מה יהיה עם המתח הזה?-רק רוצה לשתף

תמי ס

New member
מה יהיה עם המתח הזה?-רק רוצה לשתף

אני במתח נוראי, עברו שבועיים ויומיים מאז עברתי את בדיקת מי השפיר. ואני ממתינה בקוצר רוח לתוצאה. אני מתה מפחד, כל כך מקווה שיהיה בסדר אבל לא מצליחה לשלוט בפחד הזה. סה"כ אני "זקנה" והגיל לא משחק לטובתי בעניין הזה. אי אפשר להגיד: "שטויות, אני נראית הרבה יותר צעירה...." על הכרומוזומים זה לא עובד... אני עדיין הולכת בבגדיי הרגילים למרות שכבר עליתי 5 קילו, אני פשוט עדיין לא מוכנה נפשית "להכיר" בעצם ההריון עד שלא אדע שהכל תקין. ורק כשאשמע שהכל בסדר, אקנה לי בגדים נוחים, בינתיים אני נחנקת. ביום א´ יש לי בדיקת אקו לב עובר(הופניתי על ידי יועץ גנטי בגלל המום בהריון הקודם) אני מקווה שגם שם הכל יהיה בסדר. סליחה אם אני מעיקה, אבל אם לא כאן, אז מי יבין אותי???

תמי

היי רק לידיעתך, שדווקא בבדיקה הזאת, הזמן משחק לטובתך. ככל שהתשובה מתאחרת זה סימן יותר חיובי. אם "עולים" על משהו אז מייד מודיעים. אם לא התפתח שום דבר שלילי, מחכים לראות אולי בכל זאת "יצמח" משהו לפני שמודיעים. כך שבסה"כ תקווי שיקח להם את כל הזמן הדרוש על מנת להודיע לך. בכל מקרה, לדעתי, את התשובה מעבירים לרופא קודם לא? אז את יכולה לברר אצלו מה קורה. אם הוא לא יודע כלום, מה טוב. אני מחזיקה לך אצבעות. המתח אכן מורט שערות. (היתרון כמובן אם המתח יודע איפה למרוט, נשארים חלקים
) אז תחזיקי מעמד. יעל

karen01

New member
תמי´לה

חמודה שלי, מה אני אגיד לך - "יהיה בסדר"? זה הרי לא יעזור, וחוץ מזה מי אני שאבטיח? חבל שלא הצלחת להשאיר את הלחץ בסקירה הראשונה, אבל כנראה שזה חזק ממך. אני מאוד מבינה (הייתי בדיוק כך עד הסקירה) אבל מאוד רוצה שתצליחי להוריד קצת את ההילוך של הפחד. אולי רק מכנס אחד קטן קצת יותר מרווח? אני אפסיק להציק... בינתים תרגישי חופשי לפרוק עלינו... בשביל זה אנחנו פה. שולחת חיבוק גדול - לך וגם לבטן שלך (אני כבר מכירה בהריון שלך - זה יותר קל אצל אחרים), קרן. נ.ב. מה עם המייל החדש? אני מחכה בקוצר רוח.

e k

New member
תמי

תאמיני לי שאני מבינה אותך גם אני הצמחתי קרניים עד שהגיעה התשובה של המי שפיר יש בתי חולים שהתשובה מוכנה גם אחרי שבועיים למשל הדסה עין כרם והדסה הר הצופים בכל מקרה בלי בושה תרימי טל´ לבית החולים ותבררי איפה עומדת הבדיקה וכן תאמיני שיהיה בסדר כי יהיה בסדר ואת תראי שגם האקו יהיה בסדר

נצאב

New member
תחיי את הרגע

בבדיקת מי השפיר צריכה לצמוח תרבית וזה לוקח לפחות 3 שבועות עד כמה שאני יודעת. תשתדלי לחיות את היום, אף אחת מאיתנו לא יכולה לצפות את העתיד. הרבה דברים יכולים לקרות לטוב ולרע (כמובן שאני מאחלת לך אך ורק טוב). תראי כמה אנשים מתפוצצים היום ברחובות בלי שום הודעה מראש. פשוט תחיי את הרגע ותנצלי אותו כמה שיותר טוב. תעשי מה שטוב לך היום. לצערנו הרבה דברים יכולים להשתבש במהלך ההריון (לא רק דברים שמוצאים במי שפיר ובאקו לב). הכל עניין של מזל. עד שאין תינוק ביד אין לדעת (וגם אחר כך לכי תדעי). לכן אי אפשר לשבת ולחשוב מה יהיה אם... וכו´. סלחי לי שאני אולי פסימית אבל אני גם מציאותית. שבוע שעבר איבדתי את ביתי בשבוע 34. ראי הודעה למעלה. בהצלחה!!!

למעלה