מה יהיה הסוף??

gilgor

New member
מה יהיה הסוף??

טיסה 081 לןבנגקוק צתא ב9 בבוקר במקום ב23:00 בלילה יש למישהו מושג למה?

מה יהיה הסוף??

למה אתם מקלידים מהר בלי לשים לב לשגיאות ושולחים את ההודעות בלי לבדוק לפני ששולחים?

Aviation Addict

New member
אתה לא עושה שגיאות מדי פעם?

לא נורא אז יש טעויות מקלדת, ולא צריך לקטול את הבנאדם.

לכולם יש שגיאות

אני לא קוטל אבל זה משגע אותי שכותבים ככה. מצידי תמחק את התגובה שלי וזהו.

ny22

New member
מנהל
זה קורה לכולם. ובשביל העידוד

הנה תוצאות של מחקר אמיתי.... נסו ותראו.

ny22

New member
מנהל
סליחה...הנה התמונה

זה מחקר אמיתי, תנסו ותראו

e dor

New member
נחמד ואמיתי

למרות שזה די ברור - אחרת היינו קוראים הרבה יותר לאט

gilgor

New member
צודק מצטער על השגיאות

זה מה שקורה שכותבים מהר וקצת עייפים...סליחה

e dor

New member
אלעל באמת מאחרים הרבה לאחרונה

במיוחד בטיסות הארוכות...

ny22

New member
מנהל
למה?

אני שם לב שהטיסה לנוי-יורק מתאחרת בד"כ...בערך בשעה.

motish3

New member
עוד תקלה ב 747-200?

לפי רש"ת המטוס זה 742, והתקלות אצלם קורות לא מעט, במיוחד בקיץ. זאת הפעם המי יודע כמה שטיסות מתאחרות בשעות בגלל תקלות ב 742. קורה לפעמים שהטיסות לניו-יורק וטורונטו מתאחרות בשעה שעתיים, הפעם זה איחור של LY003 של 35 דקות, בקטנה...

gilgor

New member
איחור כזה הוא סימלי בלבד

זה קורה מהרבה סיבות...סלוט לא נכון, נוסע שלא בא וכו וכו...

מה זה:"סלוט לא נכון" ומזה:"איחור

בגלל שנוסע לא בא".למה הכוונה?האם מטוס לא יוצא בזמן בגלל שנוסע נתקע בתל אביב ,או בשרותים בשדה או בדיוטי פרי? ממתי אלעל מאחרת בגלל נוסע שלא הגיע?יש לאלעל אפילו אישור להמריא מבלי להוריד את מזוודתו,אם הוא יהודי ישראלי! "סלוט" באנגלית-חריץ,והכוונה כאן ל"חריץ זמן"בן 20 דקות בו חייב המטוס להמריא,כדי שישתלב בעומס התנועה בשדה או בדרך.בדרך כלל החברה יודעת את הסלוט שלה לפחות שעתיים מראש!אז מזה לכל הרוחות "סלוט לא נכון"???

נועם04

New member
מהיכן אתה יודע שאלעל יש

אישור להמריא ללא נוסע כאשר המטען שלו בתא המטען (ללא קשר לדת ולאום)

נועם04

New member
נראה לי מוזר,יכול להיות שאני

לא רואה טוב בליין ,אז איך תסביר שכמה פעמים שנוסע "התאדה" (ישראלי יהודי מבית טוב , שומר מסורת) ועצרו מטוס שלם והפכו את תא המטען עד שהורידו את המטען שלו.

מכיוון שאתה ב"ליין" ,לא בצ'ק אאוט,

ולא בטרפיק ,אין לך נגישות לרשימת הנוסעים, כל מה שאתה מכסימום יודע,שמחפשים מזוודה של מר פינקלשטיין,אבל אין לך מושג קלוש אם הוא אמריקקי,או רוסי או צרפתי או אולי בכלל לא ישראלי??....

נו באמת....מעניין אותך כ"כ של מי

המזוודה,עד שאתה הולך ושואל את הטרפיק אם הוא ישראלי,אם הוא נתקע בשרותים,אם הוא נתקע בדיוטי פרי, כזאת "הגדלת ראש" סחטיין....בפעם הבאה תשאל.... תראה שהוא עומד בקריטריון הסודי שגיליתי לכם....

נועם04

New member
לא הגדלת ראש אלה לדעת

מה מונע ממני ללכת לשתות כוס קפה או לאכול לפני שהמטוס הבא יוצא/נכנס. ולנושא השרשור , אתמול שוחחתי עם מנהלת הטראפיק ושאלתי לגבי נוסע חסר עם מטען והתשובה הייתה חד משמעית עוצרים טיסה מורידים את המטען "המיותר" ומשחררים את המטוס משתי סיבות 1.ביטחונית ובמיוחד לאחר 11/9 חטיבת הבטחון של רש"ת קובעת את הנהלים 2.משפטית - נוסע יכול לתבוע את חברת התעופה על כך שהטיסו את המזוודה בלעדיו ולגרום לה נזק קטן. * יש מקרה אחד שניתן לשחרר מטוס ללא נוסע וזה שהנוסע הוא עובד חברה וגם המקרה הזה לא בטוח שייתנו למטוס לעלות

למעלה