מה יהיה?

ronnieyuval

New member
מה יהיה? ../images/Emo10.gif

אז אין חום, אבל קמנו ב 4:40 (טוב, אחרי שהיא התחננה ללכת למיטה לפני שש וחצי מה אני מצפה
) אחרי לילה לא הכי רגוע. הנסיכה נשכבת אצלנו במיטה וישר זורקת פקודה: "תה! מיץ!" אבא יורד להכין כוס תה לקטנה. הקטנה מקבלת את הכוס ומתחילה לגמוע... בבבעעעעעעעע - הכל עף החוצה בטיל. רחיצה, החלפת בגדים, החלפת מצעים, כביסה, המוווון בכי. עשרה לשש בבוקר - אבא בדרך לעבודה, אמא במחשב, נסיכה אחת יושבת ורואה "דיגדוגים" בוידאו, שמחה וטובת לב. תיכף אני נרדמת על המקלדת.

לפחות זה נשמע כאילו היא מרגישה טוב

יותר!! ואת, נסי ללכת קצת לישון. אולי תשכנעי את יובל להכנס איתך למיטה לנוח קצת? לפחות החום ירד, אולי עכשיו היא תשגע אותך קצת בבית אבל תזכרי כמה נצבט לך הלב כשהיא היתה חולה ומסכנה, אני בטוחה שזה יעזור. ובקשר לעייפות, הלוואי והיו לי הצעות, גם אני הייתי מיישמת אותן.

ronnieyuval

New member
../images/Emo13.gif עכשיו קמנו

בשבע ורבע יובל התחילה להתפרק ואני הצעתי לה לעלות למעלה ולקחת "צץ"
ולעשות קצת "נייט נייט"
. ההצעה התקבלה בחיוב!! שתי המפורקות עלו למעלה וישנו שעתיים (טוב, אני קצת פחות כי הלכה רבע שעה על המשך הכביסות והייבושים מהבוקר. אבל מי סופר?) עכשיו אנחנו רעננות יותר! והנסיכה כבר מבקשת "ננה"

ronnieyuval

New member
ולגבי לישון במיטה שלי

משום מה יש לי ילדה שעושה הכל הפוך. עד גיל שנה היא הסכימה לישון רק במיטה שלנו. אחרי שעשינו סוף לצרות שהיא עשתה לנו בלילות היא עברה אחר כבוד לחדרה. ועכשיו, בגיל המופלג של שנה +7 חודשים, הילדה אוהבת לישון רק במיטה שלה! טוב, מה הפלא... במיטה של אמא ואבא אין בובות ודובים, וגם צפוף שם יותר כי למרות שזה קינג סייז סה"כ זה 3 איש שרבים על כל פיסת מזרון.

באמת מה יהיה עם הפשושים האלה

שלא מפסיקים להיות חולים ? גם אצלי ארז עם שיעול כל הלילה. אבל שולחת לך חיבוקים למתוקה שתרגיש טוב ותהיה לנו רק בריאה !

תודה - הדבר שאני הכי

"מאושרת" ממנו שהוא חולה זה שהוא עוד מתפקד ולא סמרטוטי, גם ככה נשבר לי הלב שהוא משתעל אבל אני חושבת על הבת שלך ונשבר לי הלב פה....מסכנונים.

למעלה