מה יהיההההה?

מה יהיההההה?

סתם משפתפת, בקטנה. אתמול הבחור שאני יואצת איתו כבר כמה זמן, וגם ככה לא בטוחה שאני רוצה, כי אני לא נמשכת אליו בגרוש, החליט שהגיע זמנו לעשות מאמץ ובא לקחת אותי מביתי אליו (נסיעה של איזה 25 דקות) מהרגע הראשון!!! הוא התעלם ממני, עסוק בעצמו במוזיקה, בהתלהבות ב"סתלבט" שלו (הוא אומר את המילה הזאת כל שנייה בערך, משחק אותה מאגניב) גם אצלו הוא התעלם ממני, והחלטתי שאין לי מה לעשות שם. הלכתי! אוי אוי, כמה טימטום בבן אדם אחד. אני מספרת את זה לא כממורמרת מסכנה אלה להיפך, בגיחוך על כל הבחורים מסוגו! שחושבים שאני אשאר שם בכל מקרה. שלום וביי לבחור. עכשיו אני פנויה להצעות מסביב. ועוד שאלה קשה- למה יצאתי עם מישהו שמלכתחילה ממש לא נמשכתי אליו... למה הספקתי במועט. למה אני צריכה לחנך בחורים בני 27, למה???? בנות- מוזמנות להצטרף ולשפוך כל מה שבא לכן
ובנים- מה הקטע??????? בשביל מה להביא אותי עד אליו? בשביל מה למלמל לי חזרה כשאני מדברת אליו? ולמה נראה לכם שאתם כאלה מאגניבים ואני אשאר אתכם בכל זאת?

ChilD SouL

New member
ואני עדיין תוהה...

למה באמת יצאת עם מישהו שאת לא מעוניינת בו בגרוש זמן מה
לא חבל על הזמן שלך ושלו
קצת דפוק בעיניי.

תגובה לגאון מהדפוקה

החלטתי לתת לבן אדם צ'אנס, חשבתי שאולי אני סתם קשה איתו וגם, לפעמים עושים טעויות כשמנסים לערב שיקול דעת הגיוני במקום לתת לתחושות לשלוט אז אולי את אף פעם לא עשית טעויות, אבל לרובנו זה קורה מידי פעם

ChilD SouL

New member
את יודעת,

יש הבדל בין לתת צ'אנס לבין לסחוב את זה זמן מה. ותתפלאי, אבל גם אני עושה טעויות.

אני מאחל לך מכל הלב באמת

שתגיעי למצב שתצאי עם אנשים שאת לא נמשכת אליהם אבל שבכל הדברים האחרים הם יתאימו לך אני חושב שמשיכה זה צריך להיות השיקול האחרון כי כשאוהבים באמת נמשכים גם לקוף זו רק מן איזו אשליה ומחסום בפני אנשים לגלות את היופי הפנימי שבבן אדם שאחרי הכל זה מה שחשוב באמת לכן השאלה שלך צריכה להיות למה יצאתי עם דביל ולא למה יצאתי עם מישהו שאני לא נמשכת אליו

Lir האחת

New member
חולקת על דעתך.

משיכה זה דבר מאוד חשוב. אסור לוותר על המשיכה. לא חושבת שאפשר להיות עם מישהו שלא נמשכים אליו. משיכה זה דבר שמרגישים כבר בהתחלה וזה מה שמקרב בין אנשים. אם לא מרגישים אותה (לפחות במידה מסויימת) בהתחלה היא לא תצוץ משום מקום מאוחר יותר.

אז תני לי לחדש לך משהו

זה מה שמקב בין אנשים עוורים מה שאת אומרת זה לא אהבה אלא הידלקות כן את לא יכולה להידלק על מישהו שאת לא נמשכת אליו אבל באהבה למשיכה אין משקל אהבה אינה תלוייה בדבר גם לא במשיכה חיצונית אני אישית שראיתי אותה בפעם הראשונה לא נמשכתי אלייה מבחינה חיצונית בכלל היה לה כל מה שאני לא אוהב (הכרתי אותה בבליינד דייט ) אבל לאחר שדיברנו איזה שבועיים וראיתי שהיא מתאימה לי בכל הבחינות האחרות היה לי קשה לוותר על זה רק בגלל מראה חיצוני ולכן זרמתי עם הקשר ואחרי חודשיים היא היתה בשבילי הכי יפה בעולם שלמה המלך אמר על כל פשעים תכסה אהבה וזה הכי נכון בעולם

ChilD SouL

New member
אמאלה.

הודעה שלמה ללא פסיק, נקודה או כל סימני פיסוק אחרים - פשוט מזעזע. איך אפשר לקרוא הודעה כזאת

Lir האחת

New member
משיכה

זה לאו דווקא ליופי. זה גם, אך לא רק. משיכה זה לקסם אישי, לאישיות של אדם. יכול להיות שאנחנו מתכוונים לאותו דבר, אך מנסחים את זה בצורה שונה..

Pure M

New member
לגבי אהבה הבנתי דבר אחד חשוב..

אם היא הולכת ללוות אותנו לכל החיים, אסור, פשוט אסור, זה פשע להתפשר. בסופו של יום גם מי שנתפס בעינינו כמושך והמתאים ביותר, וכל אלה שנכנסים לקטגוריה הזו, מחפשים מישהו מסוג מסוים שיתאים להם. לוקח זמן, אבל בסופו של דבר מוצאים את ההתאמה המקסימלית. לוותר רק בגלל חוסר סבלנות לזה - זו פשוט טעות שתלווה אח"כ חיים של התפשרויות ולא חיים אמיתיים וטובים שצריכים להיות באהבה. אולי אני סתם צעיר, שחושב ככה, אבל יכולים להיות אנשים כמוני שמצאו אהבה לחיים בגיל הזה, ויכולים להיות אנשים שימצאו אותה בגיל 35. ברור שישנם דברים בדרך, אבל התפשרויות לא יובילו למקום אליו אנו רוצים להגיע.

צעיר ../images/Emo3.gif

אבל צודק
מסכים איתך בכל מילה, אבל היי! אני בערך באותו הגיל (21)

bikingstudent

New member
לחנך ?

"כה ציפיתי ליום" יש גם בנים בני גילך (אני לדוגמה) שאין צורך לחנך אותם.... והם מחפשים את אותו הדבר כמוך
חייכי ותמשיכי עושה רושם שלא שווה "להיתעקב" עליו...

אבל למה להכליל?

הוא נשמע די טמבל, טוב שלא המשכת איתו
חוץ מזה, רובנו לא כאלה

למעלה