מה חשוב בזוגיות? מין או אהבה?

polop

New member
מה חשוב בזוגיות? מין או אהבה?

זוגיות בעיני= גבר+אישה (וזה לא נובע מוך הומופוביה חלילה) לגבי משיכה מינית - אני נמשך לבנים.נקודה. (אך אני נמשך לבנים בתור אישה, כלומר במין אני נמשך לבנים שנמשכים לבנות- בנים סטרייטים, ואני עצמי מדמה אותי בתור אישה סטרייטית לגבי אהבה אפלטונית- אני אוהב ומסתדר הרבה יותר טוב עם נשים, ובכלל אני לא רואה את עצמי במצבי כיום (שבו אני בגוף זכרי) חי עם גבר. מצד אחד צריך להיות פרקטיים בחיים ולכן הנכון לעשות זה לחיות כגבר סטרייט עם אישה. אך בד בבד אני מפסיד את חווית הסיפוק המיני. וגם אני תוהה האם קשר שכזה שבו בת זוגתי לא יודעת על משכתי לבנות בריא לקשר... אז מה עדיף לי? לחיות עם גבר או עם אישה? לחיות כזכר או נקבה? מה הייתם מייעצים לי? תודה רבה

אני מציע לך

במקרה כזה לא לחפש עצות בפורום אינטרנטי, מכובד ככל שיהיה, אלא לגשת לייעוץ רציני ומשמעותי אצל בעל מקצוע.

iditpr

New member
חיפוש עצמי

אתה בעצם כותב על חיפוש עצמי.אני יכולה לספר רק מניסיוני האישי. לא מעט אנשים מתלבטים בין סטרייטיות לבין משיכה לבני המין הזהה ולפי דעתי אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה חד משמעית- חוץ ממה שאתה תרגיש במהלך החיפושים. אין כאן עניין של פרקטיות ונראה לי שבסופו של דבר תגלה שאתה שייך לחבורת הגאים / גאות- וזו בכלל לא בושה או סטיה. זו פשוט האהבה למישהו שאתה נמשך אליו. עדית פריאנטי מחברת הספר "בחזרה לייעוץ הפילוסופי"

איילת פ

New member
מין ואהבה

אני ממל ממליצה לך לקרוא את הספר " אנימה - אני מה?" של ד"ר זהבה כספי ויריב-ריביק .זה דיאלוג מחוכם בין פסיכולוגית לגבר המציג את תהליך הפיכתו של גבר מבוגר, משכיל ובעל משפחה לטראנסג'נדר וכולל שאלות מהותיות באשר לתהליך זה . מי אמר שלהיות פרקטי משמעו לחיות ע"פ הג'נדר שנכפה עלייך ? לדעתי, לפנייך תהליך אינטרוספקטיבי מעמיק ... בספר שהזכרתי - מספר הגבר שהוא תמיד רצה להתלבש בבגדי אישה והוא הניח לעצמו לעשות כן - בחו"ל - בארה"ב, שם הוא הרגיש בטוח שאף אחד לא יזהה אותו וכך היה . אם הייתי במקומך - הייתי מנסה את העיניין- ההתנסות עשויה לגרום לך להחליט. חיינו הם חד פעמיים.

למעלה