מה יהיה עתיד הסידרה

מה יהיה עתיד הסידרה

כל מה שאתם חושבים שהיה (הפעם בלי הוכחות) בהמשך הסידרה נא לשרשר פה...

כאשר גלית ועמרם היו בתור המשרד של

אלכס וגלית אמרה- עמרם לא באמת הכה אותי... יש לי ניחוש פרוע על זה... אז ככה...אני חושבת שאלכס הוא יותר מתוכחם ממה שחושבים שהוא... והוא יש בו שמץ של אמונה ליונתן...אני חושבת שהוא לחץ את גלית עד הסוף... כי הוא מתחיל להאמין ליונתן...עכשיו..אני חושבת שבאותם רגעים שהוא עזב אותם לבד במשרד...הוא שם מכשיר הקלטה... או לחלופין במקרה המשיבון האלקטרוני הקליט את שיחתם.....אני כבר רואה את אלכס צועק על גלית את הצעקות שהוא שומר ליונתן.....

actress

New member
נכון ו...

מאיה גידי וכלנית יתחברו יחד ואלי מרקו יעזור להם שירצו לפתוח מועדון סמדר תגיד לדורון שהילד ממנו ולא מיונתן ומאיה תתחיל לגלות לאט לאט את האמת לגבי אמא שלה איריס שלא התאבדה אלא סמדר דחפה אותה אני יכולה להגיד הלאה.. והלאה... אבל אני לא אהרוס את המתח

יוווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo6.gif

ניחשתי נכון! את יודעת , שחקנית, כאשר אלכס דחף את גלית לפינה והשאיר אותם לבד בחדר הבנתי הבן אדם הזה יותר שאקל ממה שייחסו לו - הוא מפיל על גלית תיק של עדות שקר- הוא מחכה עד לרגע האחרון ובנתיים נותן ליונתן ולשלומית לחשוב שהוא "בצד" של גלית תמיד כאשר הוא השאיר את עמרם ואת גלית ביחד בחדר אחרי שהוא הטיל פצצה לחדר הוא פשוט עשה את זה כדי לגרום להם לדבר.... יוווו איזה שאקל ...איזה כריש!

למעלה