אם ככה...
שוקו= שוקו סויה (ויש גם בטעם בננה/פירות יער/תותים/וניל/מה שבא לך...). ואפשר גם למהול אבקת שוקולית עם חלב סויה/חלב אורז (אני דיי בטוחה ששוקולית זה פרווה. אבל תבדקי). שימי לב: לכל חלב סויה טעם מיוחד לו. לכן אם טעמת אחד ורצת להקיא בשירותים- תנסי סוג אחר. אני ממליצה על צוריאל. בשר=טופוטבע (מלבד ההמבורגר- הכל טבעוני) תוספת: אין בעייה. הקפידי לא לשים חמאה בפירה. וגם לא לאכול איטריות ביצים (פסטה רגילה זה בסדר גמור). פירות זה אחלה מעדנים= בסופרים (ואם לא- בחנויות הטבע) ישנו מבחר עצום של מעדני-טופו, במיליון טעמים (פירות למיניהם, שוקולד, וניל, כרמל, קפה...). חלקם טעימים, אחרים זוועה. גם אם טעמת אחד והוא היה מגעיל- אל תוותרי, ותנסי עוד אחד. חביתה= זאת בעייה. אם מותר לך לחם- נסי לאכול שתי פרוסות עם חומוס/גבינת טופו (פשוט כי שני הדברים האלה מכילים הרבה חלבון. אגב- עדיף לאכול חומוס תוצרת בית. ואם לא- מאלה שקונים במעדניה של הסופר. לא "אחלה" או "צבר"- פשוט כי הם לא כ"כ בריאים. וגם לא ממש טעימים...). אם לא- קני לך גוש טופו, והקפיצי חצי חבילה (עם ירקות). אפשר גם לחתוך לקוביות ולהכניס לסלט, או לאפות אותו בתנור עם שמן זית ובזיליקום. גבינה: גבינת טופו (יש מיליון טעמים! באמת!) חוץ מזה, אחרי שבוע-שבועיים (לכי כבר היום או מחר לסופר, וחפשי מה את יכולה לאכול...)- תקבעי תור לתזונאי/ת. ההמלצות שלי מבוססות רק על הניסיון ועל הידע שלי. שניהם מוגבלים. במיוחד כיוון שאת אנמית- העצות שלי הן עצות של טבעונית- אבל לא של תזונאית או של רופאה! אני כן יודעת, שאת חייבת לאכול ירקות. אם יש ירק אחד שאת לא אוכלת- זה לא אסון, אבל את כן צריכה לאכול ירקות. זה, אגב, נכון לכל תזונה. גם בשרית. וחוץ מזה- את צריכה לאכול גם אגוזים למיניהם. זה מאוד בריא, ומאוד חשוב- בעיקר לטבעונים, ועוד יותר- לאנמים. בהצלחה!