מה יהיה לעזאזל עם הכביש?

michalig

New member
מה יהיה לעזאזל עם הכביש?

מה הם עושים עכשיו בכביש מלפיד לשילת? הם עוד פעם הופכים את הכל מחדש. כזה בלגן לא רואים גם בעולם השלישי. זה הפך אצלם לתחביב - מסיימים קטע כביש, פותחים אותו, ולמחרת חופרים אותו מחדש. אתמול כמעט נהרגתי כי עובד מע"צ שכוון התנועה ביציאה מלפיד סימן לי לצאת אבל לא סימן למכוניות שבאו מכיוון חשמונאים לעצור, וכמעט נכנסה בי משאית. אני חושבת 3 פעמים לפני שאני יוצאת מהאיזור אם זה שווה, ואני לא צוחקת. בחודש האחרון ראיתי לפחות חמש "כמעט תאונות". אני לא מוכנה שאני או מישהו אחר ישלם בחייו על שלומיאליות של מע"צ במקרה הטוב או על סידור עבודות יזומות לעובדי מע"צ במקרה היותר הגיוני.

כתובת אימייל של דובר מע"צ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

[email protected] אני הבוקר שלחתי מייל לדובר כי גם כן השתוממתי לראות שוב מכבשים ובילבול איום בתנועה. אולי השיטה היא להפציץ את המייל של הדובר בשאלות מהאזרחים הקטנים שסובלים כל כך.

ושוב המשטרה אינה נוכחת

כשסוגרים מסלולים וצמתים למרות שהקבלן מחוייב בכך. המשטרה נוסעת באיזור ורואה ולאף אחד לא איכפת. הפקרות. היום היה שלב שאי אפשר היה לפנות שמאלה לכיוון מודיעין. כולם פנו ימינה ועשו פרסה אחרי 100 מטר. לא היה פתרון אחר.

ninagil

New member
../images/Emo124.gif עמודים לרמזורים

נראה שהסיום מתקרב. היום ראיתי עמודים לרמזורים ביציאת שילת. מקווה שגם יגיעו אלינו.

למעלה