מה יהיה איתכם????שוב נרדמתם????

טל של 4

New member
טוב במיוחד בשביל קרן1.....

למי דומים הילדים שלכם (לאמא לאבא לסבא לסבתא לשכן
???)

keren1

New member
אז ככה:

דניאל דומה חצי חצי. (אני חייבת להביא תמונה דחוף). היא לקחה המון משנינו. שני - דומה לצד שלי. פולניה. בהירת עור ובהירת שער ועיניים כחולות. מתן - דומה לצד של בעלי. אומרים שהוא ממש קופי של בעלי.

יום.

New member
אני דומה לאמא

מאוד דומה לאמא ומיכל מיכל לא דומה לאף אחד מיכל מאומצת <חיחיחי> אבל באמת היא לא דומה לאף אחד אולי קצת לדודה.... אחי הגדול דומה לאמא וגם הקטנה וזהו

rotrot

New member
טל סחטיין על היצירתיות

והשאלות המגוונות.. אני דומה לתאומה שלי (דייייייי!!!!) ואף אחת מאיתנו לא דומה לא לאמא ולא לאבא, אנחנו פשוט דומות לעצמנו וקצת לאחות הגדולה.

טל של 4

New member
אצלינו...........

רוני דומה לנועם (צבעים שונים) שדומה לאבא שלה שדומה לאמא שלו! עומר דומה ליואב שאומרים שדומה לי (I WISH ) שאומרים שדומה לאבא שלי (HE WISHES) חהחהחה יש איזון

ואלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יובל מאוד מאוד דומה לאבי בעלי גם בצבעים וגם בצבע עיניים (יש לו חומות) עמית דומה לי לבנונית עם עיניים ירוקות....

אצלנו אני לא רואה דמיון

לא לי ולא לרונן , למרות שכל הזמן אנחנו שומעים דעות סותרות: "היא ממש קופי שלך" ולמחרת ממישהו אחר : "וואו היא ממש אבא שלה" ואותו דבר גם על ליאם

קרנושה

New member
ואני אומרת תודה......

שלא יצאו דומים לי...... לרוב אומרים שהם העתיק ממש תעתיק של בעלי.....ואני שמחה על כך...ועם זאת, ראבק איפה אני בכל התרחיש הזה? נו שויין, התרגלתי.....אני סחבתי אותם וכולם אומרים שהם שלו!!

nonana

New member
טוב אז ככה

נעה דומה לי ולחמותי. נעמה לבעלי ולנעה. נדב קופי אני. נעמה ונעה עם עיניים תכולות כמו של בעלי ונדב כחול כהה- לא יודעת ממי (לי יש ירוקות). וזהו

למעלה