מה יהיה..

jimi710

New member
מה יהיה..

אני אוטוטו בן 21 ועדיין בתול... אני יכול להעיד שאני נראה לא רע . אף פעם לא הייתי בקשר רומנטי.זה נובע בעיקר מביישנות, חוסר מזל וזה שאני לומד בטכניון ואני כל הזמן בסביבה עם מעט בנות... אוף מה יהיה.. אני מפחד שבסוף "בתול בן 40" יהיה סרט דוקומנטרי עלי.... אני יכול להעיד שהשתניתי הרבה מאז התיכון, יותר ביטחון עצמי . אני מנסה לפתח שיחה עם בנות באוטובוס ורכבת. אבל אני לא מצליח לשמור על עניין וזה תמיד נגמר בלי כלום.

יהיה טוב - נתחיל בזה.

ובתור המשך - אל תראה באיבוד הבתולים יעד שאליו אתה אמור להגיע. יותר בטחון עצמי זה מצוין - תנסה לפתח שיחה במקומות אחרים ולא באוטובוס - אלא במקום שמכבד את הנוכחים בו : פאבים, מועדונים וכו'. ובתור סיום - אל תאשים את המיקום ואת מיעוט הבנות בו - הזדמנויות יוצרים, לא מחכים שם יפלו מהשמיים.

jimi710

New member
אם לא הייתי מנסה שם אז בכלל..

תשמע, אני לא יוצא יותר מידי למסיבות. וגם אני מתבאס אחרי מסיבות כי לא יוצא לי מהן אף פעם כלום. בכלל אם לא הייתי מנסה בכל מקום אחר ( וזה כולל אוטובוס ורכבת בדרך לעבודה ולימודים), אז בכלל כל קשר שלי לנשים היה שואף ל-0... אני לא מבין למה זה לא הולך. ססעעמקק..

יש סיפור :

שמוצאים איש אחד מחפש בקדחתנות משהו לא ברור סביב פנס רחוב באמצע הלילה. לאחר שעה של חיפושים - ניגש אליו מישהו ושואל אותו מה הוא מחפש. עונה לו האיש שהוא מחפש את המפתח שנפל לו - ובלעדיו הוא לא יכול להכנס הבייתה. שואל אותו המישהו היכן בדיוק נפל המפתח והוא מצביע לכיוון שיח רחוק. מתפלא המישהו ושואל את המחפש מדוע הוא אינו מחפש את המפתח ליד אותו שיח - שהרי שם הוא נפל. עונה המחפש - שליד הפנס יותר קל לחפש - כי יש אור. או בקיצור : אתה יוצא מהבית עם מטרה מוגדרת ומאוד מתבאס מזה שאתה חוזר בידיים ריקות. אני חושב שאתה מתאמץ לחפש - אבל לא במקום הנכון. " וגם אני מתבאס אחרי מסיבות כי לא יוצא לי מהן אף פעם כלום " - למה אתה מצפה שיצא משהו ולא מצפה - למשל - להנות ? למה שלא תשב עם חבר באיזה פאב סתם להעביר את הזמן בכיף ? מי יודע - אולי אפילו תהנה מזה. זה לא הולך - כי אתה מכוון רחוק מדיי - אתה מעוניין להגיע למטרה בלי לעבור בדרך.

Vdrums

New member
אתה יוצא לבלות במטרה להכיר בנות בלבד?

תנסה להנות, אם אתה הולך למסיבה, תרקוד. אם אתה הולך לפאב, תשתה (זה יקל את הקושי בלפתוח בשיחה
). נסה אתרי היכרויות, אין מה להפסיד.

magenta73

New member
יהיה בסדר,

כל אחד בא יומו. וכל אחד והזמן שלו. רק אל תהייה כ"כ בלחץ. אל תתחיל עם בחורות בשביל "לגמור עם זה כבר" (תרתי), אלא כי היא גם מוצאת חן בעיניך בתור אדם/בן זוג עתידי וכו'. ויהיה בסדר.

karkafta1

New member
אל תחשוב שכולם לא בתולים

לא כולם מאבדים את הבתולים לפני גיל 23 קודם כל תהיה עם ביטחון - דע מה אתה שווה זה כבר יתן לך מצב רוח דבר שני נסה בכל הזדמנות שנראית לך - עדיף 1 אחוז סיכוי מאשר 0 דבר שלישי מדובר על סטטיסטיקה -הסיכויים לא כל כך לטובתך אבל כשמצליחים זה שווה הכל תחשוב על זה כאילו אתה עושה טסט נהגיה שוב ושוב - מתישהו תעבור :)

למעלה