מה יהיה עם הלפיד הזה

מה יהיה עם הלפיד הזה

מה זה השטויות האלה לשלם מס על הדלק ? עד מתי ימשיכו לגזול מאיתנו את המעט ועכשיו בטענה הזויה שלא נזהם אוויר ?!
ולכל אלה שמחזיקים ברכב צמוד עם דלקן קבלו עדכון בקרוב נצטרך לשלם מס על הדלק שאנחנו מקבלים בחינם מתוקף התפקיד , גם מס על הרכב וגם מס על הדלק הלפיד הזה ממשיך לגזול מאיתנו כספים ! עוד מעט נשלם מס על האווויר שאנחנו נושמים

מס על דלק יש בכל העולם התרבותי (לא בעראביה)

ואפילו די גבוה: 70-80% ממחיר הדלק באירופה הם מיסים.

אצלנו לא מרוויחים מעט... הרבה מאוד ב'שחור'

שלא נכנס לסטטיסטיקה.

כדי לדעת בדיוק מה המצב את צריכה לבדוק לא את ההכנסות הרשמיות והמדווחות, אלא את היקף מחזורי הכסף במדינה, את ההוצאות, כלומר היקף הפידיון במשק, את החסכונות ואת ההשקעות.

וכמו כן את ההימורים, השוק האפור וכד' - שם מתגלגלים מיליארדים רבים מחוץ לסטטיסטיקה הרשמית.

זה יהיה אולי גם תמריץ לעבור לתחבורה ציבורית

כשאני נוסע לתל הביב אני נוסע בתחבורה ציבורית, אבל מאות אלפים אחרים נוסעים במכוניותיהם, אחד בכל מכונית ושורפים דלק כמו אלופי עולם.

כשאני מגיע לתל הביב אני נוסע באוטובוס או במונית ואין לי בעיות חנייה.

tanj

New member
לפיד הוא הבלוף הגדול בהסטוריה

רק 38% ממחיר הדלק הוא המחיר האמיתי שלו. כל השאר זה מס של המדינה.
לפיד מומן כולו על ידי נוני מוזס בעלי ידיעות אחרונות ובעלי בריתו הטייקונים. מטרתם היתה שליטה במדינה באמצעות פרוקסי. ידיעות אחרונות ניהל תעמולת בחירות בשביל לפיד ועכשיו לפיד עובד בשבילם- כל יישותו היא פעילות לטובת הטייקונים ובעלי ההון על חשבון האזרחים התמימים של ישראל.

בישראל אין שוק חופשי אלא שוק ריכוזי המוחזק על ידי משפחות הטייקונים בפירמידות שליטה מטורפות ללא שום פיקוח.
קרנות הפנסיה שמשקיעות את כספי הפנסיה שלנו נמצאות בבעלות של תשובה, נוחי וחבריהם. אז כשהטייקון בקשיים, הוא עושה תספורת על חשבון הציבור תוך שימוש בקרנות הפנסיה ובתי ההשקעות בבעלותו.
ומי עצר את החקיקה נגד אחזקה צולבת של חברות ריאליות ופיננסיות? עופר שלח, בן בריתו וחברו של לפיד! אין ספק לטובת מי הם עובדים!

למעלה