מה יהיה עם עיראק?

רוני חץ

New member
מה יהיה עם עיראק?

כמו שאתם יודעים, העולם משתנה והכל קורס. כמו שאמרנו, כל הדברים הגשמיים שחשבנו שאנחנו תלויים בהם, קורסים. בנקים, קופות חולים, צבא, הכל. הכל קורס. כל דבר שפעם האמנו בו, קורס. והעבודה שלנו היא להוציא את הרוחניות מתוך הגשמיות ולהעלות את הרוחנית להקב"ה. כמו שאמרתי לא פעם אחת: כדי להציל את עצמנו בצורה קלה אנחנו צריכים לעשות מה שעשו בשושן הבירה. מה שמרדכי הצדיק עשה. כל פעם שעם ישראל בא להקב"ה בצורה כזאת, תמיד נצלנו. אבל היום עם ישראל עדיין לא מבין שנגמרה החגיגה, שהגשמיות והחיים שחיו בשנים האחרונות נגמרו. ובמקום זה בא עולם שכולו אמת. העם רוצה לחשוב שאולי בכל זאת יש זמן, ובגלל המחשבות האלו מנסים להמשיך את החיים כמו קודם. אבל עכשיו זה הסוף, האפשרות האחרונה לעשות תשובה. לכן כדאי לקרוא שוב כל מה שנכתב. לא רק מה שהפגועי מח כתבו, אלא גם מה שכתבו בנבואות ובחז´´ל. וצריכים להבין שהדרך היחידה להציל את עצמנו היא לבוא עם ראש למטה להקב"ה. להגיד לו ´´אתה המלך ואנחנו המשרתים, אתה האבא ואנחנו הבנים. ואנחנו רוצים לחזור אליך ולחיות חיים שכל החיים הם רק עבודת השם´´. חיים מסביב לרצון ה´ ולא יותר [כש´´כ בשולחן ערוך או´´ח סימן רלא]. להחליט סופית שאלו החיים שאנחנו רוצים. אם לא נעשה את זה, לא נצליח לעבור בקלות את השינוי מעולם של שקר לעולם של אמת. ומה יהיה? הטבע ילך נגד עצמו עוד יותר קשה. ויהיו מלחמות, מלחמות לא פשוטות, ועוד טרגדיות קשות ביותר. אבל יותר מהכל, העולם ישתנה לגמרי. ומי שלא דבוק להקב"ה, לא יצליח לעשות את המעבר. [מבואר בחוברת ´´קול דממה דקה 2´´ מאמר ´´העולם משתנה´´] כל מה שאמרתי עד הרגע הזה נאמר כבר הרבה פעמים, וכל מה שצריך להגיד כבר נאמר. לכן אני בא עכשיו למסור את המסר האחרון שלנו. ואם יש פגוע מח שידבר לכלל, אז זו הדעה שלו, אבל לא מסר מן השמים. כי עכשיו אין מה לחדש. ואחרי המסר הזה בינתיים אין סיבה ליותר מסרים מפגועי המח. כי הקב´´ה שולח מסרים ברורים מאד שאומרים לנו שהעולם משתנה - ולא יחזור למה שהיה [עיין מעבר לדף]. ואם רוצים לחיות בעולם של אמת, חייבים לקבל אמת, שזה עול מלכות שמים! אין מה לדבר יותר. תבינו, זה הסוף! תבינו, זה הסוף! כמעט כל מה שנאמר בנבואות לגבי התקופה שלפני הגאולה כבר התקיים. כמעט הכל. ישמעאל זו הגלות האחרונה. זה כבר התחיל וזה לא יקח הרבה זמן. ישמעאל הרים את הראש כבר נגד אדום, וזה סימן של הסוף. [ע´ מהרש´´א ב´´ב עג: לדידי וכו´] אני מברך את כל העם היהודי שכולנו ביחד נזכה לקבל את פניו של משיח צדקנו. אבל אנחנו חייבים להתפלל, לבכות ולהחזיק ביד ה´. כי אם לא, אין לנו עתיד. עם ישראל, עם ישראל, אני מבקש, אני מבקש, לא לגרום דברים קשים לעצמכם! לעבור את זה בקלות. עכשיו אין יותר מה לומר. עכשיו תפתחו את העינים ותסתכלו טוב. תראו את כל הסימנים ואת כל האזהרות ואת כל המסרים שה´ שולח לנו. מסרים ישירים לעם ישראל! אם זה שטפונות משונים וענקיים, אם זה רעידות אדמה, אם זה מקרי מוות משונים, אם זה מלחמות אכזריות, אם זה רצח אכזרי. אם זה כל דבר משונה שיכול לקרות. תפתחו את העיניים ותבינו שה´ מדבר אתנו ישיר! ישיר, לא דרך אוטיסטים. דרך הטבע, דרך מלחמות, דרך כל דבר שקורה בעולם [´´אין פורענות באה לעולם אלא בשביל ישראל´´-יבמות סג.]. תפתחו את העיניים עם ישראל! תפתחו את העיניים ותצילו את עצמכם!

L7

New member
אלוהים רומם את סאדאם חוסיין

אז למה להתפתל כל כך סביב סימנים התראות וכו. שלח את ההודעה לסאדאם- נראה שאתה מספק לו נימוקים לחזרה בתשובה. בעיתות מצוקה של חיה פצועה מזנבים בה הצבועים. ציפורי הטרף חגות מלמעלה. בעיתות מצוקה של אדם מזנבים בו אנשי הדת ומוכרי תרופות האליל.

G o v er n o r

New member
´ומי שלא דבוק להקב"ה, לא יצליח

לעשות את המעבר´ נו, אז מה אתה דואג? אתה "מסודר" (בהנחה שאתה דבוק אליו). "ולא יחזור למה שהיה [עיין מעבר לדף]" הגם לך יש קונטרס כלשהו? הצבע נא עליו...

רוני חץ, הצלחתָ לעצבן אותי.

תראה, סנפירים וקשקשים והר סיני ומיליוני עדים זה אני עוד יכול להבין. אבל מה זה, ריבונו של עולם, "גלות ישמעאל"?! מה זה "ישמעאל הרים את הראש כבר נגד אדום"? ישמעאל צריך ללכת עם ראש מושפל וכפוף? ומה לך ולאדום? ומה כתב בנימין מטולדו מפי קהילת ירושלים על ישמעאלים ואדומים? אולי אתה עובד עלי, הפתי, וסתם נפלתי על LOL?

mandl

New member
המ קורס בראש שלך?

כלום לא קורס אתה קורס.......בכל מאה שנים יש לפחות 5 תקופות שפל ומהם יוצאים אז הנה אחרי סוף שנות ה90 שהיו טבוות לנו באה תקופת שפל אז מה קרה?יש מלחמה?כמו בכל ה50 שנה האחרונות בישראל...המצב הכלכלי לא טוב?קורה בכל משפחה טובה.....נצא מזה אל תדאג יהייה טוב קצת אופטימיות לשם שינוי

אסונות

תמיד היו חגיגה לכהני דת ועובדי אלילים, גם בימי הרמב"ם כשהיו צרות היה איזה משיח שקר, ואחרי מאורעות ת"ח ת"ט היה את שבתאי צבי, אחרי השואה קם האדמו"ר מחב"ד שחסידיו הדביקו לו (עם או בלי ידיעתו) את הכינוי משיח, ועכשיו? מישהו מתנדב להרים את הכפפה?

למעלה