מה יהיה? (שואל באמת)

מה יהיה? (שואל באמת)

1. קודם ספרים ואחר כך סרט/סידרת טלביזיה, זה טיבעי. אבל האם יש סיכוי/טעם שיצאו ספרים אחרי שהופקו עונות 6 ואילך? (האם ידוע משהו בעניין?).

2. האם ידוע כמה עונות יהיו? נדמה לי שתוכננו 7 ספרים (כלומר עוד עונה אחת?), אבל האם יש מידע סופי ועדכני?

3. כמו במשחקי הכס, אף אחד לא בטוח, ומרטין יכול להתפגר מחר בבוקר. ואז מה יעלה בגורלנו? האם ידוע אם הוא כבר כתב, ולו סקיצה, של יתרת הסיפור, כך שבמקרה הצורך, יהיה ניתן להשלים?

Nirwood

New member
תשובות

1. אין קשר בין הסדרה לספרים, מרטין הצהיר כבר לפני שנים שהוא מתכנן עוד 2 ספרים ואז הוא סוגר את הבאסטה.

2. יש עוד 2 עונות.

3. כולם חוששים שהוא יתפגר (עקב השילוב המושלם של גיל ומשקל), מרטין כבר הצהיר שיש לו דף סיכום לספרים למקרה שזה יקרה.

כמובן שזה יהיה מאעפן ברמה לא אנושית, אבל זה עדיף על כלום.

*אגב, המפיקים של הסדרה הם בין האנשים הבודדים בעולם שגם יודעים לאן נושבת הרוח (בחינה ספרותית).

CallMeCavanaugh

New member
תיקון תשובות

1) הסדרה מאוד לא נאמנה לספרים כך שיש טעם. כרגע מרטין מדבר על שבע ספרים אבל במקור הוא דיבר על שלושה אז אי אפשר לדעת.
2) היוצרים רוצים לעשות עוד עונה אחת ארוכה מעט של 13 פרקים אבל מפוצלת לשניים, שבעה פרקים בשנה הבאה ועוד שישה בעוד שנתיים. לא ידוע עדיין אם זה יהיה ככה או שישכנעו אותם לעוד שתי עונות מלאות.
3) מרטין ביקש במפורש שלא ימשיכו את הכתיבה אחרי שימות כך שהתשובה שהוא הכין דף סיכום פשוט לא נכונה.

Nirwood

New member
אין לי כוח לחפש את הלינק לזה (אתה מוזמן לשחק עם גוגל לבד)

אבל בוודאות אני זוכר שהייתה כתבה על זה שמרטין הכין דף סיכום למקרה שיקרה משהו,
גם הייתה כתבה על כך שהמפיקים של הסדרה יודעים מה יקרה.

CallMeCavanaugh

New member
תפריד בין הדברים

המפיקים של הסדרה קיבלו ממרטין את הסיום (לפחות עבור חלק מהדמויות). מרטין ביקש שלא ישלימו את הסדרה אם ימות לפני שיסיים בעצמו. אין קשר בין הדברים.

למעלה