מה ידוע לכם על זימון עבמים וחוצנים ?

סיריוס1

New member
מה ידוע לכם על זימון עבמים וחוצנים ?../images/Emo112.gif

...יש סברות שטוענות כי העבמים וחוצנים ניתנים לזימון על ידי פעולות רוחניות. יש כאן מישהו שהצליח לזמן פעם עב"ם או חוצן ?

RainBird

New member
יש אפילו שיטה כזאת.. וואו, ברח לי השם שלה, סוג של שיטת ריפוי שבה אתה מזמן חללית כדי להסיר התקנים חוצניים בנשמה. וגם שיטת חיזוי באמצעות עיפעוף. Ebony תדע יותר.

ebony

New member
ערב בוקר יום אחרי מי שם לב לשעות../images/Emo3.gif

אז ככה יש שיטה בשם ביו אנרגיה אבל זה לא בדיוק זימון של עבמים וחוצנים. השיטה מונחית ע"י האמונה שמפעם לפעם מגיעים לכאן חוצנים ומשאירים חותם אצל בני האדם זאת אומרת מנתחים אותם ומשאירים שבבים הידועים בכינויים (ואני רצינית כמו התקף לב )"ג'יפה".
השיטה עובדת על ידי דימיון של חללית וחדרים בה ולאט לאט עוברים מחדר לחדר ומזמנים איברים שונים כדי לבדוק איפה הג'יפה נימצאית. ומבקשים מהחוצנים לקחת את הג'יפה. זה בערך על רגל אחת אני צריכה לחזור על החומר מהשיעורים שלי על ביו אנרגיה כדי להסביר יותר לעומק. בכל מיקרה שיטת העיפעוף שארדן דיבר עליה היא שיטה כדי לבדוק רמת אנרגטיות של דברים. בכל מיקרה זאת שיטה מסובכת שלומדים במשך הרבה שנים כדי להגיע לרמה של לטפל באנשים וליצור קשר עם אותם חוצנים. אני לא מאמינה בשיטה ובשיעורים שלמדתי אותה פשוט בכיתי מצחוק בכל פעם שהמורה שלי אמרה את המילה ג'יפה. אבל ישנם אנשים רבים שאני מכירה שמספרים על חוויות מאוד חזקות מטיפולים בביו אנרגיה. לדעתי הם סתם ראו את האלה ולא הבינו שהיא לא מפחידה. חן

RainBird

New member
תודה רבה חן על הגילוי הנאות. וחייזורס נעימים לכולם ../images/Emo140.gif

למעלה