מה יהיה במצעד גלגלגל "צ ?

מה יהיה במצעד גלגלגל "צ ?

(היום החל מ-12 ?) אם לשפוט על סמך 2 מצעדים שיצא לי לשמוע חלקית אתמול (99 ו 100 אף אם AKA BU AND RADIUS) , זה מה שיהיה (ואל תגידו שלא אמרתי !) : שיר השנה - CAN´T GET YOU - נבחר בשניהם ודי צפוי שיבחר גם בגלגל"צ נבחרי השנה - רובי ויליאמס וג´ניפר לופז נבחרו בשניהם. לגבי להקת השנה - בעוד בנות ה-12 בחרו בווסטלייף ובאן סינק כלהקות השנה , בגלגל"צ יבחרו (כמעט כמדי שנה) בU2 הפתעה - בשני המצעדים הפתיעה לי-אן ריימס עם CAN´T FIGHT THE MOONLIGHT שלה :ברדיוס לקחה מקום שמיני ,בBU -נכנסה ל-20 הגדולים. אכזבה- אם חשבתם שנלי פורטדו תעשה נסים ונפלאות במצעד - כנראה שתטעו. ב-BU היא נכנסה בקושי ל-20 הגדולים עם IM LIKE A BIRD ,בעוד שעקבותיו של TURN OFF THE LIGHT נעלמו. וברדיוס ?ובכן ,ב-30 (או 40 ) הנבחרים שלהם היו הרבה שירים ,אך למרבה הפלא לא הצליחה נלי להכנס לשם. אז למה לצפות החל מהשעה הבאה ?

**Blue-Lagoon**

New member
וברגע זה

אני מחרימה את גלגל"צ דסטיניז צ´יילד להקת השנה... לפחות שום שיר שלהם לא נכנס למצעד.

ביג דיל

New member
דיידו זמרת השנה (ישששששש)

השיר של בריטני עוד לא היה (ואם קצת מזל גם לא יהיה). כרגע מגיעים ל3 הגדולים. מעניין איפה השיר של קיילי. רובי וויליאמס זמר השנה

חולוני

New member
למי איכפת מגלגל"צ?

תפסיקו כבר להיות תלויים ברדיו המעפן הזה. למי איכפת את מי הם בוחרים? כל שנה זה אותו דבר, כאילו שהבחירות שלהם הם באמת על סמך האיכות, זה הכל פופלאריות.

dI21

New member
חולוני - חצי צודק.....

אני ממש לא שומע רדיו וכששמעתי אז לא שמעתי את הערוץ המעפן גלגל"צ!!!! אתה צודק!! מצעד גרוע... הבעיה שזה לא הכל פופולאריות כי בפופלאריות בריטני הכי פופולרית ובכל זאת התואר שהיא קיבלה ממש לא נכון וזה ממש מטופש!!! בכל העיתונים, אינטרנט, פופאלריות של שירים (וכו´.. וכ´ו...) התלהבו מאוד מ -I´m a slave 4 u והתלהבו מהסוג החדש הזה של המוזיקה... חרטה - ככה מסכמים את המצעד........ אלישיה קיס, עם כל הכבוד באמת, לא צריכה להיות מקום שלישי - לפי מה שקורה עם המכירות של הסינגל וההצלחה של השיר\קליפ השיר היה צריך להיות במקום 7 או 9!!!! יש לי הרגשה שרק איזה מקסימום 10 אנשים הצביעו!!! ואם כבר מדברים על מכירות ודברים כאלה............... השיר הגרוע של השנה - בריטני ! לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר להיט עם מכירות מדהימות! מה קורה פה? - תמיד גלגל"צ היו חרא של מצעד והמלכים של הטמטום!!! חרטה - ככה מסכמים את המצעד........ אלישיה קיס, עם כל הכבוד באמת, לא צריכה להיות מקום שלישי - לפי מה שקורה עם המכירות של הסינגל וההצלחה של השיר\קליפ השיר היה צריך להיות במקום 7 או 9!!!! יש לי הרגשה שרק איזה מקסימום 10 אנשים הצביעו!!! ואם כבר מדברים על מכירות ודברים כאלה............... השיר הגרוע של השנה - בריטני ! לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר להיט עם מכירות מדהימות! מה קורה פה? - תמיד גלגל"צ היו חרא של מצעד והמלכים של הטמטום!!! חרטה המצעד

חולוני

New member
אתה לא מבין...

המצעד לא גרוע בגלל שבריטני לא זכתה, המצעד גרוע בכלל כמצעד. בכלל אני נגד כל מצעד שהוא.. כי המצעדים הם על סמך הפופלאריות והמכירות, אבל לאו דווקא כל מה שמוכר ופופלארי, הוא בהכרח טוב. אם כבר, אז להפך. לכן אי אפשר לקבוע מי יותר טוב, מי זמר השנה, מי זמרת השנה, מה אלבום השנה, כי לכל אחד יש טעם אישי, ומוזיקה זה לא תחרות. אצלי אישית, השיר של בריטני אפילו לא נכנס בין 10,000 השירים הטובים של השנה.וגם לא השיר של קיילי, וגם לא כל שיר שהשתתף במצעד של גלגל"צ. ויש גם לקחת בחשבון שהפלייליסט של גלגל"צ מוגבל ביוצר, והם למעשה מכתיבים לכם את תרבות המוזיקה שלח ישראל, ואתם נופלים בפח בזה שאתם דנים במצעד שלהם, אותי הוא לא ממש מעניין.

אבל אני לא ידעתי !

שהמצעד היה היום...(עזבו את העובדה הפושעת שכלל לא הצבעתי), אני עבדתי לתומי בחנות הצעצועים ושכחתי לחלוטין...מי יהיה הראשון שיהפוך ליקיר הפורום (או לפחות ליקיר מנהל הפורום) ויפרסם את הרשימה המלאה ?

**Blue-Lagoon**

New member
אמממ

לא זוכרת את הכל וגם שמעתי רק שעה אחת אבל דיידו זמרת השנה רובי וויליאמס זמר השנה דסטיניז צ´יילד להקת השנה (יאק) קיילי מינוג מקום ראשון עם השיר המעצבן במיוחד CAN´T GET U OUT OF MY HEAD ליידי מרמלד מקום שני אלישיה קיז עם FALLIN´ מקום שלישי (איכס) מקום רביעי נראה לי דיידו עם HUNTER (לא בטוחה אולי זה שלישי) מה שאני זוכרת זה שאליזה (ALIZEE) המעצבנת הצרפתיה (חחח אהבתי שהוא קרא לה שרלילה) עם השיר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי MOI LOLITA (המילים טיפשיות ביותר), איפהשהו בעשיריה וגם REM עם IMITATION OF LIFE לבריטני לא נראה לי שיש איזהשהו שיר במצעד (חוץ מבשיר הכי מכוער של השנה, שלדעתי היה צריך להיות SURVIVOR אבל נו מילא) עוד בשירים המגעילים של השנה היו U ROCK MY WORLD של מייקל ג´קסון, WHO LET THE DOGS OUT של לא יודעת מי, השיר של אליזה גם שם ועוד אחד לא זוכרת איזה. דיידו במקום 9 עם HERE WITH U נלי פורטדו במקום 13 עם I´M LIKE A BIRD ומקום 19 עם TURN OFF THE LIGHTS קרייג דיויד מקום 12 עם I´M WALKING AWAY ג´ניפר לופז איפהשהו קרוב ל20 עם MY LOVE DONT COST A THING וזה מה שאני זוכרת....

למעלה