מה יהיה עם הסידרה בשבוע הבא??

elena16il

New member
מה יהיה עם הסידרה בשבוע הבא?? ../images/Emo12.gif

הרי בשעות של קטי הם דוחפים עכשיו סידרה אחרת.. זה נראה כאילו הם פשוט מפסיקים לשדר אותה. יודעים על זה משהו?

ק י ז י

New member
באמת גם אני ראיתי שמיום ראשון

סידרה אחרת במקום קטי מה אף אחד לא יודע כלום על זה?????????????..

white angels

New member
גמאני שמתי לב../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

שמים את האומנת הנפלאה שלי ב19:50 אז לאיפה זז קטיה? מקווה שרק מזיזים אותה לשעה יותר מאוחרת....
זה מוזר שיורידו אותה היא הרי לא הסתיימה! וחוץ מזה זו הסדרה הכי נצפית בערוץ! כרגע אני מבררת פרטים כשאני אדע אני אכתוב פה

ק י ז י

New member
בדקתי במדריך הטלויזיה

ב MSN ושם ביום א',ב' ,ג' יש האומנת הנפלאה שלי בשעה 8 וביום ד', ה' יש קטי לא מבינה מה עושים לנו בערוץ 9 אולי בגלל שהסדרה קרובה לפרקי הסיום אז החליטו על יומיים בשבוע שידור אם מישהו יודע נא לעדכן

elena16il

New member
לא נראה לי..

הם סתם מראים בימים ד' וה' כמו השבוע.. זה פשוט עוד לא עודכן- גם שם בטוח יש את "האומנת" במקום קטי שבוע הבא.. השאלה היא מה קרה לקטי?.. אני אישית חושבת שהם עוברים להראות אותה רק בסופי שבוע (ולזה עדיין אין לנו תוכנית טלויזיה).

white angels

New member
אין מצב שהם עושים את זההההה

לאאאאאאאא ככה הסדרה לא תיגמר בחיים... אולי את טועה? אולי פשוט זה זז שעה יותר מאוחר? אני בדקתי במדריך של יס ועדיין אין של יום ראשון...אבל חבל להם על הזמן שהם ישימו רק פעמיים בשבוע!!

elena16il

New member
מצטערת.. אבל כנראה זה בכל זאת מה שיהיה..

גם אני הייתי רוצה להאמין שזה לא זה.. ומאוד מקווה שלא.. אבל אני ריאלית! עכשיו ערוץ 9 בכלל השתגע לגמרי! הם עושים הכל בשביל כסף.. הרי זאת באמת הסדרה הכי נצפת בערוץ, ויש להם את הטריוויה הזאת שזה עוד סוג של משיכת כסף מהצופים... הם רוצים למשוך את זה כמה שיותר. ראיתם את התוכנית המפגרת הזאת שלהם "שחק אותה"?? זה פשוט בושה, שלוש שעות של פיגור שכלי קשה.. וכמובן מי שמשתתף חייב להוציא על זה מאות שקלים.. מהיום אני רשמי שונאת את הערוץ הזה.

white angels

New member
צודקת בהכל!

בכל זאת כולי תקווה שהם רק מזיזים את השעה ולא מעבירים את זה לסופשבוע או רק פעמיים בשבוע כי אם כן אני לא אוכל לראות את הסוף:(
וערוץ 9 באמת נורא מסחרי,קלטנו את זה מהרגע שהם שמו פרסומות כל 10 דקות בערך
רוצים למשוך אבל יש גבול!לא מספיק שפעם בכמה שבועות יש איזה ספיישל או משהו ולא משדרים פרק,חבל פשוט חבל שלא שמו את זה בערוץ ויוה במקום לשים עוד גרסה מייגעת של בטי שהיא ממש ארוכה..יותר נוח לראות שם! אין פרסומות והם משדרים את זה 5 פעמים בשבוע בלי שום הפרעות
מחזיקה אצבעות שיהיו 5 פרקים רגילים בשבוע

elena16il

New member
אני אישית הולכת פשוט להוריד את הפרקים..

אני אוריד את הפרקים האחרונים באימיול.. למה לסבול סתם מהשטויות שלהם..

elena16il

New member
מפה..

http://www.zevel.ru/opisanie.php?id=5244 ולא להיות תלויים בערוץ הזה יותר.

white angels

New member
זה מה שעשיתי עד שקלטתי..

שהם מגיעים לפרקים שהורדתי אז הפסקתי כי אין טעם אבל אם זה באמת יהיה ככה כמו שאנחנו חוששות אני איאלץ לחזור להוריד פרקים
ד"א את חדשה פה לא?

elena16il

New member
אני חלק הורדתי כשלא היה זמן לראות

אני לא חדשה פה, פשוט כותבת פה רק ב"מקרי חירום" כמו זה ;) ד"א.. תסתכלי על השרשור תמונות של אנדרי, שאלתי שם משהו.. אשמח לקבל תשובה.

white angels

New member
אהה

אז את מוזמנת להצטרף לפורום
והלינק ששמת זה לינקים לאימיול לא? אני לא אוהבת להוריד משם כי זה לוקח מלא זמן..אבל האיכות של הפרקים לפחות טובה? ואני אסתכל

elena16il

New member
תודה על ההזמנה :)

תראי, זה לא באמת לוקח מלא זמן.. הכל יחסי כמובן אבל זאת הדרך הכי נוחה להוריד, ותוך יומיים לרוב כבר מסיים (וזה בהתחשב שאני מכבה את המחשב בלילות). האיכות סבבה לגמרי.

למעלה