ידעתי את התשובה לפני שלחצתי על הספוילר לפי זה שזה אתה שמת.
חתול רחוב מצוי יותר חכם ממנו.ידעתי את התשובה לפני שלחצתי על הספוילר לפי זה שזה אתה שמת.
בכל מקרה עוד אחד מהשקרים של הימין,קראתי ראיון איתו איתו הוא די חכם.
אני במקומך לא הייתי עולב באנשים שמצויים רמות רבות מעליך, מכיוון שזלזול בהם, כמוהו כזלזול בעצמך, כי אם הם מה שאתה אומר עליהם, אז מה זה אומר עליך, בתור אדם ברמה נמוכה יותר?חתול רחוב מצוי יותר חכם ממנו.
אתה טוען שלפיד הוא רמה מעליך?אני במקומך לא הייתי עולב באנשים שמצויים רמות רבות מעליך, מכיוון שזלזול בהם, כמוהו כזלזול בעצמך, כי אם הם מה שאתה אומר עליהם, אז מה זה אומר עליך, בתור אדם ברמה נמוכה יותר?
*אין לראות באמור עדות לדעותיו הפוליטית של הכותב, זוהי אינה כוונת הכותב. הכותב אומר את מה שהוא באמת חושב, ודעתו של הכותב לפיה ראש הממשלה לשעבר יאיר לפיד הוא חכם יותר מ-SupermanZW, ואדם חכם באופן כללי, הינה הסקה מבוססת תצפית ונטולת פניות שביכולתו של הכותב להסביר ולנמק אם יידרש לכך. בכל מקרה, הכותב ממילא אינו רואה עצמו לא כחלק מהימין ולא כחלק מהשמאל, אלא כדמות גדולה יותר מכך, הנועדה לייצג ערכים אוניברסליים יותר, ושאם כבר, היא דמות מפשרת בין הצדדים. לסיום, ועוד לפרוטוקול, ולצורך האיזון, הכותב מעוניין לספר לכם על עצמו שהוא חושב שגם בנימין נתניהו, שמגיע כמובן מהצד השני של המפה הפוליטית, גם הוא אדם חכם, אך כמובן שגם בכך אין לראות עדות לדעות פוליטיות אישיות, שזאת שוב פעם אינה כוונת הכותב, והכותב הוא ממילא לא שמאל ולא ימין ולא מרכז, אלא דמות מפשרת בין הצדדים.
לא הוא טען שלפיד הוא מעל סופרמן. לגבי חכמתו של ביבי אין להטיל בכך ספק, גם מי שחושב עליו הכי שלילי, וחושב שכל מה שמעניין אותו זה להישאר בשלטון, חייב להודות שהוא פועל בצורה נחושה ויעילה למטרה הזו.אתה טוען שלפיד הוא רמה מעליך?
לא מעליי. מעל הסוגד שלי SupermanZW. ולא ברמה אחת, אלא ברמות רבות.אתה טוען שלפיד הוא רמה מעליך?
אכן גם אני ידעתי את התשובה, אבל דווקא בגלל הגולש שכתב את זה שידוע מי הפוליטיקאי שהוא הכי מתעב.ידעתי את התשובה לפני שלחצתי על הספוילר לפי זה שזה אתה שמת.
בכל מקרה עוד אחד מהשקרים של הימין,קראתי ראיון איתו איתו הוא די חכם.
זמ מה שאמרתי.אכן גם אני ידעתי את התשובה, אבל דווקא בגלל הגולש שכתב את זה שידוע מי הפוליטיקאי שהוא הכי מתעב.
בדיוק כמו הילד המטומטם (הטיפש) מבגדי המלך החדשים שהודה שהוא רואה את המלך עירום.
ה- demon שלך, מה?!
ניסים ואטורי מאי גולן עמיחי שיקלי הזונה להגנת הסביבה דודי אמסלם וכו וכועושה רעש של מטומטם?
מה שיש לך זאת לא סריטה, אלא אובססיה קשה.ניסים ואטורי מאי גולן עמיחי שיקלי הזונה להגנת הסביבה דודי אמסלם וכו וכו
חוץ משיקלי הם מתאימים יותר למשל על החבית הריקה שעושה יותר רעש כשהיא מתגלגלת מהחבית המלאה שמתגלגלת בשקט יחסית לחבית הריקה.ניסים ואטורי מאי גולן עמיחי שיקלי הזונה להגנת הסביבה דודי אמסלם וכו וכו
רק אם אפשר בבקשה
לא חשבתי אחרת ובן גביר היה הילד בן 5 שאמר את זה בפומבי
ואסור להגיד ממי הוא העתיק את המצע והאידאולוגיההוא העתיק מברק את הזקן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.