מה יהיה איתכם? דברו איתנו!

תיקתקית

New member
מה יהיה איתכם? דברו איתנו!

אני שמה לב שזה מגיע בהרבה מערכות יחסים לאותו מצב: הבחורה רוצה שהבחור "ידבר" איתה. לי זה קרה היום, עם ידיד שלי. אני לא מבינה. מגיעים לסיטואציה מסויימת, כמו של כעס. ואז אתם (כל הבנים! כולם!!
) מחליטים להאטם כמו פיסטוק ולא לדבר. יותר מזה, אתם עושים החלטות חד צדדיות וזה נורא מעצבן. הקטע שאתם לא מבינים מה כל כך נורא בזה.. אתם מעבדים את החוויות שלכם לבד, מחליטים לבד, ומתנהגים בהתאם. אנחנו, לעומת זאת (כל הבנות! כולן!!..) כל הזמן מחכות לסוג של אישור. ברגע שפתחנו את הלב, אנחנו רוצות לחיות איתכם ב-י-ח-ד. אנחנו רוצות שתשתפו אותנו בהחלטות שלכם, והכוונה להחלטות שנוגעות ליחס אלינו, להגדרת הקשר, ולא מה תלבשו היום.. (כאילו אתם בכלל מתלבטים לגבי זה). ותכלס? אני חושבת שזה המפתח לתקשורת טובה. צריך לפתוח את הלב ולשתף, ולהגיע למסקנות האלה ביחד. לא ייתכן שאני אראה את הקשר בצורה אחת, פתוחה, חשופה ופגיעה, והוא, אולי כדי לא להפגע ואולי כי זה פשוט סוג היעילות שבהתנהגות שלכם, פשוט יחליט להמנע ממצבים מסויימים, ובעצם יחסום אותי לפני שנגיע שוב לריב כזה. אבל אתם יודעים מה הכי גרוע? שאח"כ כשמדברים איתכם על זה, ואתם מציגים הכל בצורה נונשלנטית, רגילה, כי אתם באמת לא מבינים שהייתה פה בעיה.. בסה"כ הרגשתם משהו, עשיתם יו-טרן, וזה לא אומר שתתעלמו ממנו או תחליטו לגבינו משהו לעד... רק אנחנו מבינות את זה ככה... טוב, קצת הכללות מחוויה אישית

L y c a n

New member
מה שאת אומרת

בעצם שצריך לריב כמה שיותר,וכשהגבר מנסה למנוע ריב, זה לא טוב.. וחד צדדי? אם שרון חשב שזה טוב, אז זה טוב!
ובקשר לפסקה האחרונה.. לפעמים באמתלא ברור מה בדיוק הייתה הבעיה, אז תעשו לכולם טובה ענקית אם בקום להתעצבן, תסבירו.. כי לא הכל ציניות והתחמקות!

תיקתקית

New member
מה הקשר לריב יותר????

זו בדיוק הבעיה - נראה לכם שכל דבר יתפתח לריב.. ורק שתבינו: כשאנחנו יוזמות שיחת אחרי, שבמהלכה אתם לא מבינים מה קרה - זו בדיוק השיחה כדי להסביר.. רק שהיא יוצאת רגשנית כשאתם לא מבינים מה עובר עלינו.. וכשאנחנו מנסות להסביר מה עבר עלינו אתם לא מבינים.. עד מתי יהיה כזה קצר

L y c a n

New member
ובקיצור

אתן לא יודעות להסביר.. אבל בעצם לא כולן, יש גם גברים שלא יודעים להתבטא.. זה בדיוק הבעיה: אם לא יהיה ריב, לא תהיה שיחת אחרי! ובקשר לסיטואציות של כעס: חלק מהגברים מעדיפים להאטם, כי יודעים שחלק מהנשים, לא מוכנות לשמוע דברי נגד, אז עדיף להשתמש באותה שיטה כמו שאני משתמש נגד נהגי מוניות: עונים "כן" לכל השאלות ושותקים.. ככה באיזשהו שלב הוא עוזב אותך בשקט

תיקתקית

New member
אסיד, יש הבדל בין להקשיב ללציית

למה נראה לכם שאם תקשיבו, תפנימו ובסוף תביעו את דעתכם (לכאן או לכאן) זה יהיה שווה = לציית? נקבל גם לא. אבל מנומק
סתאאאם פשוט מה הקטע, תנו לדבר על מה עבר עלינו, זה חשוב לנו (טוב, בתור נציגה לא רשמית של המין הנשי..), תקשיבו בסבלנות, תאמרו את דעתכם - ויאללה, אנחנו נרגע אחרי שנבין ונשמע אותכם.

היי../images/Emo13.gifנשלח אלי במייל ונראה לי

מתאים לפורום...אין לי מושג מי המחבר
אם אנחנו לא משלמים על הדרינק, אנחנוקמצנים אם אנחנו ממהרים למיטה, אנחנורדודים אם אנחנו לא ממהרים למיטה, אנחנוהומואים אם אנחנו מדברים על כדורגל, אנחנופרימיטיבים אם אנחנו מדברים על אמנות, אנחנופלצנים אם אנחנו מציעים כוס קפה בחוץ, אנחנוחנונים אם אנחנו מציעים כוס קפה בבית, אנחנוסוטים אם אנחנו מדברים הרבה, אנחנומייגעים אם אנחנו מדברים מעט, אנחנומשעממים אם אנחנו לבושים פשוט, אנחנוחסרי טעם אם אנחנו לבושים בסטייל, אנחנומטרוסקסואלים אם אנחנו קשורים לאמא, אנחנואינפנטילים אם אנחנו מנותקים מאמא, אנחנומתוסבכים אם אנחנו מדברים על ילדים, אנחנומלחיצים אם אנחנו לא מדברים על ילדים, אנחנולחוצים אם אנחנו מחצינים רגשות, אנחנורכרוכיים אם אנחנו מסתירים רגשות, אנחנואטומים אם אנחנו נוגעים הרבה, אנחנודביקים אם אנחנו נוגעים מעט, אנחנוקרירים אם אנחנו יוזמים שיחות, אנחנוקטנוניים אם אנחנו לא יוזמים שיחות, אנחנואדישים אם אנחנו נעלבים מדי פעם, אנחנורגישים מדי אם אנחנו לא נעלבים מכלום, אנחנואטומים אם אנחנו נועצים מבטים, אנחנומביכים אם אנחנו לא נועצים מבטים, אנחנומרוחקים אם אנחנו קנאים, אנחנוערסים אם אנחנו לא קנאים, אנחנואימפוטנטים אם אנחנו שונאים את החברות שלכן,אנחנו סנובים אם אנחנו אוהבים את החברות שלכן, אנחנוחרמנים אם אנחנו שולחים לכם פרחים, אנחנושמאלציים אם אנחנו לא שולחים לכם פרחים, אנחנו לארומנטיים אם אנחנו מתבדחים הרבה, אנחנו לארציניים אם אנחנו מתבדחים מעט, אנחנויבשים אם אנחנו צועקים במריבות, אנחנוברברים אם אנחנו שותקים במריבות, אנחנומעצבנים אם אנחנו אוכלים מעט ובריא, אנחנולפלפים אם אנחנו אוכלים הרבה וטעים, אנחנובהמות אם אנחנו תחרותיים, אנחנומאצ'ואיסטים אם אנחנו לא תחרותיים, אנחנותבוסתנים אם אנחנו מקטרים, אנחנוחלשים אם אנחנו לא מקטרים, אנחנומודחקים אם אנחנו רוצים כל הזמן, אנחנוחולי מין אם אנחנו לא רוצים כל הזמן, אנחנוכבר לא נמשכים אליכן אם אנחנו מטלפנים הרבה, אנחנותלותיים אם אנחנו מטלפנים מעט, אנחנומשחקים משחקי כוח אם אנחנו רוצים לבלות בבית, אנחנוכבדים אם אנחנו רוצים לבלות בחוץ, אנחנומתחמקים אם היינו בקשר הרבה שנים, אנחנולא פנויים רגשית אם לא היינו בקשר הרבה שנים, אנחנולא בשלים רגשית אם אנחנו עובדים הרבה, אנחנווורקוהולים אם אנחנו עובדים מעט, אנחנובטלנים אם אנחנו אקרובטים במיטה, אנחנומתאמצים להרשים אם אנחנו לא אקרובטים במיטה, אנחנולא מרשימים אם אנחנו שואלים אם גמרתן, אנחנוחסרי ביטחון אם אנחנו לא שואלים אם גמרתן, אנחנוחסרי התחשבות אם אנחנו אוהבים סרטים טיפשיים, אנחנוטיפשים אם אנחנו אוהבים סרטים חכמים, אנחנוחכמולוגים אם אנחנו כותבים דברים כאלה, אנחנומתוסכלים בקיצור.... אם אנחנואנחנו, אין סיכוי שנצא מזה טוב. __._,_.___

RieM

New member
אני חושב שהכי חשוב

זה לא להתרגש יותר מדי ממה שהצד השני חושב עלינו. בכלל, אינטימיות בין בני זוג זה דבר שנבנה ומתגבש לאורך זמן, שבמהלכו עולות וצצות כל מיני תחושות וטענות כלפי הצד השני.

Shining Dark

New member
טוב שבאמת לא הכללת....

איך את מצפה שידברו איתך אם את מגיעה לסיטואציות של כעס ומריבה? בתור בחורה לא הייתי מדברת איתך כשאת כועסת, מעוצבנת, רבה או וואט וואבר (ואני די מוכנה לדבר בכל מצב ובכל רגע ;)) לא חשבת אולי שאם הוא מתחמק או לא משתף אותך באותו רגע זה אולי בגלל מה שאת אומרת, או איך שאת אומרת או אולי בגלל מה שאת מקרינה לו? טוב להאשים את האחר.. אה? :) ונראה לי שאם כאן את כותבת את כל ההכללות האלה.. אז זה די נראה שאת מאמינה וחושבת ככה. אז את יודעת נבואה שמגשימה את עצמה.. אם את חושבת שזה ככה, רוב הסיכויים שזה גם יקרה לך ככה. הקיצר תעשי בדק בית, אם את רוצה שזה ישתנה ;)

תיקתקית

New member
הוספתי אייקון של צחוק ליד ההכללה

ודיברתי על דוגמה - למשל מקרה של כעס. לא אמרתי את זה רק לגבי עצמי - אלא גם מכמה חברות (ואפילו ידידים, הכוונה שלא מבינים מה החברה שלהם רוצה) שעוברים את אותו דבר .. סוג של קצר בתקשורת

למעלה