שלל אנשים נוספים שלא רואים צורך להישמע לאכיפה בררנית.
האם אתה מעדיף דיקטטורה במקום?

Harrington

Well-known member
מנהל
האם אתה מעדיף דיקטטורה במקום?
יש פער גדול ומגוון אפשרויות בין שתי נקודות הקיצון הללו. אולם זה מתחיל בהבנה שצעדי הגנה על האוכלוסיה לא סותרים את הדמוקרטיה. שם הטעות. אפשר ואין כל קושי לנקוט בצעדי הגנה מסוימים מבלי שהדמוקרטיה במדינה נפגעת כהוא זה. גם אם קבוצה של אנשים תצווח במלוא הגרון שהפכנו לדיקטטורה ושאר מרעין בישין.

למעלה