לא, זה לא. לכולם היה צריך להתאפשר לחגוג עם משפחתם.מה אתם חושבים חברים, זה הגיוני שאנחנו חגגנו את החג לבד בלי המשפחה המורחבת . אבל בבלפור ברחוב עורכים ארוחות עם עשרות אנשים זרים?
לא בכדי יש לנו מדי יום 5300 נדבקיםמה אתם חושבים חברים, זה הגיוני שאנחנו חגגנו את החג לבד בלי המשפחה המורחבת . אבל בבלפור ברחוב עורכים ארוחות עם עשרות אנשים זרים?
השנאה לנתניהו, יפגע בשונאים.לא בכדי יש לנו מדי יום 5300 נדבקים
השנאה לנתניהו פשוט העבירה אותם על דתם.
מצידי? שהאוכל ייתקע להם בגרון יחד עם הקורונה.
לא שואלים אותי אבל לו שאלו...מה אתם חושבים חברים, זה הגיוני שאנחנו חגגנו את החג לבד בלי המשפחה המורחבת . אבל בבלפור ברחוב עורכים ארוחות עם עשרות אנשים זרים?
מפמפמים להם שלהפגין קודם לכל, אז הם מנצלים את זה וכפי שסופרמן הציע בציניות, שמים שלט, קוראים לזה מחאה ומצפצפים על ההנחיות והמשטרה לא יכולה לגעת בהם.לא שואלים אותי אבל לו שאלו...
הייתי אומרת שכל אחד שם היה צריך ךהישפט על ניסיון לרצח
לפחות... כי בארוחה הזו יש ל9% מהנוכחים קורונה... והם בדרך להדביק
את הסבתות שלהם למוות...
ואת מנדבליט הייתי שופטת על הרג כל הנפטרים 'בזכות' הארוחה החינמית הזו...
חותם על דברייך ריקי יקרהלא שואלים אותי אבל לו שאלו...
הייתי אומרת שכל אחד שם היה צריך ךהישפט על ניסיון לרצח
לפחות... כי בארוחה הזו יש ל9% מהנוכחים קורונה... והם בדרך להדביק
את הסבתות שלהם למוות...
ואת מנדבליט הייתי שופטת על הרג כל הנפטרים 'בזכות' הארוחה החינמית הזו...
ככה זה כאשר מרוב דמוקרטיה אנשים שמים (כבר חודשים ארוכים) פס על כל מה שחשוב. עצוב שלממשלת ישראל אין את הקוהונס הנדרשים לאסור על הטירוף הזה, מחשש מה יגידו עליהם בתשקורת. כולנו משלמים על כך. מזמן. גם בדמות הדבקה בהפגנות (כן כן, אני יודע) וגם בדמות שימת פס של שלל אנשים נוספים שלא רואים צורך להישמע לאכיפה בררנית.מה אתם חושבים חברים, זה הגיוני שאנחנו חגגנו את החג לבד בלי המשפחה המורחבת . אבל בבלפור ברחוב עורכים ארוחות עם עשרות אנשים זרים?
האם אתה מעדיף דיקטטורה במקום?ככה זה כאשר מרוב דמוקרטיה אנשים שמים (כבר חודשים ארוכים) פס על כל מה שחשוב. עצוב שלממשלת ישראל אין את הקוהונס הנדרשים לאסור על הטירוף הזה, מחשש מה יגידו עליהם בתשקורת. כולנו משלמים על כך. מזמן. גם בדמות הדבקה בהפגנות (כן כן, אני יודע) וגם בדמות שימת פס של שלל אנשים נוספים שלא רואים צורך להישמע לאכיפה בררנית.
יש פער גדול ומגוון אפשרויות בין שתי נקודות הקיצון הללו. אולם זה מתחיל בהבנה שצעדי הגנה על האוכלוסיה לא סותרים את הדמוקרטיה. שם הטעות. אפשר ואין כל קושי לנקוט בצעדי הגנה מסוימים מבלי שהדמוקרטיה במדינה נפגעת כהוא זה. גם אם קבוצה של אנשים תצווח במלוא הגרון שהפכנו לדיקטטורה ושאר מרעין בישין.האם אתה מעדיף דיקטטורה במקום?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.