מישהו הפסיק את הזרם.עוד לא התחיל החורף וכבר פעמיים בעלטה
ולא אנחנו לא עיירת ספר
רק לי זה מריח מסריח?
מדאיג מאדעוד לא התחיל החורף וכבר פעמיים בעלטה
ולא אנחנו לא עיירת ספר
רק לי
אין דבר כזה! מזאת אומרת לא תצליח לשלוח לי הודעה?ברור לך שבהמשך גם תקשורת לא תהיה בקצב הזה? כלומר לשלוח לך הודעה - זה לא יהיה אפשרי...
הזוי
''יוחזר הזרם (המתח) לאיש המתח!!"אין דבר כזה! מזאת אומרת לא תצליח לשלוח לי הודעה?
נצא לרחובות עם שלטים.
יפהההההה...''יוחזר הזרם (המתח) לאיש המתח!!"
לכרם התימנים.יפהההההה...
יוחזר המתח לאיש השטח.
חשבת לעבור לתל אביב?
כאן ברוך ה' החשמל זורם בסדר. (עדיין)
שוב היום הפסקת חשמל ארוכה מעל 50 דקות.עוד לא התחיל החורף וכבר פעמיים בעלטה
ולא אנחנו לא עיירת ספר
רק לי זה מריח מסריח?
גם היום חמקנו מזה. היו פה התפוצצויות אדירות של הרעמים, כיביתי את המחשב ליתר ביטחון. החשמל נשאר. כעת בגלל ההודעה הזו בוודאי יפול...שוב היום הפסקת חשמל ארוכה מעל 50 דקות.
חחחחה משתפרת מה קראתי מבן השורות?גם היום חמקנו מזה. היו פה התפוצצויות אדירות של הרעמים, כיביתי את המחשב ליתר ביטחון. החשמל נשאר. כעת בגלל ההודעה הזו בוודאי יפול...
לא יודעת מה את קראת, וביחוד כשכל ההודעה היא פחות משורה אחת.חחחחה משתפרת מה קראתי מבן השורות?
זו רק אנילא יודעת מה את קראת, וביחוד כשכל ההודעה היא פחות משורה אחת.
מה זה לא התחיל החורף אצלינו כל הקיץ היו הפסקות חשמל ולפעמים 3 -4 פעמים בשעה!!עוד לא התחיל החורף וכבר פעמיים בעלטה
ולא אנחנו לא עיירת ספר
רק לי זה מריח מסריח?
בהחלט. גם אני מרגיש כךמה זה לא התחיל החורף אצלינו כל הקיץ היו הפסקות חשמל ולפעמים 3 -4 פעמים בשעה!!
כשצילצלתי לחברת חשמל אמרו בגלל עומס של מזגנים בגלל החום, בחורף זה בגלל עומס של תנורי חימום בגלל הקור.
ואני טוען .................. בגלל הזילזול בלוקוחות שחברת החשמל מחזיקה בביצים, אין לנו ברירה אלא להיות הלקוחות ה"נאמנים" של חברת החשמל!!!
הרי תמיד יש להם תרוץ בשרוול!!בהחלט. גם אני מרגיש כך
עדיף הפסקת חשמל, מאשר מבול ללא שליטה.עוד לא התחיל החורף וכבר פעמיים בעלטה
ולא אנחנו לא עיירת ספר
רק לי זה מריח מסריח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.