מה יהיה בעתיד הקרוב

• פותח הנושא mk2
  • פורסם בתאריך

mk2

New member
מה יהיה בעתיד הקרוב

אני חושב שבקרוב נגיע למשבר רציני בריקודי עם. הרוב ימאס בריקודים החדשים, שנוצרים לבקרים, וילכו לחפש ענין בריקודים אחרים. כבר עכשו אני שומע על חברים טובים שנהנים מאוד בריקודי הסלסה. הרבה רוקדים בחוסר ענין , בריקודים שלנו. הם באים בגלל ההרגל. לפגוש חברים ולהראות. העיקר להיות בתמונה. הם חוזרים הביתה ומרגישים ריקנות.. שמעתי מרוקדים שאומרים "די, הריקודים החדשים האלה עולים לי על העצבים, נמאס ! כעבור שבוע הם שוב באים ורוב הערב יושבים, בחלק מן הריקודים. אם זה ימשך - אפשר לסגור את החנות.

כתבה שלי ב"מאמרים"

שים לב לקישור ל"מאמרים" ותוכל לקרוא כתבה שלי בעניין שפורסמה בעיתון "רוקדים" לפני כמעט שנתיים. לצערי הרב מדריכים רבים זעמו עלי כיוון שלדעתם הכתבה פוגעת בפרנסתנו, במקום שינסו להתמודד עם המסקנות העגומות אליהן אני מגיע וגם מנמק מדוע.

איה10

New member
צריך לחזור לנוסטלגיה

לריקודים האלה של פעם. הם ריקודי העם האמיתיים, הרבה לא מכירים אותם בכלל, ואם יתחילו ללמד אותם בכל החוגים, זה יהיה משהו חדש שאנשים לומדים, כך שלא ירגישו שהם דורכים במקום ומצד שני אלה יהיו ריקודים איכותיים של פעם שהיו חושבים לפני שחיברו ריקוד, שלכל ריקוד יש סיפור מאחוריו ולא סתם כמה צעדים. בקשר לסלסה - אני לא יודעת למה אלה שנמאס להם מריקודי העם הולכים דוקא לסלסה, זה אפילו יותר משמעמם, רוקדים כל הזמן אותו דבר, יש כמה אלמנטים אבל ת´כלס זה אותו קצב, דבר שמאד מעייף (לשמוע כל הערב את אותו קצב, מנסיון)

inbar05

New member
באמת, איפה הנוסטלגיה...........

הרבה מאוד קסם יש בריקודים הישנים. גם אם ארקוד ריקודים אלה כל הרקדה יישאר לי "טעם של עוד". קורה בהרקדות שאני מבקשת מהמרקיד ריקוד ישן כלשהוא והוא מתנצל ואומר שהאנשים לא מכירים. באמת חבל שכל הזמן רצים עם הריקודים החדשים וזונחים את הישנים.

למעלה