*על פיטורי גלנט?
**על המינוי של ישראל כץ. שר הביטחון?
*** ומינוי גדעון סער , לשר החוץ?
עשה זאת כי רצה כבר מזמן להעיף אותו וסופסוף מצא סיבה.*על פיטורי גלנט?
היה צריך למנות במקומו את תת אלוף עופר וינטר שמכיר את עזה ככף ידו.**על המינוי של ישראל כץ. שר הביטחון?
אפשרי בהחלט.*** ומינוי גדעון סער , לשר החוץ?
ביבי עצמו הוא זה שצריך להעיף.עשה זאת כי רצה כבר מזמן להעיף אותו וסופסוף מצא סיבה.
היה צריך למנות במקומו את תת אלוף עופר וינטר שמכיר את עזה ככף ידו.
אפשרי בהחלט.
על פניו אחלה מינויים.*על פיטורי גלנט?
הפיטורים לא במקום.פיטורי גלנט לא יועילו. כץ מבין פחות מגלנט בביטחון. לא נראה לי שמתאים לגדעון סער להיות שר החוץ, הרבה יותר מתאים לו להיות שר התקשורת.
מסכים איתך.הפיטורים לא במקום.
לא ברור מה עובר על נתניהו.מסכים איתך.
לא יודע אם זה משנה, בינתיים הרקורד של נתניהו מראה שהסיכויים להפרידו מהכיסא קלושים.לא ברור מה עובר על נתניהו.
הפיטורים והמינוי יוציאו שוב חלק נכבד מהעם להפגנות בזמן מלחמה.
בעייתי יש לו בוחרים.לא יודע אם זה משנה, בינתיים הרקורד של נתניהו מראה שהסיכויים להפרידו מהכיסא קלושים.
כמו 90% מראשי הממשלה לפניו כמובן. רק אומר .לא יודע אם זה משנה, בינתיים הרקורד של נתניהו מראה שהסיכויים להפרידו מהכיסא קלושים.
דיי ברור שגנץ יזדחל לממשלה וייקח את תפקיד שר הביטחון וכץ יחזור להיות שר החוץ.פיטורי גלנט לא יועילו. כץ מבין פחות מגלנט בביטחון. לא נראה לי שמתאים לגדעון סער להיות שר החוץ, הרבה יותר מתאים לו להיות שר התקשורת.
עד עכשיו לא מצאתי תחום שהחתול הזה מבין בו.דיי ברור שגנץ יצטרף לממשלה וייקח את תפקיד שר הביטחון וכץ יחזור להיות שר החוץ.
מבין יותר מהאפסנאי ליברמן או מעמיר פרץ.עד עכשיו לא מצאתי תחום שהחתול הזה מבין בו.
לגבי עמיר פרץ אין לי ויכוח איתך, הוא טיפש כמו נעל בלויה, אבל ליברמן דווקא מבין משהו בדיפלומטיה ומעט (באמת מעט) בכלכלה.מבין יותר מהאפסנאי ליברמן או מעמיר פרץ.
הוא כבר מכר את המדינה, המדינה בידי חנאס חעזבאלה ואיראן.ביבי יעשה הכל כדי להישאר בשלטון, אבל הכל! אם מכירת המדינה לאיראן יכולה הייתה להשאיר אותו בשלטון גם את זה היה עושה.
באסה שאין לזה שום קשר לעניין . הכסא של ראש הממשלה לא התנדנד כלל.ביבי יעשה הכל כדי להישאר בשלטון, אבל הכל! אם מכירת המדינה לאיראן יכולה הייתה להשאיר אותו בשלטון גם את זה היה עושה.
הוא דווקא נחשב אחד השרים הטובים של המחנה.כץ לא הצטיין בתפקידים הקודמים שלו
אכן. לא יתכן שקואליציה של המחנה הלאומי עושה מה שבראש שלה בלי לקבל את אישור יריביה הפוליטיים. פשוט לא יתכן אני אומר לך!המדינה יורדת מדחי אל דחי, וחבל שכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.