מה יהיה??? הוצאת הפחים הבוקר היתה ב 05:40!!!

a r t h e m i s

New member
מה יהיה??? הוצאת הפחים הבוקר היתה ב 05:40!!!

זה לא נורמלי, לא הגיוני ולא מוסבר. למה צריך לעשות את זה בשעה כ"כ מוקדמת???????

../images/Emo6.gif

שוצמן ביקש, יע"ז, ליידע אותו במייל או דרך המוקד. הנה, כאן: [email protected]. זאת בעצם קונספירציה של הפורום עם העירייה כדי שארתמיס תראה נוכחות
התגעגענו

lomeshane

New member
עושים מה שנוח לקבלן פינוי האשפה ולא

יורקים אפילו לכיוון שלנו התושבים! זה ממש הפך לבדיחה! בזמן הזה יכלו כבר להזיז הר שלם ולא רק את שעות הגעת משאית הזבל. כבר שנה וחצי שאנחנו מתכתבים עם המנכ"ל, שמבטיח כל פעם מחדש שאו-טו-טו השינוי בשעות מגיע. וכלום!!!! וכמו שכבר כתבתי פה בעבר- בזה מתבטאת רמת השירות לתושב !!! אם אין התחשבות בנו התושבים בדבר אלמנטרי שכזה, לא שוות כל הפעילויות האחרות של העירייה בעיניי. זה האלף-בית של השירות לתושב ! ואני כבר מספרת לכם שבבחירות הבאות אחשוב טוב טוב בעד מי להצביע...

השפה, יקירתי, השפה....

"יורקים"? הייתי מעדיפה כאן בפורום התבטאות עדינה יותר. צריך להבין את המכניזם הניהולי של עבודה של עירייה עם קבלנים. המעשה הראוי הוא ליידע וליידע וליידע, ובהחלט לגיטימי ונכון בעיני להפעיל לחץ בנושא (אני עצמי עושה את זה, בתקווה שלא ירבו ההזדמנויות להפעיל לחץ
).

באמת.

קצת הגזמת לא? גם בהתבטאות "לא יורקים" - קצת פרופורציות, נכון שזה מרגיז אבל אם זו ה"בדיחה" שמכוונת אותך לבחירות הבאות -..נראה לי שהחלטת כבר מזמן לא? אז מה, את מחפשת תירוץ ? יכול להיות שכתירוץ זה נח, תהני לך .

lomeshane

New member
תרשו לי אחרי שנה וחצי של הבטחות שווא שלא

מתקיימות , להתבטא פעם אחת גם בצורה פחות עדינה, (אם כי זה רחוק מלקלל או לנבל את הפה). פירושדבריי == למרות שהמנכ"ל באופן אישי הבטיח לנו אישית כבר לפני חודשים רבים שבקרוב מאוד זמני ריקון הזבל יאוחרו, דבר לא השתנה. ומכאן אני עושה אחד ועוד אחד ורואה שאם היינו כ"כ חשובים לעירייה-הם מזמן היו עושים משהו. ואם שנה וחצי רק מבטיחים ולא עושים, סימן שזה לא בדיוק חשוב להם שם למעלה בבניין המשופץ. וכן- אני כן חושבת שגם בזה נמדד שירות העירייה לתושב. וזה ממש לא תרוץ שלי לגבי הבחירות הבאות. אני לא גרה פה המון שנים וממש לא מקושרת לנבחר ציבור זה או אחר. אני פשוט רואה את המעשים בשטח, את ההחלטות וכו', ועושה את ההחלטות שלי לפי זה. כל אחד מחליט בסופו של דבר לפי כמה נעים לו לגור כאן, מה מידת השירותים שהוא מקבל בתור תושב וכו'. ואם אני ובני משפחתי כבר 3 שנים נאלצים להתעורר 3 פעמים בשבוע מוקדם מאוד בבהלה עם רעשים צעקות חריקות וכו', ומדובר פה במשהו שממש לא קשה לשנות אם רוצים, לא כ"כ נעים לגור כאן...

מאחר והנחת המוצא שלך שגויה

אני חוששת שאת נכנסת למסלול התנגשות במקום לטיפול נכון בסוגיה הכאובה הזו. זמני האיסוף אכן טופלו וזה גם נכון לומר שיש חריגות. מאחר והמנכ"ל לא נמצא בו זמנית בכל חלקי העיר בכל השעות, אם לא תיידעי אותו הוא לא ידע שהיתה חריגה. ככל שהקבלנים יחטפו יותר - כך הם יזהרו בעתיד מחריגות. מלחמת שווא (שנגררת מהר מאוד לשנאת חינם) לא תספק את התוצאה הזו. לא חבל? אגב, טלפן אלי היום יובל מנהל המחלקה, בעקבות תלונתך כאן, שהגיעה אליו בדרכים עקלקלות, הוא ישמח לקבל ממך פרטים ספציפיים במייל על מנת לקנוס את הקבלן על החריגה. לגבי ההתבטאות - היא בהחלט נכנסה לקטגוריה של "לנבל את הפה", גם אם לא קללת מפורשות. אני לא אוהבת את זה בפורום. זה לא תורם לדעתי למאמץ המתמיד של כולנו לשפר את איכות חיינו כאן....

lomeshane

New member
הבעיה לא טופלה.ממשיכים להוציא את הזבל ב-6

בבוקר. ולירוק בפרצוף זה לא לנבל את הפה. זה מה שאני ועוד רבים משכניי לרחוב מרגישים על דרך הטיפול בפניות החוזרות ונשנות שלנו.

בואי נסכם

יש חריגות? הצבתי כאן את האימייל והטלפון של יובל לבקוב. נשמח להמשיך לעקוב, כי זה מה שאנחנו עודים כאן. הנתונים שהופכים ידיעה כזו לאפקטיבית הם מיקום מדוייק, יום ושעה מדוייקת. שפה מלוכלכת היא הפירוש המילולי לניבול פה ואני מאוד מבקשת שנשמור כאן על שפה נקיה. אין מניעה לבקר בחריפות, רק להשתמש במילים נקיות יותר שמאפשרת לנו השפה העברית. יש למכביר.

ש ק 1

New member
lomeshane

ראש העיר הנוכחי מכהן בתפקיד מזה שנתים בלבד והמנכ'ל 10 חודשים בערך ואילו את נאלצת כדבריך כבר שלוש שנים להתעורר עקב פינוי האשפה ובכן אימרי למי התלוננת בשלטון הקודם ומי התיחס אליך ואו אל תלונותיך וראי בתקופה זו כאשר ראש העיר המכהן הוא נחום חופרי יש לך היכן להתלונן ואפילו תגובות של ראש העיר והמנכ'ל כאן בפורום דבר שלא היה בעיר מעולם ואכן אני מציעה לך לחשוב טוב בבחירות הבאות למי את מצביעה לשלטון אטום ואו לראש עיר אשר מקשיב לך ולשאר תושבי העיר ראי מנכ'ל העיר נמצא באתר בשבת ומגיב לתלונות התושבים במקוםלבלות אם משפחתו האם אך ורע בכל המדינה

תגובה ל lomeshane

אני קורא את הדברים שלך ומתקשה להבין מהיכן את שואבת את כל הנתונים. אינני זוכר מתי הבטחתי לך או לאחרים שאו-טו-טו משנים את שעות האיסוף של הזבל ברעננה. אולי אמרתי שנבחן זאת ואכן אנו בוחנים זאת. הפתרון איננו קל כלל ועיקר והעובדה היא שזה לא מתקיים בערים השונות גם לא ברמת גן שצויין לפני מספר שבועות כביכול ששם זה עובד בשעות מאוחרות . המקום היחיד בו זה מתקיים פעמיים בשבוע זה בגבעתיים שם העיר הרבה יותר מצומצמת בשטח . לגופו של עניין הנושא נמצא אצלנו במו"מ עם קבלני האשפה הם מבחינתם היו רוצים לסיים את העבודה מוקדם ככל האפשר מכיוון שאותם אנשים "שעובדים בזבל" בד"כ מתפרנסים מעוד עיסוק ולכן רוצים לסיים את עבודתם מוקדם. שינוי השעות מבחינתם יגרום להם לסיים מאוחר יותר ורובם לא מוכנים לעבוד בתנאים חדשים. זה כמובן גורר אחריו איתור עובדים חדשים תשלום גבוה יותר ועוד. למרות זאת אנו עדיין מתעקשים לנסות ולשנות את שעות האיסוף לפחות באמצע השבוע (ימים ב-ד) ואני מאמין שנסכם זאת בקרוב. ספציפית לגבי המקרה שלך מיום חמישי אנחנו לא אישרנו עבודה מוקדמת משעה 6 בבוקר ומבדיקה שביצענו לא התחילה עבודה לפני 6 להבא ממליץ להתקשר מיידית למוקד העירוני . ללא קשר אודה לך אם תעבירי את פרטי הרחוב בו את גרה ע"מ שנוכל לטפל בתלונתך ואם היא נכונה לקנוס את הקבלן בסכום משמעותי . אם זאת הסיבה בה את בוחרת את ראש העיר את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שהשרות אצל ראש העיר הוא מעל הכל וכך אנו פועלים בעיריית רעננה אחרת לא הייתי משקיע בתשובה כה מפורטת. אמיר

אמיר, תודה על ההסבר המפורט

התלונה המקורית היתה של ארתמיס, לא של lomeshane. הכתובת היא אליעזר יפה - חשמונאים.

יש לי רעיון שנלקח מארה"ב

חיינו שנים רבות בארה"ב. השיטה שם שונה וכדאי לאמץ אותה לפחות בבתים פרטים. מפני הזבל לא מפנים את הפחים. התושבים מוצאים את האשפה בימי פינוי למדרכה בשקיות זבל שחורות וחזקות! קשורות היטב. גם אין רעש של הפחים, גם הפינוי נקי יותר, גם לא צריך להחזיר פחים. עובד נהדר בפרברים של שיקגו אז למה לא לאמץ את זה בישראל. אפילו כדאי לעשות פילוט באחת השכונות. העירייה תחילה תספק נילונים עבים במיוחד לתושבים שמשתתפים בפילוט. העירייה תחסוך זמן ותרוויח איכות חיים וניקיון. מה דעתכם?

אני מכירה את זה גם מהןולנד וגם משיקגו

רק שיש הבדל מאוד גדול בין המקרים. מדובר בסביבה הומוגנית של בניה צמודת קרקע ובאיסוף מראש של הזבל לתוך הניילונים. כ"כ, לפחות בהולנד היתה הפרדת זבל מסודרת, כבר בתחילת שנות התשעים. (בשיקגו גרתי במגדל דירות על ה- Lake Shore Drive והזבל היה מושלך מחור בקיר בחדר המדרגות - גם רעיון לבניה עתידית
בכ"ס עומדים לבנות שכונה שאיסוף הזבל בה הוא כמו במגדלי הדירות של דיקגו.

שעות פינוי האשפה

במידה ויתחילו לפנות את האשפה , יותר מאוחר, למשל לקראת השעה שבע למשל, זה יגרור פקקים עצומים ברחובות העיר, דבר שירגיז לכתשעצמו, את התושבים בדרכם לעבודה או להביא את הילדים לבית הספר, כשאר משאית זבל חוסמת את הכביש.גם נקודה זו צריכה להילקח בחשבון כמחיר שנשלם אם נאחר את שעות הפינוי.

שמש אבי

New member
שהרכבל של עוזי כהן יאסוף גם את הזבל

כך לא תהיה בעיה של פקקים עקב איסוף הזבל. או לחילופין שהזבל יאסף פעם בשבוע בין השעות 9 בבוקר לאחר הפקקים ועד 13:55 אנחנו גם לא רוצים רעש בין 2 ל 4

גם עכשיו האיסוף בחלק מהעיר הוא בשבע

ואין פקקים בגלל זה. אצלינו דחו לתשע - החיים מאז הרבה יותר יפים.

למעלה