מה יהיה הסינגל הבא שהיא תוציא? נראה לי ששאלו פה את זה פעם אבל אני עדיין תוהה ומסוקרנת לדעת..
R R o c k s e n New member 1/7/08 #1 מה יהיה הסינגל הבא שהיא תוציא? נראה לי ששאלו פה את זה פעם אבל אני עדיין תוהה ומסוקרנת לדעת..
F FoolishlyFab1 New member 1/7/08 #2 בהתחלה אמרו שBIT יצא בארה"ב וקנדה ואז מישהו אמר שהוא שמע את FORGIVE ME ברדיו אז אני לא יודעת וגם לגבי אירופה
בהתחלה אמרו שBIT יצא בארה"ב וקנדה ואז מישהו אמר שהוא שמע את FORGIVE ME ברדיו אז אני לא יודעת וגם לגבי אירופה
C Carmel Shut Up1 New member 1/7/08 #3 קראתי איפשהו שכעיקרון זה באמת אמור להיות הסינגל הבא.. זה שיר שאייקון הפיק לה אותו אז יש סבירות גבוהה שהוא יהיה הסינגל שייצא .לפחות באמריקה..
קראתי איפשהו שכעיקרון זה באמת אמור להיות הסינגל הבא.. זה שיר שאייקון הפיק לה אותו אז יש סבירות גבוהה שהוא יהיה הסינגל שייצא .לפחות באמריקה..
ר ר ו ח ל י New member 1/7/08 #4 באמת?לא הכי מתה עליו.. הוא חמוד אבל לא משהו מדהים. מיסיז גלאס כבר עדיף!
ה הטופ מודל הבא New member 3/7/08 #7 אנייי מאוד מקווהה שTAB זהה יהיהה פספוסס מטורףףףףףף אםם הוא לא יהיהה סינגללל וכמובןן YESTERDAYY