מה חושבים חורזים וכותבים

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
על המיצג, בחול המועד פסח.
מיצג עשוי פיתות הוצב הבוקר (שני) מחוץ לבית של השרה להגנת הסביבה עידית סילמן, זאת במחאה למען שחרור החטופים.
המיצג כולל פיתות המסודרות כך שהן יוצרות את הכיתוב: "פיתה אחת ליום", כאזכור לדברי חטופים ששוחררו אודות תנאי המחיה והתזונה הירודים בשבי חמאס.

משתפרת1

Well-known member
מיצג עשוי פיתות הוצב הבוקר (שני) מחוץ לבית של השרה להגנת הסביבה עידית סילמן, זאת במחאה למען שחרור החטופים.
המיצג כולל פיתות המסודרות כך שהן יוצרות את הכיתוב: "פיתה אחת ליום", כאזכור לדברי חטופים ששוחררו אודות תנאי המחיה והתזונה הירודים בשבי חמאס.
נושא החטופים מדיר שינה מעיני, וככל הנראה מעיני רבים.
אני הייתי מציבה את המיצג הזה מחוץ לבתי כל אחד מהשרים שמתנגד לדחיית חיסול החשבונות עם חמאס בעבור חילוץ החטופים, א-ב-ל לא בפסח. בוודאי לא ליד בית של אדם דתי, ובעצם גם אם אינו דתי- לכל אחד יש שכנים מסורתיים ודתיים. מחאה והפגנה- כן. פגיעה- לא. מפגן כזה בפסח עלול לפגוע בסילמן יותר ממכה פיזית ולא זו הדרך.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני הייתי מציבה את המיצג הזה מחוץ לבתי כל אחד מהשרים שמתנגד לדחיית חיסול החשבונות עם חמאס בעבור חילוץ החטופים, א-ב-ל לא בפסח. בוודאי לא ליד בית של אדם דתי, ובעצם גם אם אינו דתי- לכל אחד יש שכנים מסורתיים ודתיים. מחאה והפגנה- כן. פגיעה- לא. מפגן כזה בפסח עלול לפגוע בסילמן יותר ממכה פיזית ולא זו הדרך.
פרובוקציה בגרוש שלא תורמת דבר, אלא רק עושה את ההפך בדיוק כמו שרשורי ספירת העומר שלא תורמים דבר למעט הנאה קטנה של זה שפתח אותם.
חבל שהחטופים יסבלו בגלל פגיעה בחברת ממשלה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
פרובוקציה בגרוש שלא תורמת דבר, אלא רק עושה את ההפך בדיוק כמו שרשורי ספירת העומר שלא תורמים דבר למעט הנאה קטנה של זה שפתח אותם.
חבל שהחטופים יסבלו בגלל פגיעה בחברת ממשלה.
הנאה גדולה לגולשים המניפים את הנושא, ולא מסתפקים בשירשור שאפשר ללחוץ עליו "התעלם"

דיברגנט חדש

Well-known member
הנאה גדולה לגולשים המניפים את הנושא, ולא מסתפקים בשירשור שאפשר ללחוץ עליו "התעלם"
מס' האצבעות שיש לך ביד אחת גדול יותר ממס' "הנהנים" לעומת אלו שנגעלים ולא בגלל המנהג של הספירה אלא בגלל הדווקאיות שבגינה.
כפי שמישהו "גדול" בתורה כתב ואעדביק את מילותיו "כל חנ"ש והנאותיו הקטנות בחיים." (n)

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מס' האצבעות שיש לך ביד אחת גדול יותר ממס' "הנהנים" לעומת אלו שנגעלים ולא בגלל המנהג של הספירה אלא בגלל הדווקאיות שבגינה.
כפי שמישהו "גדול" בתורה כתב ואעדביק את מילותיו "כל חנ"ש והנאותיו הקטנות בחיים."
ראית את כמות התגובות על נושא שיש בו יותר נגעלים, מנהנים?

אני ראיתי יותר מ-0 תגובות.
הייתי רוצה להבין מדוע גולשים מעצבנים, גולשים הנהנים מדווקאיות, נושאים לא מעניינים, מקבלים לא מעט תגובות.
אשמח לדעת היכן אני טועה?
בעיניי נושא עם 0 תגובות, גולשים שלא מתייחסים אליהם, מאותתים, לא מעניינים.

דיברגנט חדש

Well-known member
ראית את כמות התגובות על נושא שיש בו יותר נגעלים, מנהנים?

אני ראיתי יותר מ-0 תגובות.
הייתי רוצה להבין מדוע גולשים מעצבנים, גולשים הנהנים מדווקאיות, נושאים לא מעניינים, מקבלים לא מעט תגובות.
אשמח לדעת היכן אני טועה?
בעיניי נושא עם 0 תגובות, גולשים שלא מתייחסים אליהם, מאותתים, לא מעניינים.
אשיב לך בהמחשה שאחריה, כנראה, תביני את הסיטואציה והיא שרשוריו של תאומו הוירטואלי (מוגבי), האם מישהו נהנה משרשורים אלו של מוגבי, למעט, ai27?
ובכל זאת תראי בהם יותר מ-0 תגובות וגולשים מתייחסים אליו באופן שלילי כי הוא מזמין את זה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אכן זו לא הדרך. גם מהסיבה שמס' חטופים בהגעם לשטח ישראל, ציינו ששמרו שבת, אכלו כשר, ועוד.

mיטלמן

Well-known member
אכן זו לא הדרך. גם מהסיבה שמס' חטופים בהגעם לשטח ישראל, ציינו ששמרו שבת, אכלו כשר, ועוד.
"אכן זו לא הדרך. גם מהסיבה שמס' חטופים בהגעם לשטח ישראל, ציינו ששמרו שבת, אכלו כשר, ועוד"
אכלו כשר? את רצינית? אי שם במטבחים הכשרים במנהרות החמאס?
שמירת שבת? עזבתי רק בגלל שאת לא שמה לב,
אבסורד גדול.

Harrington

Well-known member
מנהל
"אכן זו לא הדרך. גם מהסיבה שמס' חטופים בהגעם לשטח ישראל, ציינו ששמרו שבת, אכלו כשר, ועוד"
אכלו כשר? את רצינית? אי שם במטבחים הכשרים במנהרות החמאס?
שמירת שבת? עזבתי רק בגלל שאת לא שמה לב,
אבסורד גדול.
זאת עובדה שחלק מהחטופים ומשפחותיהם אכן הכריזו כך על עצמם. אז כמובן שיתכן שאת יודעת טוב מאותן משפחות וחטופים מה הן נוהגות ועושות בביתן פנימה. אבל לא מופרך לקבל בדרך הפשט את דבריהם וכמו שנעשה כאן, להשליך מכך גם על אירועים כביכול 'לטובת החטופים' כאלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
חלק משנאת החינם ששוטפת את המדינה בשנים האחרונות (פלוס). מיותר לחלוטין עם בדיוק 0 תועלת לחטופים או למטרה.

אבי בן 1231

Well-known member
כנראה שאם אוכלים פיתות בפסח ועוד בספירת העומר ה' לא ישלח שוב את החמאס לחטוף, לאנוס ולרצוח יהודים.

Harrington

Well-known member
מנהל
כנראה שאם אוכלים פיתות בפסח ועוד בספירת העומר ה' לא ישלח שוב את החמאס לחטוף, לאנוס ולרצוח יהודים.
מאחר ואיננו מנהלי החשבונות של הקב"ה אני לא חושב שאיש מאיתנו יכול לומר דברים מפורשים וישירים כל כך. אולם אכן על-פי המקורות התורניים הקדומים (לרבות המקרא עצמו) יש קשר מובהק וישיר בין אי-קיום מצוות (ברמת העם, הלאום) לגזרות שנופלות על עם ישראל.

אבי בן 1231

Well-known member
מאחר ואיננו מנהלי החשבונות של הקב"ה אני לא חושב שאיש מאיתנו יכול לומר דברים מפורשים וישירים כל כך. אולם אכן על-פי המקורות התורניים הקדומים (לרבות המקרא עצמו) יש קשר מובהק וישיר בין אי-קיום מצוות (ברמת העם, הלאום) לגזרות שנופלות על עם ישראל.
עוד שטות מבית המדרש לאינפנטילים!!!

למעלה