מה יהיה פה ? כבר עבר הביגרות

לוו

New member
מה יהיה פה ? כבר עבר הביגרות

נמאס לי מכל הקטע הזה כל הנושאים והשורשורים נדחק בדקות לארכיון !!! נמאס לי לאחרונה מפה - חבללללללללל איפה כולם ? פראזניק ? נעמי ? בוגון ? שושן ? מאיר ? חנה גונן ? Marinette ? סרטוריוס ? אילנה ? ואיפה המורה-מנהל ? צריך לשרשר כל הודעות עם הביגרות !!!!!!!!!!! ואם מישהו יודע אם המורה -מנהל נשאר פה גם אחרי הביגרות ???

ויקי16

New member
אנחנו באמת מצטערים על

הצפת הפורום... אל דאגה...בקרוב הפורום שלכם יחזור למתכונת הרגילה...

h o n e y b e e

New member
הפורום אמור להסגר לא?

נכנסתי לאתר ההסטוריה.. והם אומרים שהם פתחו פורום בתפוז בין התאריכים האלו והאלו שהם יענו שם על שאלות בהסטוריה.. אז אני לא מבינה על מה מאשימים אותנו פה.. על זה שאנחנו שואלים שאלות? בשביל זה הפורום הוקם לא? אמרו גם באתר של ערוץ ההסטוריה שהאתר נסגר ב 20 ביוני.. מה קורה? מישהו מוכן להבהיר? בכל מקרה, אם משהו מן הדברים שכתבתי לא נכון, אני מתנצלת מראש.. ספיר נ.ב גלעד - שרשור זה ההודעות שאתה כותב ומקבל עליהן תגובות.. כלומר - שרשרת של הודעות רצופות.

לוו

New member
הנה מה שכתב היום מנהל הפורומים

נטע בנוגע פורום שלנו בפורום תפוז משוב " הפורום מנוהל על ידי ערוץ ההיסטוריה כפי שעולה גם משמו. בתקופת ההכנה למבחן אמורים אנשי הערוץ לענות על שאלות הגולשים. נעביר להם את המסר על מנת שידאגו לחיזוק העמדות. לאחר הבגרות תיבדק שוב האפשרות לגולש נוסף שינהל את הפורום על בסיס קבוע".

bogun

New member
לוו

אני אישית כאן איתך כל הזמן וגם לי כבר ממש נמאס מהקטע עם הבגרות,אבל אני מקווה שזה לא יהיה יותר.

לוו

New member
בוגון אז מה דעתך לחכה קצת יום

או יומיים עד שירגוע הרוחות פה עם הביגרות ? או להתפקד היום עם נושאים חמים על השלחן ?

bogun

New member
אח שלי לוו

אני מתאפק בקושי כבר מחום שישי ואני כבר לא יכול,בא לי ממש לדון באיזה נושא טוב(אני עודבד עכשיו על כמה נושאים). אם יש לך ראיונות אז מהר תכתוב

ויקי16

New member
תראו אני ממש לא רוצה ליצור פה

ויכוח, אבל אתם ממש לא בסדר! יופי לי שאתם אוהבים היסטוריה ורוצים לדון על נושאים חמים... ואנחנו ממש מצטערים שהפורום הוקם במטרה לעזור לנו עם הבגרות... וסליחה באמת שכמה ימים רצו פה שאלות שקשורות לבחינה... אם לכם הייתה בחינה עכשיו לא הייתם שואלים פה שאלות? (אולי לא..כי אתם אוהבים היסטוריה ובטח יודעים כל שטות, וקיבלתם 100 בבגרות...יופי לי ...אני גאה בכם...) אז אולי תרגעו!!!??? יהיה לכם מספיק זמן להעלות פה נושאים שמעניינים אתכם ולדבר עליהם ימים שלמים מבחינתי! תרדו כבר מאיתנו...אפשר לחשוב ..נורא הפרענו לכם פה...

bogun

New member
לא הבנתם נכון!

לא אכפת לנו מהשאלות שלכם אבל הצורה שבא שאלות חוזרות ונשנות פלוס מאות הודעות לא קשורות כמו"אני מתייאש" ו"הראש שלי מתפוצץ" שיצרו שירשורים שלא לעניין והפריעו להלך הרגיל של הפורום.תבקרו פה לפעמים בזמן הרגיל ותראו עד כמה מעניין זה יכול להיות ומה אנחנו יוצרים פה ואתם באים ולוקחים את זה ע"י מאות שאלות על אותו הדבר. הבנת!

h o n e y b e e

New member
אבלללל!

הפורום נוצר מלכתחילה כדיי לעזור לנו עם הבגרויות.. ואם אנחנו מתייאשים.. אז לא נורא.. אני חושבת שזה בסדר לכתוב את זה ולקבל תמיכה.. אנחנו בתקופה של בגרויות, ועוד מעט זה ירגע.. אפשר להתאזר בסבלנות.. וסליחה בכל מקרה

לוו

New member
מסכים עם בוגון בכל מילה

סליחה וויקי - יהיה בסדר אני לא כועס

reshef

New member
הודעות בנוסח של "אני מתייאש"

לחלק גדול מהאנשים זה עוזר להוציא את הייאוש שלהם (והבגרות הזאת הייתה מייאשת) ולדעת שאחרים שותפים איתם בייאוש.. אני לא מבין מה הבעיה בכלל. כולה יומיים שלושה היינו פה.

למעלה