מה חשבתם כשראיתם את ההודעה של THIS IS IT?

abigaillovesmj

New member
מה חשבתם כשראיתם את ההודעה של THIS IS IT?

בחמישי למרץ 2009 מייקל הגיע ל-O2 בלונדון והודיע שהוא הולך להעלות סדרה של מופעים תחת השם THIS IS IT. זה היא נאום מאוד לא אופייני למייקל ובמהלכו הוא הבהיר שאלו יהיו ההופעות האחרונות (למרות שלא ברור אם הוא התכוון שאלו יהיה ההופעות האחרונות בלונדון או בכלל).

על מה חשבתם כשראיתם את הנאום? מה הרגשתם? שמחתם או שמשהו גרם לכם לדאוג?

מצורף לינק לנאום עם תרגום בעברית - תודה ענקית ליוסי!

[URL]http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3834355-.html[/URL]

GM1988

Well-known member
נודע לי על הנאום

בחדשות אחרי הוצאת הידיעה על מותו. ולמען האמת, עד היום אני לא מצליח להאמין שזה מייקל שם.
משהו לא אופייני שם בעליל למה שאני מכיר במהלך השנים ממייקל, וגם משהו באיך שהוא יוצא מהקלנועית וצועד, ואיך שהוא מתנהג ומדבר, בכלל לא מזכיר את מייקל.
אולי זה בכל זאת הוא, מי יודע, הבן אדם השתנה, אי אפשר לעקוב אחריו באופן יום יומי, ושינויים בריאותיים כלשהם.
אבל בכל אופן, הוידאו משאיר אותי בדיליי רב. מה שכן, משמח כל פעם לראות את ההתרגשות של המעריצים כשהם שומעים על הופעות ביולי. מאד מרגש ועושה הרגשה שזה עוד יקרה

m195809ppb19

New member
למען האמת, לא צפיתי בזה בזמנו כי הייתי מנותקת

לחלוטין מהתקשורת ולצערי ,הדחקתי את הערצתי למייקל כי אימצתי השקפת עולם דתית קיצונית שלפיה לא מומלץ לשמוע שירים לועזיים.ראיתי את זה רק אחרי פטירתו וכמובן שהתעצבתי מאוד ....

regiof

New member
מסיבת העיתונאים והכרזה שזה הולך להיות

ההופעות האחרונות עשו לי רק רע. ושראיתי שוב ושוב את מסיבת העיתונאים הרגשתי שאין מצב שזה הוא - זה לא. ההליכה שלו וזאת ממש לא שפת הגוף שלו וגם ההתנהגות זאת לא היתה שלו! עד היום שראיתי את הראיון עם ליסה הייתי בטוחה שזה ממש לא הוא , אבל בראיון עם ליסה היא ציינה שהיו מקרים גם בראיונות שמייקל עשה הוא ממש לא התנהג כרגיל , שהוא היה יותר קופצני תזזיתי - וזה בגלל משככי הכאבים שהוא היה לוקח- אז יכול להיות שזה היה הוא במסיבת עתונאים וזה גם יכול להיות כפיל....

THRILLERiTa

New member
כשגיליתי על דיס איז איט הייתי כ"כ שמחה!!!!

לא האמנתי שזה הולך לקרות, כאילו זה נראה לי טו גוד טו בי טרו..בסופו של דבר זה גם היה :( אבל באותו רגע רק חשבתי איך אני מגיעה לשם!! חשבתי סוף סוף אני אקבל את ההזדמנות של פעם בחיים לראות את המופע הטוב ביותר בעולם!!! ואז רק חשבתי שבגלל השירות בטח לא יתנו לי לטוס =\
לא ראיתי את ההכרזה אבל קראתי ביום למחרת בעיתון ובאותו רגע הייתי מאושרת

abigaillovesmj

New member
אני הייתי מאוד מבולבלת

מצד אחד הייתי מאושרת מההודעה על ההופעות - ידעתי שזו הפעם אני רואה את מייקל מופיע. מצד שני כל ההתנהגות שלו גרמה לי לדאוג. הצורה שבה הוא דיבר גרמה לי לחשוב שהוא בעצם מודיע על פרישה ולא על סיבוב הופעות. יצאתי מההודעה הזו עם תחוושת מנוגדות של עצב ושמחה.

spirit0805

New member
למעשה..

הוא דיבר על פרישה מהופעות, אבל הוא עוד היה עוסק בתעשיית הבידור, קולנוע, עוד שירים, הלוואי והיה עושה את זה ולא מנסה לעשות את הקאמבק שלו...כי למען האמת עכשיו אני מאוד סקרנית אילו סרטים היינו זוכים לראות אילו הוא היה מצליח להתחיל עם זה, כי אין לשכוח שכל מוצר שקיבלנו ממנו מבחינת קליפים זה הכל הוא ביים בעצם, הרי הוא זה שעשה את ז׳אנר הוידיאו קליפים למה שהוא היום, אני בטוחה ב100% שאם זה היה באמת מצליח להגיע לביום של סרטים, היינו מקבלים את הסרטים הכי טובים והקריירה של מייקל אתה מקבלת תפנית מדהימה ומוצלחת אפילו יותר, חבל שזה לא ניתן לו

GM1988

Well-known member
בוים סרט מאד מצליח בשם "THIS IS IT"

מבחינת קולנוע, מייקל את הסרט האולטימטיבי בחייו לאחר מותו.

למעלה