מה יהיה עם אתר הליכוד?!

מה יהיה עם אתר הליכוד?! ../images/Emo4.gif

פעם עולה.. פעם יורד.. פעם קורס.. פעם בשיפוצים.. פעם אין סקרים.. פעם אין בכלל.. פעם אין נתונים מ99' ומעלה.. פעם שרון מוצג כראש ממשלה באתר ברוסית.. עכשיו היה.. הרגע כבר אין.. מקודם עלה.. עכשיו בשיפוצים..

אשרת

New member
זה לא ממש הוגן.

היתה לא מזמן כתבה במוסף מחשבים של מעריב , שכל המפלגות מזניחות כמעט בצורה פושעת את אתרי האינטרנט שלהם. היחידה, אגב, שצוינה בצורה חיובית, היא מפלגת... העבודה.

חחח סליחה ?! ../images/Emo6.gif

אתר העבודה עלה רק לפני ימים מספר.. עד אז היה קיים שם מיני-סייט שרק הראה את תוצאות הבחירות. האתר הראשון המעודכן שקם היה של מפלגת קדימה.

אשרת

New member
ממש לא.

על האתר של מפלגת העבודה אפילו נאמרו כמה מילים טובות על ההומור שלהם. צריך לומר מילה טובה כאשר מגיע , זה לא עולה כסף.

אשרת

New member
שינוי כמפלגה קיימת.

שינוי רצה בבחירות הקרובות (ואני לא מתכוונת למוטציה שפורז הקים לו עכשיו). אני מצביעה לשינוי. ואם שינוי בכל זאת לא תרוץ--> אני בבעיה רצינית. אולי אקח פתק לבן ואכתוב : "אני בוחרת ב-"אני כותב".

Tru Man

New member
אבל לפיד הכריז עליכם כזיוף?

או יותר נכון "המוצר המזוייף הזה שקורא לעצמו שינוי" לא יאומן מה שמחלת המגלומניה יכולה לעשות לבנאדם...

אשרת

New member
Tue Man ../images/Emo24.gif

לאן נעלמת? אכן כן, ולצערי לא רק הוא לוקה בזה בקרב פורשי שינוי.

Tru Man

New member
אשרת ../images/Emo24.gif

נואשתי מפוליטיקה, לקחתי קצת חופש לנשום. והאמת שגם המחשב כבר לא משהו...
מה קורה איתך? עברת לקדימה אחרי התרגיל המסריח של לפיד?

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

נראה לך אני בקדימה? האם ימות המשיח הגיעו , ואיש לא סיפר לי? לאאאאא, אני בשינוי. אם השפויים , יחסית, שנשארו שם. אתה יודע, אידיאלוגיה לא מחליפים כמו גרביים.

למעלה