מה חלול מבחוץ, חלול מבפנים, וכשדופקים עליו

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
חתול רחוב מצוי יותר חכם ממנו.
אני במקומך לא הייתי עולב באנשים שמצויים רמות רבות מעליך, מכיוון שזלזול בהם, כמוהו כזלזול בעצמך, כי אם הם מה שאתה אומר עליהם, אז מה זה אומר עליך, בתור אדם ברמה נמוכה יותר?

*אין לראות באמור עדות לדעותיו הפוליטית של הכותב, זוהי אינה כוונת הכותב. הכותב אומר את מה שהוא באמת חושב, ודעתו של הכותב לפיה ראש הממשלה לשעבר יאיר לפיד הוא חכם יותר מ-SupermanZW, ואדם חכם באופן כללי, הינה הסקה מבוססת תצפית ונטולת פניות שביכולתו של הכותב להסביר ולנמק אם יידרש לכך. בכל מקרה, הכותב ממילא אינו רואה עצמו לא כחלק מהימין ולא כחלק מהשמאל, אלא כדמות גדולה יותר מכך, הנועדה לייצג ערכים אוניברסליים יותר, ושאם כבר, היא דמות מפשרת בין הצדדים. לסיום, ועוד לפרוטוקול, ולצורך האיזון, הכותב מעוניין לספר לכם על עצמו שהוא חושב שגם בנימין נתניהו, שמגיע כמובן מהצד השני של המפה הפוליטית, גם הוא אדם חכם, אך כמובן שגם בכך אין לראות עדות לדעות פוליטיות אישיות, שזאת שוב פעם אינה כוונת הכותב, והכותב הוא ממילא לא שמאל ולא ימין ולא מרכז, אלא דמות מפשרת בין הצדדים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני במקומך לא הייתי עולב באנשים שמצויים רמות רבות מעליך, מכיוון שזלזול בהם, כמוהו כזלזול בעצמך, כי אם הם מה שאתה אומר עליהם, אז מה זה אומר עליך, בתור אדם ברמה נמוכה יותר?

*אין לראות באמור עדות לדעותיו הפוליטית של הכותב, זוהי אינה כוונת הכותב. הכותב אומר את מה שהוא באמת חושב, ודעתו של הכותב לפיה ראש הממשלה לשעבר יאיר לפיד הוא חכם יותר מ-SupermanZW, ואדם חכם באופן כללי, הינה הסקה מבוססת תצפית ונטולת פניות שביכולתו של הכותב להסביר ולנמק אם יידרש לכך. בכל מקרה, הכותב ממילא אינו רואה עצמו לא כחלק מהימין ולא כחלק מהשמאל, אלא כדמות גדולה יותר מכך, הנועדה לייצג ערכים אוניברסליים יותר, ושאם כבר, היא דמות מפשרת בין הצדדים. לסיום, ועוד לפרוטוקול, ולצורך האיזון, הכותב מעוניין לספר לכם על עצמו שהוא חושב שגם בנימין נתניהו, שמגיע כמובן מהצד השני של המפה הפוליטית, גם הוא אדם חכם, אך כמובן שגם בכך אין לראות עדות לדעות פוליטיות אישיות, שזאת שוב פעם אינה כוונת הכותב, והכותב הוא ממילא לא שמאל ולא ימין ולא מרכז, אלא דמות מפשרת בין הצדדים.
אתה טוען שלפיד הוא רמה מעליך?

evglev1

Well-known member
מנהל
לא הוא טען שלפיד הוא מעל סופרמן. לגבי חכמתו של ביבי אין להטיל בכך ספק, גם מי שחושב עליו הכי שלילי, וחושב שכל מה שמעניין אותו זה להישאר בשלטון, חייב להודות שהוא פועל בצורה נחושה ויעילה למטרה הזו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא מעליי. מעל הסוגד שלי SupermanZW. ולא ברמה אחת, אלא ברמות רבות.

יאיר לפיד הוא, בעבר או בהווה, וזאת רק רשימה חלקית, סופר, עיתונאי, עורך, תסריטאי, מחזאי, פזמונאי, שחקן קולנוע, מנחה טלוויזיה, חבר כנסת, ראש אופוזיציה, ראש ממשלה, מולטי-מיליונר.

קשה להאמין שהסוגד SupermanZW באמת חושב שיאיר לפיד הוא כזה טיפש גדול, והוא כנראה שופט אותו כל-כך לחומרה בגלל שיאיר לפיד הוא מהשמאל בשעה שהסוגד SupermanZW הוא מהימין, ולכן הסוגד SupermanZW לא אובייקטיבי, וחבל.

אובייקטיביות-תכונה אישיותית חשובה להכרת והבנת המציאות, והכרה במעלות אחרים אין משמעה בהכרח הסכמה איתם או הימנות על הצד שלהם.

Yair_Lapid_(D1237-011).jpg

evglev1

Well-known member
מנהל
ידעתי את התשובה לפני שלחצתי על הספוילר לפי זה שזה אתה שמת.

בכל מקרה עוד אחד מהשקרים של הימין,קראתי ראיון איתו איתו הוא די חכם.
אכן גם אני ידעתי את התשובה, אבל דווקא בגלל הגולש שכתב את זה שידוע מי הפוליטיקאי שהוא הכי מתעב.

evglev1

Well-known member
מנהל
ניסים ואטורי מאי גולן עמיחי שיקלי הזונה להגנת הסביבה דודי אמסלם וכו וכו
חוץ משיקלי הם מתאימים יותר למשל על החבית הריקה שעושה יותר רעש כשהיא מתגלגלת מהחבית המלאה שמתגלגלת בשקט יחסית לחבית הריקה.

פולגאר

Well-known member
עושה רעש של מטומטם?

לא חשבתי אחרת ובן גביר היה הילד בן 5 שאמר את זה בפומבי :-):

ai27

Well-known member
הוא העתיק מברק את הזקן :-D
ואסור להגיד ממי הוא העתיק את המצע והאידאולוגיה
אחרת יחסמו אותך לצמיתות, ותגיד תודה שלא מבררים מה הכתובת שלך ושולחים אותך למחנה ריכוז/עבודה
מנפלאות ה"דמוקרטיה הלפידונית"

למעלה