מה יהיה איתכם, קברניטי תפוז?

Asprila

New member
מה יהיה איתכם, קברניטי תפוז?

כנסו, אחת הכותבות היותר מוכשרות כאן הולכת לעזוב, וכל זאת רק מפני שהיא לא מקבלת את התשובה שהיא מצפה ממכם... אני לא רוצה להסיט את הדיון הזה על המדיניות שבה אתם מתנהלים והאם היא מוצדקת או לא, אין לי כוח להלחם בטחנות רוח. וכמו כן בסופו של דבר אתם העורכים וזאת הבחירה שלכם. הבעיה שלי אתכם, בראש ובראשונה היא חוסר היכולת שלכם לקבל ביקורת ולהפנים אותה. החל במקרה הזה למעלה, והביקורת שלי כלפי "התחרות על-טבעית" שפרסמתי בבלוג הבית שגם כן לא זכתה להתיחסות וכלה בעוד הרבה מקרים אחרים שקצרה היריעה מלהכיל.... אתם בוחרים להתעלם מכייוון שאתם חושבים שמדובר בסתם תגובה זניחה, אבל תסתכלו סביב ותראו שמדובר בתופעה שהולכת וגואה כאן. אתם יוצרים הרגשה של מירמור וש"אין עם מי לדבר" בקרב הגולשים כאן. אתם במו ידיכם הורסים את הדבר המופלא הזה שפעם היה כאן, כש'תפוז' עוד היה כתום. ועוד דבר קטן, אני אומנם לא משלם לך את המשכורת, בצלאל. אבל אתה כן עובד בשבילי אם שכחת את זה מצפה לתשובה רצינית

לאספרילה+החתולה של שרודינגר

לאס' - לעניות דעתי את מגזימה בתגובתך. אין גולש שלא זוכה להתייחסות כשהוא פונה אלי, ואם פספסתי פעם, בהיסח הדעת, את אחת התגובות שציפתה למענה, אין שום סיבה לזעוק "התעלמות" ו"אין עם מי לדבר". קצת פרופורציות. ועכשיו - התגובה שלי לחתולה, שפרסמתי בבלוג שלה, בבלוג שלי, ועכשיו גם כאן. שלום לך רק עכשיו ראיתי את הפוסט הזה, את התגובה שלך אצלי, וכן את ההודעה בפורום, והתברר לי שאת מחכה לתשובה/ות. ראשית, אני מצטערת על שחשת שהתעלמתי ממך, אבל לא זו הייתה הכוונה. סתם היסח דעת מצדי ועומס סטנדרטי. שנית, חתולה, אין לי כל כך מושג מה את רוצה. הפוסטים שלך קודמו ב: 6.12 29.11 11.11 6.11 את יכולה להסביר לי בדיוק איפה את מקופחת? הרי באותה מידה אפשר להתלונן על הקידום האינסופי שלך, לא? הבלוג של נמרוד, עובד תפוז, מקודם כמו כל בלוג ראוי ואיכותי. ואת הבלוגים המקצועיים של עובדי תפוז, המתייחסים לאתר ולקורה בו, כמו הבלוג שלי, או כמו בלוג הקומונות והאלבומים, או כמו הבלוג של מבקר האתרים, שהוא של עורך האינדקס שלנו, אנחנו מקדמים מאחר שהם נותנים תמונה כוללת של הנעשה בתפוז וברשת. אני מצטערת אם את רואה בכך "העדפה". הבלוגים האלו הם חלק מהעבודה שלנו, שמטרתה הגברת השיתופיות ומודעות לקורה כאן בכל האגפים, ויצירת שקיפות של העבודה שלנו. אני מקווה שהדברים ברורים כעת. ושוב, סליחה אם נעלבת, ועכשיו - כדור הצמר בידייך.

Asprila

New member
אני לא מאשים

אותך ספציפית. ( כן, אני בן, אבל להגנתי אספרייה זה שם של שחקן כדורגל) הצבעתי על מקרה כללי כאן, אני יכול להוסיף לך עוד שלל של דוגמאות: הזכרתי כאן את "התחרות העל-טבעית", אפשר להתחיל בזה לדוגמא.

Tali1912

New member
וואלה, קבלי שאפו ../images/Emo106.gifAsprila

ולא הגזמת בכלל כמו שכתבה לך דבורית. אמרת את הדברים הנכונים

Tali1912

New member
* קבל

קבל קבלי מה זה חשוב העיקר שכתבת דברים כל כך במקום.

PoisonousLitchi

New member
מאוד מאוד מסכימה

עם הדבר הקטן.. וגם מצאה חן בעיניי הצורה שבה כתבת את זה :)

למעלה