מה יהיה, מה יהיה....

מיצי2013

New member
מה יהיה, מה יהיה....

בסופ"ש אזרתי כוח והסכמתי לנסוע עם חברים לטיול קמפינג. אנשים מהסוג המתאים, לא צריך להעמיד איתם פנים והטבע תמיד מרגיע (וגם הגירודים שמגיעים בעקבותיו ע"ע "עקיצות של יתושים בגודל של קומביין"). גם הפסיכולוגית אמרה שאני צריכה לפגוש חברים בתקופה הזו כדי להעסיק את עצמי בדברים אחרים חוץ מהחרדה. אז היה טיול טוב ומספק, למרות שברגעים מסוימים נזכרתי בחרדה וגם עלו וצפו זכרונות אחרים שלא הייתי מוכנה אליהם. אבל זה היה ניתוק מוחלט ליותר מ-24 שעות. זה היה כל כך כיף להרגיש עייפות ותשישות שנובעות מהגוף ולא מהנפש כמו תמיד, עייפות אמיתית של השרירים שבה אתה פשוט צונח ונרדם ולא הרגשה של סמרטוט מוצף חרדות ומותש ממחשבות ורגשות שליליים.
מחר אני צריכה לעשות משהו שמאוד מפחיד ומלחיץ אותי, אבל יכול לעזור לי עם החרדה בטווח הרחוק. רק שאין לי בטחון ואני דואגת וחוששת, אני אהיה חייבת להתגבר.
אם החרדה תדעך אני כבר יכולה לראות באופק את שממת הדכאון שמצפה לי, הכל כ"כ סתמי. תמיד היה בי חלק אופטימי, מאמינה שיש גם טוב בחיים, אבל יותר ויותר אני מקבלת את ההרגשה שהחיים הטובים והחיים הרעים נעים במין מסלולים מקבילים, החיים הטובים כל הזמן שם ליד, כמעט אפשר לגעת בהם. זה לא עניין של להחזיק מעמד ולהמשיך קדימה, כי הישריםהמקבילים לא ייפגשו (זה המעט שלמדתי בשיעורי הנדסה). צריך לעשות איזו קפיצת קוואבנגה לעבר השני, וזה לא קורה.

בכל מקרה: נרוויח או נפסיד, שום דבר כבר לא בטוח.
http://www.youtube.com/watch?v=XRZ5xAhwrNE

יהיה טוב

(כמו שכתוב בחתימה שלי
)

אני שמחה שנהנית בסופ"ש! יש משהו מאוד מספק בתשישות פיזית, בעיקר כשרגילים לתשישות נפשית.
אני לא יודעת מה את הולכת לעשות מחר, אבל אם זה יכול לעזור לחרדה (גם אם זה לטווח הרחוק), אז אני מחזיקה לך אצבעות. רוצה לשתף אותנו קצת בחששות שלך? אולי לדבר על זה יעזור להפיג אותם קצת.
שממת הדיכאון אומנם מחכה לך, אבל היי! את במקום הנכון בשביל לדבר על זה!

ההרגשה שלך בנוגע לישרים המקבילים מאוד אופיינית בדיכאון, אבל זה לא באמת ככה. אפשר להשיג אותם, את החיים הטובים האלה. נכון, אנחנו כנראה צריכים להשקיע יותר מאמצים בזה, אבל מגיע לנו, לא פחות מאשר לאחרים.

ומה זה אמור להביע? ברור שנרוויח! כי...
http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY

מיצי2013

New member
גדולה את

אני לא מסוגלת לדבר על זה יותר משכבר דיברתי. אני פשוט צריכה לנשום עמוק ולעשות את מה שצריך, ולקוות שהמוח שלי לא יעוות הכל אח"כ וימצא איזו פרצה דרכה הוא יוכל שוב להשחיל חרדה. תודה על האצבעות

וכן... אני שמחה שאני במקום הנכון שבו אפשר להתפלש בדכאון אבל בסטייל

יאללה קווין

היי48

New member
היי מיצוש

מקווה שהיום התחיל לך קצת יותר טוב מאתמול ושמה שאת אמורה לעשות היום יעזור. עדכנינו בבקשה (זאת בכלל מילה?!
)

המשך יום רגוע

מיצי2013

New member
היי היי מותק

לאן נעלמת בזמן האחרון?

היום היה בסדר. אין לי כ"כ כוח לכתוב על זה כי המון מחשבות רצות לי בראש על יותר מידי דברים ואני מחזיקה חזק כדי לנסות להתרומם, אבל נראה איך דברים יתפתחו.

מה שלומך??

היי48

New member
מחזיקה לך אצבעות
שהדברים יתפתחו לטובה

אצלי עמוס מכל מני מובנים, גם הרבה דברים חדשים ושונים, והולך להישאר ככה לפחות לתקופה הקרובה. מחלק מהעומסים אני קצת פחות חוששת, אבל מחלק יותר, ובעיקר ממה שיקרה בהמשך...
אני לא ממש מצפה שהחרדות והדיכאון וכל שאר "החברים" יעזבו בקרוב, אבל מקווה שבטווח הארוך השינוי יעשה לי קצת יותר טוב, אפילו אם מדובר בעיקר בשינויים בסביבה החיצונית, אבל גם זה משפיע.

היי48

New member
אוי שיר ענק!!!!!

מחבקת אני חושבת שאת צריכה להיות DJ, תמיד את שמה לינקים לשירים טובים

Lady Stark

New member
מיצי מיצמיצ

איך אני שמחה שהצלחת להרגיש קצת יותר מאווררת ליממה.
אגב, אני לא בטוחה שאם החרדה תחלוף יבוא דיכאון, כי הם לרוב מזינים אחד את השני. אז יכול מאוד להיות שאם החרדה תרד הדיכאון גם ירד.
אני גם עונה לך במסרים.
חיבוקי

nivos7

New member
מה יהיה מה יהיה.

וואו , שנים לא שמעתי את השיר הזה של החבר'ה של נטאשה (מעניין אם היא כבר התגיירה ?!
)

כמו שמחבקת עצים כתבה , אין דבר יותר מספק ומשחרר מעייפות פיזית , שסחוטים אחרי יום ארוך בחיק הטבע או בהופעה טובה שבה רקדת וקפצת במשך שעה+.,

החיים באמת יכולים להיות יפים, לא שאני מסכים עם המשפט הזה כרגע, אבל אם מצליחים להנות מהדברים הקטנים ומהאנשים שמסביב .
אהבתי את ההקבלה משיעורי הנדסה , שהחיים הטובים והרעים הם כמו ישרים מקבילים שלא נוגעים אחד בשני לעולם.
לדעתי , החיים הם כמו עיגול - O , אתה רץ במעגלים כל חייך בשביל למצוא את הפינה השקטה והטובה שלך , ואז כשאתה סוף סוף מוצא את אותה פינה במשולש החיים,פתאום נופל עלייך מהשמים מלבן אימתני וענק ומוחץ אותך !!! סתם , סתם .

אם מתחשק לך , לספר על חוויה חיובית אפילו אחת מאותו קמפינג בסופ"ש , זה יכול להיות נחמד.

מיצי2013

New member
חח מלבן אימתני..

נראה לי ששאלת הגיור היותר בוערת היום היא יאנה יוסף, אבל זה כמובן לא במדדים של איכות

קשה להנות מהדברים הקטנים בחיים כשכל הזמן עסוקים בלדאוג, אבל זה נחמד לפחות לדעת שיש דברים קטנים ואנשים ששווה לחיות בשבילם. מידי פעם קורה שיש איזה מפגש מרתק עם בנאדם, איזה שידור על אותו גל או שותפות לרעיונות שמתזכרת שלא הכל סתמי.
רוב הרוחניקים אומרים שהחיים הם בכלל כמו ספירלה.... נדמה לך שאתה רץ במעגלים אבל כל פעם אתה מתפתח ולומד ומגיע לאותה נקודה מזוית אחרת. כנראה שבשביל להבין את החיים צריך ידע נרחב בהנדסה.

בוא נראה, חוויה חיובית מהקמפינג... היו כמה דברים מפתיעים, כמו למשל זה שהגענו לחוף וכשניסינו להקים את האוהל גילינו שהחברה האינטיליגנטית שתרמה את האוהל הביאה לנו אותו בלי המוטות.... וואלה יופי, אין אוהל. אז הבנו שניאלץ לישון על החוף, ואני ישר נכנסתי ללחץ שיהיה לי קר. וגם לא היו לנו מספיק שקי שינה כי חשבנו שנישן בתוך אוהל. אז חלקנו כשמיכה שק שינה אחד לשלושה אנשים, גם כן חוויה. אבל היה פחות קר ממה שחשבתי, ובבוקר התעוררנו לתוך הענן שכיסה את מישור החוף, וזה היה די קסום. אפשר היה לראות רק 50 מטר לכל כיוון (=המתלהבים מהמאהל ליד עם הרמקולים והטרנסים נעלמו בערפל). וכמובן אין כמו הרגשת החופש המשחררת של לנסוע במכונית בכביש מהיר עם מוסיקה טובה בפול ווליום כשכולם שרים עם הרדיו.

nivos7

New member
ערפל מול שקיעה

אמרת יאנה יוסף , ובדיוק רשמתי פוסט על הצפייה באח הגדול אתמול.

קצת פאדיחה אוהל בלי מוטות.. אבל הסתדרתם , וגם חלקתם שמיכה , נשמע לי כמו השרדות בטבע , בעיניי זה כיף
נשמע שכן היה כיף
למרות האוהל והמציקים עם הרמקולים והטראנסים

koko170

New member
זה נורא פשוט, את מעדיפה להמצא בחברה

שמאפשרת לך להשאר כפי שאת, מה שמעניין באמת התחלת וסיימת את הכתיבה כסיפור מסגרת..

אני מבינה שזה מכעיס אותך, כי זה בוודאי לא מה שרצית לשמוע, אבל זה מה שמצאתי בדברים שכתבת,

אין בזה שום דבר רע, להשאר במצב שאת נמצאת את אפילו אופטימית לגביו,

בכל מקרה אני לא ממש פופולרית כאן,

בהצלחה..

מיצי2013

New member
אין שום בעיה

זכותך לחשוב מה שאת רוצה. יכול להיות שאני אסכים איתך, ויכול להיות שלא. בהצלחה בחזרה

koko170

New member
וישרים מקבילים כן נפגשים בנקודה -

קוראים לזה פרספקטיבה...היכן שהישרים המקביליים נפגשים בחלל...

זה יהיה בסדר לצטט חלק ממה שאמרת לטובת מישהו אחר כאן...

למעלה